Pàgines

dijous, 10 de novembre del 2011

Presidiari fugit d'Albocàsser

   La notícia de què un presidiari s'ha donat a la fuga és la que esta de boca en boca en tots els àmbits al nostre poble.
Segon la informació recollida per JPA el pres va aprofitar una excursió organitzada en la que va participar juntament amb altres set presos i quatre funcionaris. L'eixida a Albocàsser incloïa un passeig, esmorzar i la visita al taller tèxtil. Durant la seua estada en el taller va demanar permís als funcionaris per a anar al servei, i va aprofitar per a escapar-se a través d'una finestra. Tènia nacionalitat marroquina, 23 anys d'edat i pareix que va ser condemnat a dos anys de presó com a responsable de robatoris i ja havia complit un any de la condemna.
Segons persones que el coneixien, va fugir de forma molt rocambolesca quan hagués pogut fugir en qualsevol altre moment, el xic es veu no estava bé, i no podia aguantar un any, se li van creuar els cables, no té cap família, ací i ho te fotut perquè l'agarraran i més condemna. La resta de presos que van eixir, només repetien: però que ha fet este, fins i tot volien anar a buscar-lo i en cap moment va haver per part dels funcionaris un descuit.
La delegada del govern en la comunitat Ana Botella a dit que s'obrirà un expedient informatiu per valorar les circumstancies del cas i és trauran les degudes conseqüències.
    La Guàrdia Civil a incorporat un helicòpter i continua el dispositiu de recerca, el pres no aparegut els diaris van plens, i res de Castellón II, en tot moment és la presó d'Albocàsser i per aquestos motius és conegut aquest poble.

16 comentaris:

  1. PER QUÈ NO ES PUBLICA UNA FOTO DEL FUGITIU ????
    SI EL TROBEM NO SABREM QUE ÉS ELL.

    ResponElimina
  2. Si no me equivoco, es competencia de la Subdelegación de Gobierno autorizar la difusión de la imagen del fugado. Si fuera peligroso o estuviera armado la habrían puesto, pero lo único que yo veo, es un tipo que lo primero que ha hecho al saltar la ventana ha sido correr correr y correr fuera de este pueblo. Lo más lejos posible. Es un marrón para la cárcel, porque ahora cambiarán cosas allí dentro y perjudicarán a un montón por esa fuga, pero no creo que nosotros tengamos que pensar más allá del suceso en sí. Es mucho más peligroso que se escape un toro de una ganadería. Hay que dar gracias que no ocurriera una desgracia y lo de que no vuelva a ocurrir, estoy seguro que ya están tomando medidas.Es mi opinión personal.

    ResponElimina
  3. Lo que no puedo entender de ninguna manera es porqué nos tenemos que enterar de lo que pasa en el pueblo siempre por la oposicion. Si vivimos en la era digital porque el ayuntamiento del pueblo no se ha puesto las pilas y nos informa de primera mano de lo que pasa. Para eso tiene una web no? Al final tendremos que pensar que no les interesa que nos enteremos de nada.Además cuando no habia oposicion viva la ignorancia!!

    ResponElimina
  4. El que està clar és que esta politica penitenciaria no funciona.No es la primera vegada que passa.Ha de passar una desgracia? Els experiments se fan en llimonà, i no posan en perill a la resta de les persones.

    ResponElimina
  5. PARA PISCINAS CLIMATIZADAS POR TODAS PARTES SI HAY DINERO, PERO PARA LO QUE REALMENTE IMPORTA, GIRAIS LA CARA . SOIS UNOS DESGRACIADOS, POLÍTICOS MANIPULADORES

    http://www.levante-emv.com/castello/2011/11/11/centro-enfermos-mentales-albocasser-borde-colapso/855750.html

    ResponElimina
  6. Els funcionaris i els directius de la presó no volen viure prop d'ella i als que vivim al poble mols pasegen pels morros.QUINA BARRA!!!!!

    ResponElimina
  7. Son muchos los pajaros que estan volando.

    ResponElimina
  8. Per cert,quants de l'ajuntament que ens van imposar este penal continuen vivin al poble? Es mol facil tirar la pedra i amagar la ma.

    ResponElimina
  9. Fan pregons pa dir qualsevol tonteria i per a dir que s'escapa un pres, ningú a dit res , un poquet de informació no aniria malament

    ResponElimina
  10. comparar un fugitiu de la presó en un bou me pareix molt fort,les dos coses me pareixen perilloses ,pero un bou es un animal que fuig sense pensar i un home que fuig d'una presó si que pense i pot fer mol de mal a qualsevol que se fique al seu davant

    ResponElimina
  11. Tú misma te estás contradiciendo. Precisamente por eso, nunca hay que ponerse delante de un toro, porque no piensan como nosotros y les da igual que sea una mujer, niño o anciano. Un preso, cuando se fuga, ten por seguro que solo piensa en escapar y si ve a alguien delante, ten por seguro también, que como no tiene cuernos y no pesa quinientos kilos y no va armado y no es un asesino, hará lo que hizo, que es huir. Me sigo reiterando, un toro es más peligroso, porque por un lado no piensa y por otro lado, si mata a alguien, no irá a la cárcel, no, irá a los ruedos, porque la gente lo valorará mucho más; les gustan los toros asesinos, como ratón, que hasta pagan por verlo. ¿tendrías miedo si se escapa y anda por estos montes un preso cualquiera, como Julián Muñoz? ¿O como el Dioni? ¿Mario Conde?, ¿Ruiz Mateos?, Barrionuevo, Vera, etc. Ellos también son o han sido presos y alguno se ha escapado más de una vez de la cárcel.

    ResponElimina
  12. perq no han publicat res del fugitiu en la web del "nostre" ajuntament ??? tampoc van publicar res sobre l'incendi.
    ens volen fer creue q vivim als "mundos de Yupi"

    ResponElimina
  13. Tot el que està pasan es veia venir(el que tenia ulls clar).L'altre dia al carrer Sant Miquel va estar tot el dia un coche en 3 persones dins i al seu voltan tots els xiquets del poble jugant.Els veins van avisar la Guardia Civil.La mateixa Guardia Civil els va dir que hi ha molt de sospechos voltant pel poble i que parem conte dels xiquets.

    ResponElimina
  14. Me pareix vergonyós que se fagen cavalgates de reis per dins del centre penitenciari, me pareix vergonyós que els vagen a cantar els jubilats, me pareix vergonyós que traguen als pressos a esmorzar al bar i de visita turística als tallers. Ens estem oblidant que aquesta gent están dins no precissament per fer coses bones.

    ResponElimina
  15. A veure quan ens centrem en fer obres de caritat i ajuda a gent que ho necessita del nostre poble, i deixem de anar a mimar els presos del penal. Més nostre es Ximo el Fotograf o altres que ens venen al pensament que un assasí de Corcercega que es té ben merescuda la seua pena al hotelot dels Plans.

    ResponElimina