Pàgines

dissabte, 7 de maig del 2011

JUNTS PER ALBOCÀSSER

          Hem cregut convenient presentar una candidatura alternativa, perquè pensem que al poble hi ha un sector de gent prou ample, molt ample, que pensa que hi han altres maneres de fer i d'actuar diferents a les de l'actual equip de govern. És per això, que després de quatre anys sense oposició, un grup de veïns i veïnes honests i amb inquietuds, hem pres la decisió de llançar el repte de demostrar que el nostre poble, dins de les seues possibilitats, té suficient capacitat d'acció per no seguir consignes de partit polític; som independents.

          Prenem el compromís de les noves idees, de les noves il·lusions, i de la transparència que sempre porta una alternança després dotze anys d'una mateixa manera de governar.

          Ens volem presentar sense cap mena de rancor, on es respecten totes les maneres de pensar, amb participació oberta, activa i viva, i amb l'objectiu de ser útils al poble.

          Albocàsser necessita d'un ajuntament que governe des de la legalitat, a tots per igual, i que done a tots i totes el mateix nombre d'oportunitats. Però també necessita d'una oposició eficaç, que salvaguarde la pluralitat i els drets democràtics dels veïns i veïnes des de dins del consistori.

          Volem servir a Albocàsser, no servir-nos d'Albocàsser. Apostem pel nostre poble.

JUNTS: REPTE I COMPROMÍS.

101 comentaris:

  1. M'alegro moltíssim. Desitjo que tingueu molta sort. Albocasser i els Bocassins s'ho mereixen. Gràcies.

    ResponElimina
  2. Enhorabona, Albocàsser s'ho mereix. Ànim

    ResponElimina
  3. M´alegro molt. Anim, sou uns valents.

    ResponElimina
  4. Mira si sou valents que vosaltres heu donat la cara, i nosaltres os donem les gràcies de manera anónima. Molts ànims i moltíssimes gràcies. Ara podrem votar.

    ResponElimina
  5. Endavant,acabem en el caciquisme que hi ha al poble.

    ResponElimina
  6. Enhorabona, i com es diria vulgarment amb un parell d'ous i dos castanyes. Gracies per estar ahí per que ens doneu la possibilitat de tindre un altra opció. Ojala eixiu com a nou govern, i sino al menys com una oposició forta que controle aquesta gent.

    ResponElimina
  7. os proclameu independents, pero la vostra ideologia crec que esta mes prop de la falange que de un altre lloc, lo que pasa es que no os han deixat presentar per el pp

    ResponElimina
  8. Anims!!!
    Segons heu posat a un article anterior on es parla de que vosaltres renunciareu als sous;Es pot saber eixos dos càrrecs de confiança de l,alcalde,els quals reben un sou,quines tasques realitzen o qui són?

    ResponElimina
  9. y teneis programa electoral? a parte de no cobrar sueldos hareis algo mas ,

    ResponElimina
  10. Gracies a vosaltres ens sentirem representats al nostre poble i estarem més agust. Ànims.

    ResponElimina
  11. conseguir que este nuevo proyecto cambie la prepotencia y el caciquismo de este gobierno lo podemos decidir nosotros el dia 22 a las urnas.

    ResponElimina
  12. pero... si sois los mismos de siempre...
    ¿porke no os presentasteis hace 4 años?
    ¿rencor?... ¿honradez?...¿legitimidad?...
    dignidad es lo ke hace falta!!!!!!

    ResponElimina
  13. Me parece bien otra lista, pero no por independientes.¿donde ireis a pedir?
    al gobierno central, no... no sois del psoe, a la generalitat, no no sois del pp. por desgracia el dinero no llueve del cielo.

    ResponElimina
  14. Sobretodo que no vayan a pedir al mismo sitio que han ido hasta ahora porque ¿qué han sacado?, o mejor dicho ¿qué lo han hecho?

    ResponElimina
  15. ke han hecho no lo se, supongo ke estan justificados ya los plenos son publicos, yo he ido un par de veces y no he visto a nadie pedir explicaciones, con que ahora esta de mas quejarse, tiempo habeis tenido para informaros.

    ResponElimina
  16. Los que son los mismos de siempre son los del partido popular ,pero desde hace 40 años ,la flor y la nata del frankismo local.lo ke pasa que ahora el caudillo se llama Fabra.

