Pàgines

dissabte, 28 de maig del 2011

Junts Per Albocàsser. Piscina.

   En primer lloc gràcies a la gent que continueu seguint i participant en el blog.
    Des de Junts Per Albocàsser compartim les vostres inquietuds respecte a la piscina, donat que s'apropa, si quasi bé no estem ja, l'estiu i els xiquets en pràcticament un mes hauran acabat l'escola. Pensem que l'ajuntament a hores d'ara hauria  d'estar preparant la temporada en que la piscina ha d'estar oberta,  condicionat, concurs, socorrista , manteniment... i no deixar-ho un any més per a última hora.

    Volem recordar el que va proposar Junts Per Albocàsser en el programa electoral.
     Piscina: S'obrirà des de juny fins la primera setmana de setembre de 10  a 21 hores, amb la corresponent dotació de socorrista i neteja. El gimnàs a l'estiu tindrà el mateix horari.

    Rebusquem ara en el programa del PP alguna cosa respecte a la piscina i no trobem res. Segurament s'improvisarà una vegada més com ja ens tenen acostumats, per falta de programació i d'idees.  ¿Haurem d'esperar la construcció d'una piscina coberta que ens diuen  anirà acompanyada d'una millora integral del poliesportiu? Com serà això? I mentrestant?

Albocàsser ens mou. Hem començat a treballar ja per servir a Albocàsser i no per servir-nos d'Albocàsser.

19 comentaris:

  1. Jo pense que la piscina ja deuria d´estar limpia o començar a limpiar-la, per a poder obrir a principi de juny, aquest mes els xiquets domés tenen escola pel matí i ja fa calor, es un mes que no aprofitem i crec que els xiquets ja hi anirien, hi per favor que es tingue en compte a tota la gent, els que treballen de matí, els que van a torns, els que acaban tard de treballar, els que vullguen quedar-se a dinar a la piscina, en fí, tindre un horari digne com a tots els pobles. Gràcies per deixar-nos opinar.

    ResponElimina
  2. I el preu?. L'abonament està prou bé, però 3 euros al dia per a la gent que només pot anar a ratos i dies, jo crec que és un abús.Per qué.. aquesta piscina és municipal no?
    Ara toca lluitar, endavant!

    ResponElimina
  3. crec q els "encarregats" de la piscina seran els mateixos q l'any passat, ja q va ser adjudicat per a 5 anys, i crec q este serà el tercer estiu.
    si no milloren el servei, mal anem......

    ResponElimina
  4. la piscina hace una semana que la gente del taller de empleo esta limpiando los jardines y acondicionando el cesped. Habeis llegado tarde.

    ResponElimina
  5. Pos serà aquest el primer estiu que està amanida a primers de juny, perqué serà?

    ResponElimina
  6. Tal vez ya están limpiando los jardines y acondicionando el cesped, pero ya veremos cuando estará la piscina llena y todo preparado. Ojala tengas razón.

    ResponElimina
  7. a ver se abriran solo las horas que no puedo ir. una lastima.
    se es publica habra de abrirla todo el dia.
    2 socorristas...

    ResponElimina
  8. I la valla del fronton que hace mas de dos meses, por lo menos, que està a punto de caerse y toda llena de piedras, tambien la arreglaran los de jardineria o es que no han tenido tiempo? Porque cada dia hay niños jugando allí.

    ResponElimina
  9. Estimat JPA. Ara que ja pertanyeu al equip de govern... Podeu explicar quan exposareu les vostres idees al PP i el ficareu a votació al pleno per aconseguir tot aixo que demanen de la piscina?

    I el resultat de lo que se fará al final? (Quan s'obrirá, l'horari que tindrá, quins serveis hi hauran...)

    I si no s'aconseguix lo que penseu... que proposeu fer pero aconseguir-ho? O tindrem que acceptar lo que se digue al pleno?

    Per cert, ja tenim molt clar que serviu a Albocàsser y no os feu servir d'ell, pero jo crec que no fa falta insistir mes en el tema. Personalment os demane que expliqueu (si se pot fer, es clar) lo que penseu fer a cada tema. Ara lo que mes il·lusió me fá es voreos i sentirvos treballar i al blog es una idea estupenda de contarmos tot lo que feu i penseu i... qui sap... alguna idea dic jo que trobareu entre tant comentari que os pugue fer servir ;)

    ResponElimina
  10. Estimada Estrella, JPA no pertany a l'equip de govern, serà oposició a l'equip de govern. Les idees s'hauran d'explicar als plenaris i el resultat final el decidirà la majoria, o siga el PP, i evidentment hi haurà que acceptar el que diga el plenari perquè en cara que no ens agraden les normes són per a tots.
    Ahhh! continuarem recordant que nosaltres servirem a Albocàsser i no ens servirem d'Albocàsser perquè ens agrada recordar-ho. Pots tindre clar que explicarem el que fem en cada tema i en el blog s'anirà informant de tot allò que puga interessar a la gent i clar que trobem idees entre els comentaris del blog, nosaltres i el PP, precisament eixa és la finalitat.Gràcies pels teus comentaris sempre respectuosos.

