Pàgines

dissabte, 14 de maig del 2011

Junts Per Albocàsser. Presentació del Programa Electoral.

   - Us presentem el nostre programa per a els propers quatre anys. Un programa flexible per a que s'adapte a les necessitats del nostre poble i a les nostres condicions socials. Un programa precís ja que es pot aplicar de forma directa sense dependre d'altres. Un programa obert per poder agregar punts segons les necessitats. Un programa coherent que identifique a totes les veïnes i veïns.

     Encara que tal vegada puga parèixer extens, si el llegiu amb atenció podreu adonar-vos que totes les propostes es poden realitzar o bé assentar les bases per projectes a curt termini.

     - Joan J. Fermosell Roig està dispost a fer un cara a cara amb Antonio Querol Ferrando per tal de confrontar i debatre públicament els programes de govern de ambdues candidatures per als propers quatre anys. Així els electors podran tindre més seguretat en el seu vot.

     - El Butlletí Oficial de la Província Castelló de 21 d'agost de 2007 publicà les retribucions dels càrrecs corporatius de l’ajuntament d'Albocàsser, tots amb el corresponent augment del IPC anual.

                 D. Antonio Querol Ferrando       22.400 euros de sou anual.
                 D. José Fco. Febrer Beltrán         18.200 euros de sou anual.
                 Dª. Mª José Colomer Alcácer       15.400 euros de sou anual.
A més a més a l'ajuntament hi ha dos sous més per càrrecs de confiança de l'alcalde (no tenim dades de la seua quantia). Quan cessa l'alcalde cessen ells.

     - Nosaltres renunciarem a sous i per tant aquestos diners revertiran altra vegada en el poble.

     A principi de legislatura es farà una auditoria per conèixer l'estat actual dels comptes de l'ajuntament. Si en alguna cosa ens caracteritzarem serà en la transparència i publicitat dels nostre actes.

16 comentaris:

  1. M'agrada molt la iniciativa de renunciar al sou i invertir eixos diners en el poble!!! =)

    ResponElimina
  2. La veritat és que en eixos diners dels sous no haguera calgut demanar préstecs per ampliar el patrimoni del poble, ara haurem de pagar-ho entre tots.

    ResponElimina
  3. Amb aquestes dades es mostra la realilitat. Si tant volen al poble com diuen, deurien invertir aquestes cantitats en el propi poble.
    Entre tots farem que el poble vage a millor, però sobretot canviarem la situació actual.
    Molta sort i molts ànims.
    Sou valents, GRÀCIES.

    ResponElimina
  4. Cada dia em sorpren que coses tan necessaries com que l'escola no els caigue damunt als nostres xiquets, sigue un punt del programa electoral.
    En els pobles menuts com el nostre, l'alcalde i els concejals haurien d'estar al servei del poble i la seua gent, no emboxacar-se els sous cada mes en la falta que fan eixos diners pa coses mes importants.
    I aixo el poble ho sap, per lo tant crec que os agraira el dia 29 quan vagen a votar. Anims i endavant.

    ResponElimina
  5. Ei "Els altres bocassins" que les eleccions són el dia 22!!!

    Suposo que haurà sigut una errada, pero per si de cas.jeje =)

    Força!!

    ResponElimina
  6. Ay, disculpeu l'errada de la data. No se en que estaria pensant.
    Força!!!

    ResponElimina
  7. hay un tema que ni vosotros, ni el pp a puesto en su programa electoral. Me preocupa y mucho la inseguridad ciudadana, y sobre todo la venta de drogas en el pueblo. ¿teneis pensado algo al respecto?
    Espero que alguien me responda.
    Tambien preguntaros si es cierto los rumores que corren por ahí, de que jj fermosell,ha impedido que la banda haga el concierto en el auditori el sabado, bajo amezanas de denuncia.Gracias

    ResponElimina
  8. No te preocupes por el tema de las drogas, desde JPA apostamos por la legalización.

    ResponElimina
  9. Amb tots els respectes, soc Fermo i amb aquesta primera incursió al blog vull aclarir el comentari de Anònim de 18 de maig de 9:00. Donat que estem en campanya electoral i a més el dissabte 21 és jornada de reflexió, em vaig posar en contacte amb el president de la banda per considerar la conveniència de fer un esdeveniment públic com és un concert de la banda l'esmenta't dia, com segurament també ho haurà fet l'ajuntament. Com que em va dir que la organització anava per compte de la banda i que estava programat des de fa temps, li vaig comentar que no veia cap impediment per dur el concert a terme. A hores d'ara no sé on es fa.

    També aclarir-te sobre la resposta de Anònim de 18 de maig de 10:39 que, quan es comenta des de JPA es signa.

    GRÀCIES A TOTS PER UTILITZAR EL BLOG.

    ResponElimina
  10. No he preguntado sobre la conveniencia o no de celebrarse el concierto, he preguntado si se quiso impedir que se celebrara en el auditorio-

    ResponElimina
  11. Creo que con la explicacion que te ha dado esta clarisimo, otra cosa es que quieras crear polemica donde no la hay. No utilizeis la banda para pinchar,por favor!!!!.Estoy segura que todos la apoyamos, y le damos la importancia que tiene, que es mucha.

    ResponElimina
  12. Como quereis que no apoyen la drogas si la mayoria del JPA consume!!

    ResponElimina
  13. si llega a celebrarse el concierto de la banda en el llamado "auditorio"por parte del ajuntamiento donde van a tocar, no hay escenario, no han puesto butacas, no hay acceso para entrar señores hay un local insonorizado nada más, la Asociación Musical Santa Cecilia se merece poder actuar en un auditorio en condiciones no en un almacen...
    creo q Junts per Albocàsser les hubiera ido bien q los votantes vieran eso que llaman auditorio.

    ResponElimina
  14. el concert es fará a la plaça.
    el ultim concert a la carpa va ser una vergonya.
    Els pardals rosegaen la espuma del techo i els trocets li caien al cap del director.

    ResponElimina
  15. Pos a la plaça alguna cagà de colom...

    ResponElimina
  16. La droga, per a ús personal,és legal a tot l'Estat.El que és ilegal és la plantació... per a després distribuir-la.

    ResponElimina