    ResponElimina
  17. me parece muy bien la idea del blog, pero los comentarios no deberian ser anonimos, se ha de dar la cara...nos quedariamos sorprendidos ¿verdad?

    ResponElimina
  18. por cierto, el pp local tiene blog ,o lo suyo es canal56 , canal9 ,el periodico Mediterraneo, todos ellos profundamente neutrales e imparciales.
    viva la libertad de expresion, teneis mi voto si conseguis que se vuelva a ver TV3 con normalidad en albocasser.

    ResponElimina
  19. soc de dretes i no me identifico per a res en esta manera de governa al poble ara.

    ResponElimina
  20. els de PP d'Albocasser estaven molt bé governan ells solets sense oposició ara esl a sorgit un imprevist que es diu Juntsperalbocasser...oh quina pena , la democracia té estes coses

    ResponElimina
  21. Yo soy del PP y me avergüenza que además del proceso judicial al que está metido el alcalde, además de que no veo un duro en el pueblo desde que está la prisión, encima ahora publicáis que existe sueldo para dos cargos de confianza. No se publica nombres, función que desempeña y sueldos asignados. Lo lamento pero el espíritu del Partido Popular no es el de Antonio Querol ni Ximo. Carlos Fabra sabe muy bien lo que hace, igual que Alberto Fabra, pero Antonio y Ximo se han confundido porque no hay nada en el pueblo. Mirad como Francisco si que hace para su pueblo en Vall d'Alba.

    ResponElimina
  22. Comentaris anonims??? Mala opció!

    ResponElimina
  23. Per cert! El Anònim que comenta lo de TV3, a Albocàsser veiem TV3, l'unic, que has de saber orientar la antena!

    ResponElimina
  24. En el anonimat tot el mon es molt valent!!!!
    Doneu la cara y vorem que pase, parlar sense dir tota la veritat es pitjor que dir mentires!!!!

    ResponElimina
  25. Dons perque no fiques el teu nom si ets tan valent......!!!!!!!com puc ficar el meu nom? no se que vol dir URL

    ResponElimina
  26. valientes...!!!!!!ke ya no quedan institutos de la planeta por comprar... para mantener vuestros puestos de trabajo.
    ke se os ve el plumero y la pluma...
    al comentario del proceso judicial... es muy facil poner una denuncia, yo mismo puedo poner una a cada uno de la lista.

    ResponElimina
  27. al ke dice ke es del pp, pues muy bien...yo no lo soy y voto a antonio y le volvere a votar, porke esta nueva lista es una listada disfrazada. son los plataformeros ke estan en contra de todo, tambien de la carcel, pero ahora estan colocados, vendiendo tabaco, o lo ke sea.

    ResponElimina
  28. Pos jo votaré en blanc perquè ni m'agraen els uns ni els altres.

    ResponElimina
  29. I si la antena esta al terrat d'una dona de 85 anys i no se la pot orientà bé, que fa ? es queda sense vore tv3?

    ResponElimina
  30. ke vasge als de jpa que la giraran, ultimament van a processons i romeries, son facils de trobar.

    ResponElimina
  31. ja han eixit les feres a salvaguardar el seu territori, tenen por que els pillen el lloc....... Anims juntsperalbocasser que vosaltres també teniu dret a lluitar per el nostre poble molta sort endavant

    ResponElimina
  32. Altres maneres de fer poble i política són possibles i ja hi ha diversos referents de pobles on grups independents han fet i estan fent un bon treball allunyats de "les polítiques majoritàries" que ara mateix no es caracteritzen precisament pel seu bon fer i la seua transparència.

    Ànims i endavant!!!!

    Albocàsser s'ho mereix!!

    ResponElimina
  33. Al comentariste anònim del 8 de març de 2011 a les 7:23 dir-li que, per el que puc deduir, està molt mal informat de com va anar el tema del Centre d'Ensenyament Secundària "Alt Maestrat". Res de conservar llocs de treball, tot el professorat en tenien en altres centres. Allò realment important era PODER CONSERVAR LES PLACES D'ESCOLARITZACIÓ DELS NOSTRES XIQUETS AL POBLE, que per cert, era el PP qui va canviar el mapa escolar i els enviava a Sant Mateu als 12 anys. Si vols comprovar-ho amb més informació oficial puc facilitar-te la que necessites. Sóc Tere Boix Ferrando.

