Pàgines

diumenge, 8 de maig del 2011

Junts Per Albocàsser. Infraestructures i urbanisme

     - Grans infraestructures. Un auditori, una piscina climatitzada, un museu; està molt bé. Però, no és prioritària una residència amb centre de dia per a gent gran? Creiem que si, és prioritària i urgent. La nostra gent major ha d'estar ben atesa sense que nosaltres deixem les nostres tasques habituals. En un futur serem nosaltres els que la necessitarem.
     No ens fa falta una escola ja? Creiem que si, ens caurà damunt dels nostres xiquets. L'auditori, la piscina i el museu poden esperar.  

     - Carrers. Al casc urbà hi ha que acabar d'obrir els carrers que no sabem ben bé perquè s'han quedat sense eixida. On estan els projectes?

     - Circumval·lació. Ha de ser una realitat. El poble ha de quedar lliure del transit de camions i ha d'haver un trajecte alternatiu.

     - Polígon industrial. Ens fa falta un polígon per tal de donar servei a la xicoteta industria local actual i perquè no, a la nova vinguda.

     - Pla urbanístic. Revisió per eliminar els favoritismes i arribar al consens.

      - Obres públiques. Donarem prioritats a les empreses del poble. Hi ha que afavorir l'economia local.

     - Es treballarà per abastir de llum i aigua al masos així com en la millora de la carretera de Catí.


JUNTS: REPTE I COMPROMÍS.
                                                                            www.juntsperalbocasser.tk


35 comentaris:

  1. no teniu ni punyetera idea de com funciona un ajuntament... els vostres mentors os porten enganyats.

    ResponElimina
  2. ja en tens tu prou perque el que dius
    Que jo sapiga ningú naix sabent o es que tu si?

    ResponElimina
  3. Realment hi ha prioritats que fa massa temps que s'estan deixant passar... Per fer un bon treball es necessiten ganes i bones intencions.

    ResponElimina
  4. Al menos buenas intenciones sí que hay en JPA. Y me gustaría que el del primer comentario que dice: "no teniu ni punyetera idea..." especifique si todo lo que propone JPA ya lo tenía pensado el ayuntamiento actual y, si es así, cuales son los motivos por los que no se ha iniciado siquiera ninguno de estos proyectos. Me dá que en estos momentos el ayuntamiento está bloqueado económicamente y mucho me gustaría saber porqué.

    ResponElimina
  5. Pues muy bloqueado económicamente no debería estar, porque imagino que tener a 2500 vecinos más al lado del pueblo debería repercutir todos los años en rellenar las arcas. ¿No?.

    ResponElimina
  6. El ayuntamiento hace tiempo que no paga a proveedores. Eso tiene un significado muy claro y no es la buena gestion precisamente.

    ResponElimina
  7. ¿La buena gestión?. El impago a proveedores puede ser sinónimo de mala gestión o que no se recibe dinero. En ambos casos es responsabilidad del ayuntamiento.
    Ya veo que mencionas "... y no es la buena gestión precísamente." ¿Puedes asegurar que el problema es que el ayuntamiento no recibe dinero?. Y si es así, ¿como tienes esa información?.
    Ayúdanos a entender los problemas del consistorio, por favor.
    Gracias.

    ResponElimina
  8. hace poco que vivo en albocasser, pero siempre he pensado que era un pueblo con muchas carencias a pesar de las muchas posibilidades
    que tiene. me ha alegrado ver que muchas de
    vuestras propuestas son las que yo y, mucha gente que piensa como yo, hemos echado en falta y que si salis elegidos o sois oposición, puede que se hagan realidad. mucha suerte

    ResponElimina
  9. Haurieu de contemplar la posibilitat de posar plaques solars en tots els edificis municipals. La factura de la llum d'un ajuntament es expectacular. I cobrarieu a 34 centims la llum que pagarieu a 14 (en pocs mesos a 17 i pujant). Es una subvencio al KW que pronte s'acabara, pero encara podeu pesigar-la. A més es posible que siga compatible en les subvencions de l'Agencia Valenciana de l'energia que subvenciona l'inversió.

    ResponElimina
  10. Dir tambe que a part de rentable l'energia solar es neta, segura, inacabable...
    Ho dicper que exposaba una visió unicament materialista. Que per altre lloc tambe s'ha de tindre.

    ResponElimina
  11. Buenos días. Señores de JPA, ¿si salen elegidos que harán, Barra Libre y Botellón? Un poquito de por favor hombre. La gente que no sepa de que hablo que le pregunte a Joan Josep

    ResponElimina
  12. Al militante activo i a la resta de la gent:el botellon del poquito de por favor va ser per les adjudicacions de la barra de festes de anys enrere.On anaven a parar els diners?, t'en queden a la butxaca? Ah, i no soc Fermo.

    ResponElimina
  13. Tinc una pregunta per a l'ajuntament.
    Ja fa temps vaig vore a un concejal que portava el remolque de l'ajuntament per a ús propi,concretament portave palla.Voldria saber a mi quan hem toca,tinc que canviar uns trastos de casa i no tinc vehicul apropiat.

    ResponElimina
  14. Ese dinero era para el Club de Futbol Albocasser. Respecto a lo de la paja, ve al ayuntamiento y pide el remolque ya que si es del propiedad del ayuntamiento es propiedad del pueblo y lo podemos usar todos, concejales o no. Ahhhh y me parece muy fuerte que se hagan fiestas para pagar los gastos que genera un club de futbol y que haya gente que se traiga la bebida de casa

    ResponElimina
  15. Jo visc ací al poble i en tots aquest anys només he vist que porten aquest remolque els treballadors de l'ajuntament, justificadament, i el de la palla per a ús personal.
    Cal donar publicitat per a que tots fem el mateix ús dels serveis municipals.

