Pàgines

dilluns, 16 de maig del 2011

Estat del Col·legi Púbic Joan de Brusca

     L'escola d'Albocàsser és la mes vella de tot el País Valencià. La Conselleria té la construcció d'un nou centre en ordre preferent des  de 2003 a l'espera que l'ajuntament cedeixca els terrenys, cosa que ha començat a moure demanant un préstec ara, i aprovant-lo en pleno extraordinari aquest 13 de maig dins del període electoral a  corre-cuita, per raó d'uns 125.000 euros més els interessos, quan no hi ha cap raó lògica per traure l'escola de l'indret on es troba.

     Mentrestant els xiquets i les xiquetes estan, amb un pati ple de pedres, sense reixes de seguretat a les finestres del primer pis dels edificis, amb portes i finestres malmeses que bé no es poden obrir o bé no es poden tancar, amb instal·lacions de fontaneria i sanitàries obsoletes i rovellades... en fi. Actualment hi ha dues classes apuntalades funcionant amb xiquets dins. Tot açò ho podrà comprovar la gent quan anirà a votar.

     També és lamentable que, a banda de la desatenció que es presta al manteniment de les instal·lacions, s'use aquest recinte per a les berbenes de les Festes Patronals sense cap mesura de sanitat, higiene ni seguretat, ja que quan acaben les festes, el pati del col·legi (i els banys dels xiquets i xiquetes) queda tot infectat d'orins i vòmits, cristalls i fem, amb la manca d'higiene, olors i molèsties que tot açò comporta per al començament del curs escolar.

10 comentaris:

  1. Molts ànims i molta sort!!! La gent del poble està molt orgullosa de vosaltres per la iniciativa que heu tingut!!! I ara a seguir treballant que encara teniu una setmaneta per a fer-vos coneixer entre la gent, i sobretot entre la gent gran que és la més conservadora.

    ResponElimina
  2. Sóc mare de dos d'aquests xiquets que cada dia acudeixen a l'escol.la Joan de Brusca.L'aula d'un dels meus fills està apuntalada i a l'altra es cauen els armaris a troços. Peró la culpa també es meua. Meua i suposo que de més pares i mares que, con jo, no hem tingut la força i el coratge de manifestar el que pensem. De plantar-nos d'avant les autoritats pertinens i debatre la situació de l'escol.la. Jo estic totalment en contra de traslladar l'escol.la. En contra de endeutar l'ajuntament en alló que no cal. Hi han més que suficients metres per fer una escol.la en condicions, amb un pati preciós. Es un lloc cèntric amb accés pels quatre cantons. què volem més?
    I si el motiu es que el dia de demà tindrem lloc on ficar el Centre d'Educació Secundaria, un Centre de 3 edad... Tenim el Centre d'educació Secundaria a la planeta. Tenim el Centre Parroquial de no se quina barbaritat de metres i només s'hi aprofiten els gats i les rates ( no van fer una cessió ?). Jo pense que hi ha que aprofitar les instal.lacions que tenim i no despecegar.
    Si Joan de Brusca alça-re el cap... li peque una bastonada a més d'un¡

    ResponElimina
  3. I de veres que ningú se menege per el col·legi a de més del ajuntament????!!!!

    ResponElimina
  4. i per exemple l'ampa que fa?

    ResponElimina
  5. Vols dir que l'ampa s'ha de dedicar a aixo? Jo creia que l'ampa es dedicava a fer activitats extraescolars, lo dels llibres i pagar les excursions...

    ResponElimina
  6. Han arreglado las aulas donde se va a votar. El resto del colegio sigue medio apuntalado. Supongo que lo que cuenta para el alcalde es la imagen.

    ResponElimina
  7. Tengo otras mejores...

    ResponElimina
  8. se esta claro lo del colegio solo no culpe a nadie, haslo,

    ayuda a que se pueda hacer,
    pero algo como toca, no una chapuza para callar, pero algo que se pueda decir, selo merecen los de albocasser.
    portanto cobrarlo pero hacer mas que esso.

    acion

    dida

    (hablar es facil, dificil es poder hacer algo, por esso se creo esta pagina para quien no puede hacer por lo menos pueda hablar . como yo,)

    ResponElimina