    ResponElimina
  34. Todos estos que quieren salvar al pueblo, donde han estado todos estos años?
    Se os ve demasiado el plumero, de independientes nada, sois los mismos que os negais a todo, carcel, piscina, auditorio, cuartel,..... sois los socialistas que abandonasteis al pueblo hace 4 años.
    Por cambiar el nombre no se cambian las personas.

    ResponElimina
  35. Ya que sin venir ahora a cuento se saca el tema de la prisión,¿donde està la autovia donde està la nueva escuela con cursos desdoblados,donde estàn los grandes centros comerciales,donde està toda la gente que tenia que venir a vivir aquí,donde està el cuartel, donde estàn los juzgados?¿cuanta gente del pueblo trabaja en la prisión?Al final se ha confirmado:El pueblo se ha quedado tal y como estaba antes pero con el mochuelo.

    ResponElimina
  36. Ole Tere Boix Ferrando !!!!!!! tu si que sap.
    Tan de bo que estiguis ,tu i gent com tu al Ajuntament d'Albocàsser

    ResponElimina
  37. Que jo recorde els que ara van a les processons i a les romeries sempre han anat, el que passa és que el pp estaven tant centrats en els "modelitos" i trages que es compren amb els sous i les retribucions dels plenos i de les comissions (que ací han passat desapercebudes)que no se'n havien adonat. O... És que ara, i sense haver rebut cap vot, ja li fan una mica de nosa a algú?

    ResponElimina
  38. Primer de tot, des de Junts Per Albocàsser, moltes gràcies a tots per comentar. Ens ha produït una grata sorpresa l’acceptació que ha tingut el Blog, tant pels missatges de recolzament, com per les crítiques.
    Creiem que el Blog deu de ser una bona ferramenta per a l’intercanvi d’opinions de la gent del poble, sempre que es faci de forma respectuosa. No volem que es coarti la llibertat d’expressió de ningú. Hem de tindre en compte que, siga quin siga el resultat de les eleccions del 22 de Maig, tots som gent del poble i ens beneficia a tots que hi hagi diferents formes de tractar i intentar resoldre els problemes del poble. Tots junts fem Albocàsser.

    ResponElimina
  39. Donat el caràcter anònim d'Internet, creiem que s’han de mantenir els comentaris Anònims, ja que per altra banda, els comentaris amb algun tipus d'identificació de poc serveixen, ja que no identifiquen de manera fiable a la persona que fa el comentari. Tan mateix, per part de Junts Per Albocàsser, preferiríem que la gent utilitzara la identificació Nombre/URL amb el pseudònim que vulgueu, mes que res per a que es puguin fer referències als comentaris de cadascú amb més facilitat. Tan sols hi ha que escollir la identificació Nombre/URL i triar un pseudònim en el camp Nombre i deixar el camp URL en blanc. De nou, moltes gracies a tots per comentar.

    ResponElimina
  40. Gràcies a vosaltres , per donar-nos la oportunitat d'expressar la nostra opinió, vos desitjo molta sort

    ResponElimina
  41. xà,xà,xà...i pareixie que a Albocàsser casi tots eren de la cabotà. Tal vegada feia falta un revulsiu com ha estat juntsperalbocasser. En la diversitat d'opinions i en el respecte està la clau de la democràcia. No la desprofitem.

    Ànims xicuelos i xicueles i molta sort

    ResponElimina
  42. Tens tota la raó, la diversitat es el que val, en aquest mon tots no pensem el mateix, i Albocàsser tenia manca de gent en unes altres idees, tan de bo que la gent ho entengui axis, i respectin uns altres valors.
    Amunt JPA!!!!!!!!

    ResponElimina
  43. Ànims, força i tot el meu suport per a tots. És molt important per al poble aquesta proposta per tal de suplir una manca tan evident de valors socials, que realment és un aspecte vital en una població com Albocàsser.