    ResponElimina
  16. Altra vegada i darrera per al militant actiu. En acabar eixes festes de la barra del futbol es van treure x diners i un consejal els va donar una part al futbol i l'altra............

    ResponElimina
  17. A mi "lo que me parece fuerte" és que un senyor diputat que no ha fet res pel poble, apart de cobrar,robe 6000 euros al futbol,li ho face pagar a una altra persona i que després no va tindre més remei que tornar-los de tanta gent que ho sabia.

    ResponElimina
  18. jo que fuerte!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  19. Un que vol ser actiu i no pot15 de maig del 2011, a les 23:21

    Bé, i perquè s'han de donar els diners de barres al futbol si només juguen dos o tres persones del poble? I damunt no s'involucren en cap activitat que repercutixca en la resta de gent del poble. Al poble la majoria de gent no sabem qui és l'entrenador ni quina cara tenen els jugadors i la veritat és que ens dona igual que guanyen o perguen. Hi ha altres associacions com els cavallistes, els corredors o l'AMPA que té més gent associada i activa i damunt organitzen activitats per al poble. I a aquestes per part de l'ajuntament no se'ls dona ni pipes. Perquè les barres de festes han de ser per al futbol?. Fomentem l'activitat i l'oci de la gent del poble, ja està bé de donar-ho tot per a la gent de fora.

    ResponElimina
  20. Respecte al que ha dit que va vore a un regidor usant el recolque de l'ajuntament per a ús propi, també he de dir que un dia pel mati estava tota la gent del taller ocupacional de jardineria ( 10-12 persones) agranant la vorera de l'obra que l'alcalde està fent a la avinguda jaume I (davant de les escoles), per tant, si l'ajuntament és de tots, vull saber on hi ha que apuntar-se perquè en hores laborals i de manera gratuïta m'agranen ma casa i em cuiden el jardí.Gràcies

    ResponElimina
  21. Ah, vale jo tambe m'apunto. El meu carrer encara no esta asfaltat i m'entre tota la brossa del carrer dins al pati. Aixina que vinguen eixos del taller i meu agranen, que jo tambe pago la contribucio.

    ResponElimina
  22. Anonim del 16 de maig de 2011 18:53

    Quin dia va ser aixó?
    D'on ho has tret?

    PD: Seguisc pensant que els comentaris anònims sols generen que la gent s'invente coses i que les publiquen sols per a generar conflicte

    ResponElimina
  23. Doncs no ho vaig vore jo sol, també tots els pares, mares, mestres, xiquets i xiquetes que en eixe precís moment entraven a l'escola, de fet hi havia més pares del normal perquè jo no hi vaig mai i precisament eixe dia vam anar tots perquè els xiquets se n'anaven d'excursió. A més, entre el grupet de pares es va fer el xiste de rigor, vols més pistes? El que passa és que el ladron cree que todos son de su condicion-

    ResponElimina
  24. Si, pero! Encanra no m'has dit quin dia va ser!

    ResponElimina
  25. Ni t'ho penso dir, pregunta-ho als del taller ocupacional o millor, a l'alcalde.

    ResponElimina
  26. Els del taller ocupacional, m'han dit que l'unic dia que han estat prop de agranant, va ser el dia de la cavalcada de reis!
    Suposo que no sera eixe dia el que vols dir?

    I com sabràs, a espanya, una persona es inocent fins que no es demostre el contrari, i per a demostraro has de tindre proves.

    ResponElimina
  27. Ah! Si que ho has averiguat prompte. No cal demostrar res va haver massa gent que ho va vore, perquè com es creuen que son els amos del poble i no tenen la delicadesa d'amagar-se de res.

    ResponElimina
  28. Doncs, no se si sabràs, que eixe dia, la obra encara no estava començada, per tant, no digues que estaven agranant a la obra de l'Alcalde, si estaven agranant davant de l'escola que es de ALBOCÀSSER!

    Dit açò, i vist les acusacions en falç, deixo esta absurda discussió.

    ResponElimina
  29. Ah! També has averiguat el dia! Veus qui escriu en falç, s'inventa coses i les publica per a generar conflicte?
    I, per cert,si ho preguntes corrents també t'informaran de seguida quan van van començar l'obra.

    ResponElimina
  30. Soc un dels pares que ho va vore, demá preguntaré quin dia va ser en concret, d´aixó fa molt poc, pero com que tens tan de interés confirmaré el dia.

    ResponElimina
  31. Dic el dia de la cavalcada, ja que es l'unic dia que han estat per alli els del taller ocupacional, l'altre "suposat" dia que tu dius, encara no se quin es!

    PD: Oks! Perfecte, ja me diràs quin dia va ser, tinc curiositat per saber-ho!

    ResponElimina
  32. Hola, es pot entrar en aquesta absurda discussió? Jo també vaig portar aquell dia el xiquet a l'excursió i vaig participar dels "xistes de rigor". La veritat és que no hi ha discussió vàlida, ho vam vore molta gent.Crec que va ser el dilluns abans de setmana santa, 18 d'abril sobre les 9:30h.

    ResponElimina
  33. Jo també ho vaig vore i eren els del taller de jardineria, i no ere davant l´escola, ere devant, a la casa de l´alcalde

    ResponElimina
  34. Tambe es seua eixa casa?

    ResponElimina