Pàgines

divendres, 20 de maig del 2011

Junts Per Albocàsser. Agraiments i Crítiques.

Albocàsser ens mou. Per això, us volem agrair el suport que ens esteu donant. Hem despertat uns valors democràtics i unes il·lusions que pareixien ofegades al nostre poble. La veritat és que no ha segut fàcil, però amb la col·laboració de tots intentarem fer un Albocàsser millor. Tenim tot el dret de fer-nos oir i de estar representats, sols d'eixa manera canviarem entre tots el que no ens agrada. Acceptem tot tipus de crítiques perquè vivim en democràcia i existeix la llibertat d'expressió.

     Joan J. Fermosell Roig, primer de la llista de JPA li ha proposat a Antonio Querol Ferrando, primer de la llista de PP, un cara a cara públic per a confrontar i debatre els programes de govern d'ambdues candidatures per als pròxims quatre anys. Com que  no ha segut acceptada ens agradaria donar a conèixer el punts del seu programa que li haguera qüestionat.
     - Proposen fer una escola demanant un préstec a corre-cuita i dins de campanya electoral. Què han esperat?. Quins motius convencen per treure-la del indret on es ara?. Ens podem adonar de les condicions en que els nostres xiquets reben ensenyament quan anem a votar, encara que alguna aula ha segut desapuntalada, lluïda i pintada aquesta mateixa setmana.
     - Ara proposen una residència per a gent gran, quan nosaltres ja hem dit que és prioritària a un auditori, a un museu i a una piscina climatitzada.
     - Uns jutjats, una caserna, no depèn això del govern de l'Estat?
    - Aplaudim la gratuïtat del libres de text; però senyors, els d'aquest curs encara no els heu pagat a les editorials.
    - Nomenen el parc cultural de la Valltorta-Gasulla, però si no el van respectar en el seu dia i mai l'ha tingut en compte.
    - Aposten pel turisme, per les festes, per la cultura, per les tradicions... Bé, proposem la comparació amb el nostre programa.
    - Un ecoparc on seleccionar i gestionar residus?. Abans caldran contenidors suficients de cartró, vidre, envasos i també per separar orgànics i inorgànics, olis... però sobre tot netedat i higiene, en la zona i dels mateixos contenidors.
    - Creixement econòmic, d'això en saben i molt. Els emoluments i despeses de regidors i càrrecs de confiança dels quatre anys calculem que han segut de més de 70 milions de les antigues pessetes. Per cert, què ens ha aportat tenir un diputat?


VOLEM SERVIR A ALBOCÀSSER I NO SERVIR-NOS D'ALBOCÀSSER, PER AIXÒ US DEMANEM QUE POSEU AL SOBRE BLANC LA PAPERETA DE JUNTS PER ALBOCÀSSER.

5 comentaris:

  1. Moltes gràcies a vosaltres per tot. Amb el simple fet d'estar ahi ja ens acomformem. Per això si no guanyeu no us desanimeu i si la derrota és molt gran, que espero que no ho siga, seguiu per favor lluitant per nosaltres.

    ResponElimina
  2. M'agrada Fermo, m'agrada!, m'agrada!, m'agrada!!!

    ResponElimina
  3. M'encante la discreció de Fermo. Ara que Lola xarre pels dos.

    ResponElimina
  4. Els que us hem de donar les gràcies som nosaltres. Gràcies per fer-nos sommiar durant aquest últim més, per fer-nos part activa de la societat d'Albocàsser i per donar-nos era i·lusió que tant enyorevem. Pase el que pase, som molts els que us recolzem, però com ens ha pillar tant de sorpesa no hem tingut l'oportunitat de empadronar-nos. Us donem força perquè no defalliu en aquesta tasca tan agra que us espera, i recordeu que la veritat, la transparència i humilitat sempre acaba guanyant (encara que en esta societat ens vullguen fer creure que els burros volen).

    ResponElimina
  5. Molta força,d'ací cuatre anys sera molt millor,ja que els jovens que pujem pero no estem enpadronats ens podrem enpadronar al poble perque la joventut també conta,no son domes la gent gran conservadora!!!un canvi per Albocàsser!!!!Moltes gràcies per el vostre esforç i il.lució per a canviar el nostre poble!!!

    ResponElimina