    ResponElimina
  44. vull comentali al de valientes!!!!! del 8 de mach, que si, que es mol fasil ficá una denunsia i entonces ya eres un denunsiat.
    Altra cosa és que el jutge l'admetegue a tramit perquè hi han indicis de delicte, llavors eres un imputat.
    Tumateixmiraonestàladiferència.

    ResponElimina
  45. Respecte lo de la denuncia, jo també li vull dir que una denuncia falsa es delicte, que quan es denuncie hi ha que aportar proves i que si eixa denuncia es admesa a tramit es perque les proves aportades son de pes.

    ResponElimina
  46. Espere que la gent utilitze aquest espai per a donar la seua opinio d'una manera rigurosa i honesta sense insultar a ningu, som en una democracia, hi ha llibertat d'expressio pero guardan unes formes etiques i educades, es bo tenir alternatives per poder decidir l'alternativa que cadascu considere mes adecuada a la seua opcio politica ¡¡MOLTA SORT A LA NOVA CANDIDATURA JUNTS PER ALBOCASSER¡¡

    ResponElimina
  47. Ànim!!!!! Teniu tots els ingredients , il•lusió, transparència, aptituds, bona voluntat……per a ser un bon equip. Felicitats a tots els valents i valentes. Especialment al número 1. Fermo endavant!!!!! eres un gran capitan.

    ResponElimina
  48. Penso el mateix que tu,estem em una democràcia,i per tan tots tenim el dret d'opinar, sempre i quan respectem totes les opinions i propostes.
    Malgrat la distancia, estic al vostre costat.
    Ànim ,JPA vos desitjo molta sort, sou molt valents i os la mereixeu.

    ResponElimina
  49. Ànim bocassins i bocassines, votem el canvi. Albocasser necessita sabia nova. La fusta vella tallar-la cal.

    ResponElimina
  50. el Bocassí o bocassina que no us botarà, Albocasser ho patirà.

    ResponElimina
  51. Parlan de denuncies valientes!!!!!!! .Sabeu que

    a la vostra llista del pp teniu un menor de edad?.












    denuncies valientes!!!!!! sabeu que a la llista del pp

    ResponElimina
  52. A més a més de participar en aquest blog animaria a la gent que pensa que esta és una bona alternativa que els ho explicara a la gent que no participa en internet. Moltes vegades només els arriben els missatges "conformistes" de que no cal canviar rés o els "manipulats" per alguns mitjans de comunicació com ara Canal 9, la COPE o el gato al agua. Cal fer un poc de pedagogia democràtica.

    Entre tots ho podem conseguir. Anims!!!!

    ResponElimina
  53. AL DE LA FUSTA VELLA:
    Al meu poble tallem els renous, que nomes chuplen del arbre i no el deixen fer fruits.

    ResponElimina
  54. casporro: si hay alguien menor de edad la junta electoral no deja presentar las listas. no es el PP quien a tenido problemas para presentar una lista.

    ResponElimina
  55. no tornare a entrar açi. sou iguals els uns i els altres.

    ResponElimina
  56. Primer de tot volia donar ánims a tots els integrants de la nova llista, ánims per a suportar tot el que us van a llançar a sobre, ánims per a poder dur endavant aquest programa que pretén una millora per al poble, si més no, per a poder suportar ser l'oposició. Ja és hora de canviar el rumb del poble i de poder tenir un govern amb ganes de mirar per la gent i tenir iniciativa per millorar les coses.
    Sé ben cert, que ningún membre d'aquesta llista ha pertanyut abans a cap partit polític, ni psoe ni cap altre, i que sols són gent amb ganes de fer coses per a la seva gent i que cadascún d'aquests membres intenta guanyar-se la vida com qualsevol altra persona y no volen traure cap benefici material d'aquesta candidatura.
    Molts ánims i molta sort!
    Albocásser necessita un canvi!

    ResponElimina
  57. Fruits,nous es el que cal, i JPA son nous i bons!!!!! ja està bé de fruita passada ......MOLTA SORT COMPANYS!!!!!!!

    ResponElimina
  58. Gracies per publicar aquest blog, es molt entretingut e interesant, ja no tinc temps de llegir el periodic, me pareix fantastic tot el que voleu fer, domés en que puguereu conseguir la meitat de les coses aquest poble ja seria un altre, jo no sabia si anar a votar, ara ja ho tinc clar.