    ResponElimina
  11. Es una llastima que les idees de JPA i les nostres que de ben segur ens escoltaran , no mes arribaran a l'ajuntament per a ser votades, i ..... Pero, es moltissim mes del que teniem, ens farem sentir, i rebrem informacio de com es gestione el nostre poble i els nostres bens. TOT UN EXIT!!!!!!!!

    ResponElimina
  12. hola sóc espe de JPA... ÚS DÓNO INFORMACIÓ DE LES PISCINES DE LES COVES:
    -horaris: 11h a 21h, excepte a festes d´agost que obrin fins les 20h.
    -estan obertes des que acaba el curs acadèmic.
    -2 socorristes a jornada partida que cobren amb unes subvencions de l´ENCORV.
    -preus:2eur/adults. 1´5eur/xiquets majors de 10anys i acompanyants.
    -Abonaments:30eur/adults 20eur/menors.
    -Curstes: 11h a 13h, però aquest any s´impartiran per la vesprada de 16h a 18h, perquè pel matí fan "l´escola d´estiu" amb un preu simbòlic de 10euros.
    Crec que hauríem de prendre mesures com aquestes. A mi em pareix que tot és qüestió d´organitzar-se bé.
    Un salut i a seguir treballant**

    ResponElimina
  13. proposta de seguretat: fer un tancat amb una valla a la piscina petita, deixant-la aïllada del jacuzzi i de la piscina gran, tancant l'espai aquí per als nens i evitar qualsevol incident. Quantes més facilitats per als socorristes, millor!!! És importantíssima la seguretat i hem de pensar que tots els estius a un poble o altre passen coses. I no passe mai res fins que passe.
    El contrat del soccorrista que sigue decent, doncs és important no contractar-lo a ultima hora i de qualsevol manera. La recreació és el que mou una piscina d'estiu, però és menester una prioritzar en seguretat que en servei. Crec, vamos...

    ResponElimina
  14. Estes millores que es demanen, no deurien de ser cap inconvenient si els diners de la preso s'agueren administrat millor, es supose que els 550 milions de pesetes que ens van arrivar eren per a molt de temps i per a benefici de tots .

    ResponElimina
  15. Per el que tinc entés la piscina s´obrirá el dia 15 de juny, prou bé, ara domés falte que ens arreglen un poc el preu dels cursets i la escoleta, que son molt cars, el curset serie molt més económic si l´ajuntament contractés un monitor i li pagare un sou fixe,com poden ser 800 € per 6 hores(l´Ajuntament cobrarie els cursets, per lo que no serie cap gasto, encara en guanyarie),els xiquets podem eixir a pagar uns 15 o 20 €, de l´altra forma els xiquets paguen 50€ cada un, i apart de que es car, el monitor pot arribar a cobrar entre 3.000 i 4.000€, com ha passat estos ultims anys. També pot fer-ho l´AMPA, hi ha pobles que es l´AMPA qui contracta un monitor i el preu pot rondar entre els 10 i 20€. El mateix es pot fer amb l´escoleta, buscar una o dos persones i contractar-les,l´ajuntament o l´AMPA, tot serie molt millor de preu, que ara les coses están molt malament en algunes cases. Perqué tenim que pagar 100 € en curset i escoleta si podem tindreu tot per 30 €?

    ResponElimina
  16. Hem pareix molt interessant el que exposes en el teu comentari. Jo tinc 2 xiquets i el mes de Juliol hem supose un dessen-vols prou important. Tinc que pagar 2 bons de piscina, 2 cursets de natació i 2 escoletes d'estiu.El que tu planteges tindria que estudiar-se ja que a l'ajuntament no li suposa cap gast i a les famílies ens aniria molt bé. Seria important que des de JPA féreu arribar aquesta proposta al ajuntament.

    ResponElimina
  17. De la mateixa que la persona que donarà el curset de natació a la piscina serà un monitor titulat, perquè el que dona l'escola d'estiu no és un monitor titulat? No seria millor que en l'escola d'estiu treballaren persones que estan titulades i saben del tema?

    ResponElimina
  18. Sea como sea, lo cierto es que hoy en dia tenemos una piscina por la que pagamos mas y tenemos menos tiempo abierta. No se trata de buscar culpables a estas alturas, sino de conseguir que sea lo mas parecido a como era hace unos años, una piscina que estaba abierta mas tiempo y por la que se pagaba menos por los servicios que presta. EL AYUNTAMIENTO EN ESO NO DEBE LAVARSE LAS MANOS Y ECHAR CULPAS A OTROS, QUE PARA ESO LA PISCINA ES MUNICIPAL.

    ResponElimina
  19. Que bé, enguany si que l'han oberta propte, encara que només per les vesprades.És nota que tot acò els ha fet enraonar.

    ResponElimina