Pàgines

dimecres, 11 de maig del 2011

Junts Per Albocàsser. Serveis Municipals


- Neteja. El poble està brut. S'han de netejar diàriament els carrers, cosa que s'ha deixat de fer. S'han de restablir la manca de papereres. Els contenidors de reciclatge de l'empresa  de recollida i els seus voltants donen fàstic.
     Donarem solució per tal de tenir un poble més net i agradable.

- Mobilitat urbana. La regulació del transit de vehicles i persones al nostre poble comença a fer falta. Els vianants ha de tenir un espai seu en les voreres.

- Parc infantil.  Està mal conservat i és insuficient. L'ampliarem i l'adequarem a les necessitats dels nostres xiquets.

- Parc amb aparells de gimnàstica. Ens fa falta un parc tan de moda amb aquestes característiques per tal d'exercitar el cos.

- Senyals de TV, ràdio, mòbils i internet.  Vore les imatges de totes les cadenes de TV  que tenim a l'abast, que al poble es puga oir una ràdio de qualitat, parlar amb els nostres telèfons mòbils des de qualsevol lloc i rebre una velocitat d'internet bona , són coses pendents des de fa massa temps ja, al poble i als masos.

- Pavelló.  Hi ha que adequar-lo per a fer bon ús d'aquesta instal·lació en totes les activitats i actes col·lectius. Sobre tot hi ha que mantenir-lo.

- Piscina. S'obrirà des de juny fins la primera setmana de setembre de 10 a 21 hores, amb la corresponent dotació de socorrista i neteja. El gimnàs tindrà el mateix horari al estiu i dues hores diàries com a mínim a d'hivern.

- Informació.  Dotarem de 2/3 llocs per a taulons d'anuncis per mantenir als veïns informats de les gestions municipals i d'altres d'interès general.

JUNTS: REPTE I COMPROMÍS.
                                                                            www.juntsperalbocasser.tk





* Les noves idees són nostres . Segur ens les copien.

6 comentaris:

  1. Molt ampli i molt bona idea. Si llevem el sou i els diners els passem a totes estes idees, me pareix collonut.

    ResponElimina
  2. Fa falta mes contenidors de reciclatge. Sobretot grocs. Y també s'ha d'explicar a la gent per a que reciclar i com reciclar.

    ResponElimina
  3. Ja seria hora que en un poble com este tinguera oci i servei de calitat de vida gratuit.

    ResponElimina
  4. Me pareix tot perfecte, son unes idees molt bones, serie maravillós que pugueren fer-se realitat. Gracies, me doneu alegria, esperança, e il.lusió per un poble que ja creia mig mort.

    ResponElimina
  5. jo pensava q els contenidors del poble tenien vida propia, perq cada dia estan a un lloc. pero un dia vaig vore q un home no podia aparcar el cotxe i va baixar, va apartar el contenidor i va aparcar !!!!! els contenidors no poden tindre un lloc fixe ?????

    ResponElimina
  6. per a donar exemple dos contenidors tindrien de estar sempre davant de casa l'alcalde. Fos el que fos

    ResponElimina