    ResponElimina
  59. oi, oi, oi!!! amb aquest blog no fan falta ni psicòlegs, ni psiquiatres, ni llavatives... no se'ns queda res dins del cos, ho traem tot. Fins i tot, vas pel carrer i la gent sembla feliç, alleugerada. Jo no sé si estos guanyaran o no però penso que en principi ja han fet una llavor humanitària de salut mental en aquest poble.

    ResponElimina
  60. No sé si votaré a JPA o no...d'això m'heu de "convéncer" amb les propostes que poc a poc esteu donant a conéixer, però del que sí m'alegro és de tindre una alternativa ferma al govern actual. Encara confio en la bona voluntat, la il·lusió i les ganes de fer-ho bé per a què el poble avance poc a poc. Espero no sentir-me decepcionada una vegada més.

    ResponElimina
  61. Jjajaja estic d'acord en el dels psicòlegs, es veritat que treure les coses de dins va molt bé per a la salut mental, jo estic enganxada a tope.....Heu eixit mol reguapos a la foto!!!!!FORÇA JPA

    ResponElimina
  62. Bravo per el de oi oi oi!,estic d´acord que en estos moments ja hem guanyat moltes coses. henorabona a tots candidats i comentaristes, i avant companys!!!!!!

    ResponElimina
  63. Casporro tu: cuan vareu presenta la llista en tenieu un menor d'edad.

    ResponElimina
  64. Aprofitem l'ocasió per a recordar i agrair la labor que ha fet el Centre d'Ensenyament Alt Maestrat al poble. Amb el sacrifici dels seus promotors es va aconseguir que els jóvens d'Albocasser i la comarca tingueren la possibilitat d'estudiar gratuïtament i amb uns resultats molt bé reconeguts pels estaments educatius ( dades comprovades) .
    Dir també que la polèmica creada pel PP sobre l'adquisició del centre per l'ajuntament que tant els va doldre i "encara" els dol, és així de clara la comparativa de la importància d'inversions en cultura per al poble i les seues prioritats:
    = Els sous de menys de dos anys d'este equip de govern.
    = L'excés de bous ,protocols,caterings,carpes,... de festes.
    = La compra poc després de l'edifici del bodega desaprofitat durant molt
    temps.
    = etc.,etc, etc,.......

    Ja esta bé d'utilitzar esta arma nefasta per a tot !!!!!!!!!!
    Ja no cola !!!!!!
    Gràcies profes.

    ResponElimina
  65. democrata de izquierdas10 de maig del 2011, a les 21:59

    Sois unos valientes , dais la cara en un pueblo donde es muy dificil no ser del pp,donde la mentalidad ultraconservadora lo controla o pretende controlar todo, y encima teneis un blog sin censura ,cosa que nunca hace el pp (ver canal9).lo teneis realmente dificil, ellos, los peperos, lucharan con todas sus armas , bulos ,mentiras, calumnias, desinformacion y si hace falta amenazas.Espero tengais un buen resultado. Teneis mi voto y a ver si despues de las elecciones podemos seguir con este sistema de blogs libres ,para informar y opinar ,que la informacion y la libertad de expresion es un derecho fundamental , sin el cual, el derecho a voto es una simple tonteria.

    ResponElimina
  66. Crec que ja han començat els bulos, les calumnies i les mentides...fiqueu l'orella que us quedareu sorpresos.

    ResponElimina
  67. Pos per al poc que es parla pel poble aqui si que es parla prou

    ResponElimina
  68. Anims que feu falta!

    ResponElimina
  69. Mala cosa si comencem pel camí de les desqualificacions i mentides.
    RESPECTE, RESPECTE, RESPECTE I QUE GUANYE QUI EL POBLE DECIDISCA.

    ResponElimina
  70. Las propuestas de JPA son inteligentes, las opiniones a favor son inteligentes, pero los somentarios en contra, estan basados en descalificaciones y menosprecios. NO SON INTELIGENTES NI CONSTRUCTIVOS. Eso demuestra que el PP NO TIENE PROGRAMA. Su programa es decir siempre lo mismo: sois esto y sois aquello, pero no tienen ni idea de como llevar su pueblo, solo sus bolsillos. Por cierto, esto que gobierna en este pueblo no se identifica para nada con la doctrina del PP. Lo mas parecido es la imputacion del alcalde y del anterior arquitecto municipal.

