Pàgines

dimecres, 11 de maig del 2011

Junts Per Albocàsser. Educació, Cultura i Esport.

     - Escola. Immediatament reclamarem amb caràcter urgent, la construcció d'un nou centre escolar al mateix lloc on es troba actualment; no hi ha motius per canviar la seua ubicació. Els xiquets no han d'eixir del casc urbà.

     - Ludoteca. Promourem la creació d'una ludoteca pública amb activitats fora de l'horari lectiu. Els xiquets i xiquetes han d'estar ben atesos mentre els pares treballem.

     - Llibres de text. La gratuïtat de tots els llibres de text s'ha de pagar per poder mantenir-la.

     - Escola d'estiu. En dinamitzarem una per tal que els xiquets puguen gaudir de activitats durant aquests mesos a la vegada que es reforcen coneixements.

     - Oferta cultural. Hi ha que crear una oferta cultural d'oci (espais populars per a realitzar activitats, recuperació del cinema, etc.)
     Posarem a l'abast de tota la població que ho desitge, grups de converses per a incrementar la fluïdesa i comunicació de l'anglès.

     - Associacionisme. Es fomentarà interactuant amb totes les associacions del poble per a realitzar activitats i donar-les a conèixer a veïns i forasters a nivell lúdic, però, sobretot, turístic. Es desenvoluparan tasques com xerrades, tallers, concursos, jornades o cursets per tal d'afavorir la cultura de tots els veïns d'Albocàsser, (gent major, adults, xiquets, etc.)

     - Futbol. Es tractarà com un esport que han de practicar els joves del poble. Hem de potenciar les escoles base per projectar jugadors al primer equip.

     - Senderisme. Es faran rutes per a la pràctica del centrisme i un cap de setmana a l'any es farà, plantada d'arbres, neteja sendes, recollida d'escombreries, etc. Proposarem cursos i xerrades com per exemple escalada, orientació a peu o en BTT, fotografia de la natura., entrenament esportiu, alimentació saludable...

     - Trail Maestrat. Ens comprometen a facilitar tots els serveis necessaris per tal que es puga realitzar i fomentar així la participació d'atletes vinguts de tot arreu a la fi de potenciar l'atletisme a nivell comarcal i nacional.

      - Tir i arrossegament. Donarem suport a aquestes proves tradicional de rossins tan arrelades a la nostra terra.

     - Volta al terme. S'ha de promocionar la tradicional volta al terme, considerar-la com una més de les tradicions locals i fomentar la participació de forasters.

     - Altres esports. No oblidar-nos de la resta d'esports com l'handbol, bàsquet, tenis, frontenis, etc. Tots són importants i estem oberts a tot tipus de suggeriments per part dels bocassins i bocassines.



                                                                   JUNTS: REPTE I COMPROMÍS.
                                                                           www.juntsperalbocasser.tk

12 comentaris:

  1. Oh quines bones idees!!!!. Estic emocionada. Tan de bó que pugue dur-les a terme. Molta sort i seguiu aixina.
    Espero que les propostes arriben al poble i que vos recolzen en el vot.

    Moltísssima sort.

    ResponElimina
  2. Me pareix perfecte!!!. Endavant i aprofitem les possibilitats que tenim!!!. Si mos possem tots d'acord, segur que ho aconseguirem.

    ResponElimina
  3. El tema de l'escola es algo que em preocupa i molt.No es pot permetre que els nostres xiquets continuen anant a una escola en eixes condicions. Perqué encara no s'ha fet una escola nova?

    ResponElimina
  4. Pel que sé l'escola no està feta perquè l'ajuntament actual en 12 anys no li ha donat la gana de donar terrenys, no?

    ResponElimina
  5. La conselleria d'educació fa més de 10 anys que la vol construir però l'alcalde s'ha encabotat en que no la vol fer on està ara i encara no ha cedit els terrenys.Després va vindre tot lo de la presó i l'alcalde va demanar que la volia més gran ja que tindria que haber 2 aules per cada curs de tants xiquets que vindrien a viure ací.Per tant, la conselleria encara li va demanar que el terreny que tenia que cedir tenia que ser molt més gran.I aixina estem

    ResponElimina
  6. Serà perquè això de donar és molt barato...

    ResponElimina
  7. Mare meua, quan aneu a botar a l'escola que us ensenyen com tenen les aules apuntalades en puntals i en xiquets dins perque cau el tetxo. Em vaig esgarrifar, em va crear una impotencia jugar aixina amb xiquets. Ara que per a botar segur que obrin les aules més arreglades,com en aquest poble tot és protocol i imatge.

    ResponElimina
  8. Para poder hacer la escuela en otro sitio, el Ayuntamiento ha pedido un prestamo que pagaremos entre todos. Si se hiciera en el mismo sitio, no haria falta pedir nada de nada.Seran unos 125.000 euros por lo menos, mas los intereses. Tambien les han concedido otro prestamo para comprar la casa al lado del ayuntamiento, para ampliarlo, por valor de 115.000 euros (solo la casa), luego "hay que hacer la obra". ¿Es realmente necesario ese endeudamiento, estando como esta la situacion economica? POR SUPUESTO QUE NO.

    ResponElimina
  9. I ara pa que volen la casa de la Romera. Qué volen fer? però què no tenim prou locals municipals sense cap us? La bodega, per exemple.

    ResponElimina
  10. Ah.... volen ampliar l'ajuntament per a fer-lo de dos linies!

    ResponElimina
  11. LA BODEGA NO ÉS DE L'AJUNTAMENT. ÉS DE LA COOPERATIVA.

    ResponElimina
  12. I El Centro Parroquial qué? De quí és?
    S'els acaben els arguments.

    ResponElimina