Pàgines

dimarts, 10 de maig del 2011

Junts Per Albocàsser. Salut i política social.

     - Centre de salut. Junts Per Albocàsser lluitarà per ampliar-lo en atenció per a: Rehabilitació, Radiologia i Comare. El servei de pediatra ha de ser de manera ininterrompuda durant tots els mesos de l'any.

     - SAMU. Reivindicarem un servei de SAMU per a tota la zona de salut d'Albocàsser que comprèn les poblacions de Culla, Benassal, Vilar de Canes, Torre d'en Besora i Sarratella, en la que el transport sanitari urgent és primordial degut a la distància que hi  ha fins a l'Hospital més proper.

     - Revisions. El transport ha de ser gratuït per al col•lectiu de dones en revisions anuals de mama.

     - Residència i centre de dia. Treballarem de forma activa per a la creació d'una residència i un centre de dia per a persones majors, molt necessari en una població que, sent capital de L'Alt Maestrat, deu de donar servei a tota la zona.

     - Assistència domiciliaria. Fomentarem l'atenció a persones que ho necessiten perquè estan soles, amb una campanya d'assistència a domicili: Servei de menjar a casa, Atenció mèdica bàsica, Companyia domiciliaria, Teleassistència i Neteja de roba..

     - Mobilitat per a persones dependents. Treballarem per eliminar totes les barreres arquitectòniques (només ens donem compte quant ho necessitem).
     També treballarem per aconseguir que tots el malats en necessitats de mobilitat tinguen aparells per a facilitar el treball als seus cuidadors (llits articulats, grues, andadors, cadires de rodes) al mateix temps, ajuda psicològica per persones amb ictus i problemes de memòria o bé ajuda social, amb la que els assessoren de les ajudes a les que puguem accedir.


JUNTS: REPTE I COMPROMÍS.
                                                                            www.juntsperalbocasser.tk

    8 comentaris:

    1. Sabeu que les 2 SAMU que corresponen al poble estàn a 30 minuts cadascuna i diariament estàn ocupades donant servei als 2.500 hab. de la presó per ganivetades, intents de suicidi, reiertes,agresions...?
      Això suposa que un nº elevat d'hores, el poble no pot contar amb aquest servei.
      Molta salut per a tots!!!!

      ResponElimina
    2. Con estos no hace falta la salud, que ya por ellos solos hacen labores humanitarias!

      ResponElimina
    3. Resecte al punt de l'assistència a persones necessitades es podria contactar amb la Creu Roja o alguna altra organització per a què mitjançant el voluntariat es puga dur a terme aquesta tasca, no? És una idea i crec que no faltarien voluntaris.

      ResponElimina
    4. Tambe estaria be contactar en un centre de teleasistencia pa la gent major que viu asoles. La empresa instale un aparell al costat del telefono i se li penje al coll a l'usuari un botonet que en cas que li passe alguna cosa, caure o algun atac, nomes te que apretarlo i desseguida envien ajudes. Es una idea mes.

      ResponElimina
    5. A............tots són pelaires
      a............, canterers
      a ALBOCASSER , LLADRES
      I AL AJUNTAMENT ENCARA MES....
      tan sen val PP , PSOE .......
      QUE VOSALTRES.

      EN CASTELLANO FINO :
      UN TERREMOTO ES
      CALA 15 , y a fer punyetes tots
      que os den por donde ...

      ResponElimina
    6. Quin mal gust fer comentaris de terratremols quan hi gent prop d'aci que ho esta patint i molt.
      Anims Lorca!!!

      ResponElimina
    7. Es tan indigne el comentari de avans, que no mereix ni contestacio, sols el mal que fa el llegir-lo ja ens done una idea de com es la persona que el ha escrit.Que trist que hi hagen persones aixina!!!! Amunt LORCA estem en vatros!!

      ResponElimina
    8. A l'anònim del dia 17 a les 20:25 h: com pots dir que els del partit independent són lladres si no han governat mai? Entenc que estigues cremat amb els partits de sempre, però la resta no tenen la culpa. Com passes de tot al que te daran serà a tu, perquè la política està per tot arreu. Ara, sempre pots anar a viure a un mas de la Sarratella clar.

      ResponElimina