    ResponElimina
  71. La meva enhorabona per donar-nos l'oportunitat als que no podem votar pero estimem al poble. En primer lloc felicitar a JPA per donar l'oportunitat als que viuen al poble i no els agrade el que se esta fent, de poder votar una altra alternativa. Ja esta be de majories absolutes mal aprofitades, perque no miren pel be del poble si no per col-locar als seus en puestos estrategics pa cobrar.
    Als que tenim arrels bocassines, pero vivim fora,tampoc ens agrada el que esta passant al poble, i mitjançant este blog podem expresar-mos. Molts anims a tots/tes

    ResponElimina
  72. Todos los que comentan en contra no tienen porque ser del PP

    ResponElimina
  73. Un aplaudiment , per al grup d'antics alumnes.
    Per saber valorar la tasca dels seus mestres, en aquesta vida hi ha que ser agraïts.
    Molta força JPA!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  74. Estic molt intrigat pel programa del pp. És que no hi ha programa?, Estan preparant una entrada explosiva amb sopars i varietes amb diners municipals? o el seu programa es basarà en copiar o descalificar el que s'ha currat JPA?. Quina calma més tensa, no?

    ResponElimina
  75. No, la seua politica de represalies, promeses casa per casa i "consells" a la gent ja els és sufient per a assegurar-se el vot. Quina vergonya.

    ResponElimina
  76. La gent gran , te por de canviar, i atacaran per aquest costat , esteu alertes..... Gracies per solucionar el problema del blogger!!!!!

    ResponElimina
  77. si eres forastera perque opines?

    ResponElimina
  78. Opino per varies raons:
    Perquè al meu país tenim llibertat d'expressió, i poden dir el que vulguem-
    Perquè m'agrada la gent del JPS i els vull recolzar.
    Perquè no m'agradeu vosaltres .
    Perquè Albocasser es un lloc importat en la meva vida i me'l estimo i perquè m'agrada OPINAR!!!!

    ResponElimina
  79. No sé si començaran per la gent gran, però aquesta setmana vindrà mogudeta.
    Ànims!!! que som molta gent la que us recolzem, no sé si som la majoria, però som els millors.

    ResponElimina
  80. porque quiere.A ver si pensamos con libertad, que existe la plena libertad de expresion.

    ResponElimina
  81. M'alegro molt d'aquesta nove candidatura. Almenys encara que no guanyeu tindrem una oposició seria i no aniran pel poble com si foren els amos. La veritat és que la gent que governa a mí no em representa, no són aptes i la seua forma d'actuar em fa sentir vergonya de ser d'Albocàsser, Gràcies per tornar a fer-me sentir Bocassina.

    ResponElimina
  82. Falten els comentaris del día 12, podeu tornar-los a colocar? Gracíes.

    ResponElimina
  83. El program de festes itradicions és llig malament perquè la lletra enlloc de ser blanca és grisa.

    ResponElimina
  84. Anònim 14 de maig de 2011 7:51. Blogger ha tingut un problema molt gran i s'han borrat alguns missatges. Desde Google han comunicat que intentaran resoldre el problema. En http://www.lanacion.com.ar/1372993-un-problema-tecnico-deja-fuera-de-servicio-a-blogger hi ha més informació.
    Moltes gracies per comentar.

    ResponElimina
  85. Anònim 14 de maig de 2011 10:33. Ja hem resolt el problema de la visualització del text. Perdoneu les molèsties.
    Moltes gracies per comentar.

    ResponElimina
  86. Fa dies que estic seguint ben emocionat els vostres comentaris però encara no havia tingut temps de escriure alguna cosa. Jo acomparo als bons amics de JPA amb Patufet. Sí, sí, el del conte de quan erem menuts. No vos recordeu que a Patufet se'l va menjar un bou però al final va poder tornar a eixir? (això sí tot cagadet). Bo, jo crec que a Albocàsser esta legislatura que ara s'acabe hem estat tots a la panxa del bou que ni neve ni plou, però gràcies a JPA el 22 açò por pegar un pet (si serà gros o només un petet, està per vore). De moment els Patufets de JPA van cantant pel poble que no volen (no volem) que ens xafe ningú (patim, patom, homes i dones d'este endret, no trepigeu a Patufet!!). I ho diuen (ho diem) cantant, que no lladrant. I ho demanen (ho demanem) raonant, que no amenaçant. Xa, açò de momentja és una gran victòria democràtica: xarrar, opinar, raonar... Fantàstic!! Enhorabona!!

    ResponElimina
  87. Molt bé Patufet-exiliat a demés de de donar el teu pare ens i lustres en un conte ,quina meravella dona gust entrar al blogger ixo es millor que qualsevol xarxa social.
    Força JPA!!!!!!

    ResponElimina
  88. En fiestas i tradiciones se han borrado varias lineas del final. Que lastima, eran interesantes,como todo.

    ResponElimina
  89. Ja està solucionat. Moltes gràcies per informar.

    ResponElimina
  90. Una proposta per al programa: per què no fer una activitat de grans i menuts que afavorisque el contacte entre els jubilats i els xiquets? La cosa serie organitzar una espècie de "tallers" o d'espais de trobada on els majors pugueren contar als menuts el que saben sobre, per exemple, faenes del bancal, receptes de cuima, contes tradicionals, històries del poble... Els vells se sentirien ben pagats i els menuts aprendrien coneixements que d'altra manera poden arribar a perdre's. Eixos tallers podrien organitzar-se aprofitant alguna de les festes del poble (Sant Pau, Pasqua, Festes d'Agost, etc.)i al final l'Ajuntament podrie publicar el contingut d'alguna manera. L'activitat pot fer-se en col·laboració entre l'Associació de Jubilats i l'Associació de Pares i Mares de l'Escola. Eu, és una idea.

    ResponElimina
  91. Algú coneix el programa electoral del pp?, o hem de votar per fanatisme?

    ResponElimina
  92. Es muy facil. Es programa es: TATA, TATA, TATATA TATA, TATATATA. Ya esta

    ResponElimina
  93. Si algú vol participar en una votació per al rànquing dels candidats més imputats en tota Espanya (o dels imputats més candidats que ja no ho sé)pot fer-ho en esta web: https://www.surveymonkey.com/s/AvaazEspana

    ResponElimina
  94. Molta força per al ultim tram de la campanya !!!!!!!
    Vos desitjo el millor, amb el esforç i la valentia que heu tingut os mereixeu guanyar!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  95. Com va dir Juli Cesar "alea jacta est". Que tingueu molta sort i gràcies per tot el que ja heu fet pel poble d'Albocàsser. Quan passe tot (i passe el que passe) valdrà la pena mantindre espais d'opinió i d'informació com este. I si topetare que arribeu a l'Ajuntament estarie molt bé crear canals d'este tipus tant si és a l'espai virtual com algun periodiquet. La informació i la trasparència és una condició de democràcia. QUE LA SORT VOS ACOMPANYE

    ResponElimina
  96. "PA TRAS NI PA COJER IMPULSO" MOLTA SORT I MOLTES GRACIES PER DONAR-NOS LA OPORTUNITAT DE PODER OPINAR!!!!!!! AMUNT, AMUNT JPA

    ResponElimina
  97. Començament del canvi, ara ja és un fet...endavant sense por pq estem al 2011 (sense franquisme , sense temor ..) la nova generació és l´unica que pot aconsseguir-ho . Amunt Albocàsser , vull que sigue com quan era menut , un poble net , transparent i amb gent de cor i ànima .Endavant al canvi, però comencem per rectificar " ho hem fet sempre aixina" ara ja no val , canviem i evolucionem per a bé si no és mort Albocàsser en 10 anys..

    ResponElimina
  98. Què passe ací? Ja no entre ningú a este Blog o és que ens hem desunflat abans de començar? Estos xiquets de JPA necessiten molt de recolzament i els hem de fer saber que no estan a soles. Este Blog podrie ser eixe "país en los trópicos" en el que com diu la cançó "los locos que el mundo no traga nos juntamos al anochecer dando vueltas a un sueño probable... y aprendemos la risa del cómico..." i tal i tal. Apa, escolteu-la i a vore si animem este cotarro, que val la pena

    ResponElimina