Pàgines

dimarts, 29 de novembre del 2011

Plenari extraordinari 28 de novembre


1. Aprovació inicial modificació ordenança recollida de residus.
Abans de comentar el punt dir que després de gairebé mig any que JPA estem a l'ajuntament encara no ens s'han facilitat les ordenances municipals demanades des de juliol.
Es vol modificar la taxa de "basura" coincidint amb la posada en marxa de la planta de tractament de Cervera. Ara seran dos rebuts els que ens arribaran, el municipal més un altre del consorci de la Diputació. Entenem que el fem s'ha de tractar, estem a favor de que es tracte i es acompleix-se la normativa al respecte. També entenem que aquestes despeses són cares i les hem de pagar la gent que les produïm, però abans de demanar esforços s'han de donar bons serveis, i si el trasllat a Xixona era més barat, per a què ens cal l'abocador de Cervera? Com es pot incrementar la taxa amb contenidors mal deixats als cantons, posats allí on fan nosa per girar els cotxes, amb les boques d'obertura cap a la paret, contenidors de reciclatge que més que per a reciclar estan per a reciclar-los, carrers bruts i aspecte de deixadesa per tot el poble. JPA va demanar fora del plenari que s'informarà bé a la gent abans de fer efectives les noves taxes, com per exemple fullets informatius.
· VOTAREM EN CONTRA. S'APROVA

2. Aprovació inicial expedient modificació crèdit.
L'ajuntament no pot fer front a les despeses més bàsiques i urgents per al seu funcionament i ha de fer ús del romanent de tresoreria. Tot un exemple de saber pressupostar i de com funcionen els diners en l'ajuntament. Li se va preguntar al tresorer si estava al cas, i lluny donar explicacions va solucionar la pregunta amb un "tot correcte", li se va preguntar si coneixia la situació, va contestar que si.
· VOTAREM EN CONTRA. S'APROVA

3. Aprovació Pla d'Emergències.
Es tracta de l'aprovació per part del consistori d'un Pla d'Emergències redactat per la Generalitat. Preguntarem si era públic i es podia consultar en tot moment, se'ns contesta que si.
· VOTAREM A FAVOR. S'APROVA

4. Aprovació bases concurs cartell Jornades Ametla.
Serà un concurs per al cartell anunciador de unes jornades de promoció de l'ametla en el pròxim any. JPA vam proposar que els premis foren en metàl·lic, se'ns contesta que no podrà ser. Les bases s'exposaran al tauló de l'ajuntament.
· VOTAREM A FAVOR. S'APROVA

5. Sol·licitud reconeixement medalles Protecció Civil.
El que es sol·licita es reconèixer la labor de la Guàrdia Civil en l'incendi del passat 8 d'octubre. Preguntarem si hi havia alguna disconformitat per part d'algun afectat i se'ns contesta que no.
· VOTAREM A FAVOR. S'APROVA

23 comentaris:

  1. GRACIES PER DONAR L´INFORMACIÓ DEL QUE PASSA EN ALBOCASSER DURANT LA SETMANA . HI HA MOLTA GENT QUE SOLS ANEM ALLI EL CAP DE SETMANA I TAMBÉ ENS INTERESA EL QUE PASSA EN EL POBLE .
    CONTINUEU AIXÍ .

    ResponElimina
  2. Ojala molts de vosaltres puguereu votar al poble!!!!!

    ResponElimina
  3. http://www.levante-emv.com/castello/2011/11/29/bataller-nombra-asesora-municipal-hija-alcalde-albocasser/860620.html

    ResponElimina
  4. felicitats Cristina. (te ho mereixes)

    ResponElimina
  5. Los favores con favores se pagan.......

    ResponElimina
  6. Aixina que ara ens apugen la basura pel mateix servei que teniem. Vaja gestió.

    ResponElimina
  7. ENS HAURIEN DE PAGAR ALS CIUTADANS PER LIMPIAR ELS NOSTRES CARRERS. SI NO SEL LIMPIA CADASCU, ESTÀ TOT BRUT.

    ResponElimina
  8. El cochet de la neteja només ix a netejar la semana abans de festes d'agost per a que els forasters el vegen.Llastima de diners que es van gastar.Pero vamos com tot.

    ResponElimina
  9. que se cou per ahi?he sentit parlar de cursets nous,d'eixos de 800 euros al mes durant un any.
    sap algu algo d'els cursets i qui te acces?

    ResponElimina
  10. no se que dius, parla clar i ens eterearem tots.

    ResponElimina
  11. No cal que ta puntis als cursets que ja estan cuits......

    ResponElimina
  12. El tema dels contenidors de la basura, es vergonyos, es veritats que el acces esta fatal tenen la obertura al costat de la pared, estan tan bruts que dona agonia toca les tapes per tirar les bosses dins, - son els primers contenidors de la historia , no tenen ni pedal per a poder obrir-los,VERGONYOS!!!!!i ara volen fer-nos pagar més per un servici tan roin ?

    ResponElimina
  13. EN REFERÈNCIA ALS TALLERS D´EMPLEO QUE ES FARAN L´ANY QUE VE , L´ALTRE DIA EN LA PÀGINA DE L´AJUNTAMENT D´ALBOCASSER VA EIXIR QUE CORRIA PRESSA I BUSCAVEN PERSONAL PER A COBRIR UNA PLAÇA DE PROFESSOR , UNA DE AUXILIAR ... PER ALS TALLERS DE L´ANY 2012 .
    JO VAIG CRIDAR AL CEDES PREGUNTANT QUE QUAN ES PODIA SOLICITAR UNA PLAÇA PER A PODER ACCEDIR ALS CURSETS COM A ALUMNE .
    ME VAN INFORMAR QUE EL TEMINI DE PRESENTACIO DE SOL.LICITUTS JA HAVIA ACABAT .
    JO ELS VAIG DIR QUE SI HAVIA EIXIT PUBLICAT EN EL BOP O EN EL TAULER D´ANUNCIS DE L `AJUNTAMENT I EM VAN CONTESTAR QUE NO . QUE LA DIPUTACIÓ DONA LA INFORMACIÓ DEL CURSETS ALS AJUNTAMENTS I QUE ELLS SON EL QUE LA FAN ARRIBAR DE LA FORMA QUE CREGUEN MÉS CONVENIENT .
    SUPOSO QUE ACI A ALBOCASSER HAURAN ANAT PORTA PER PORTA PER A AVISAR ALS SIMPATIZANTS .
    TAMBE EM VAN DIR QUE EL REQUISITS PER A PODER ACCEDIR SIMPLEMENT ERA ESTAR DONAT DE ALTA EN EL SERVEF Y TINDRE MES DE 25 ANYS . AIXÓ VOL DIR QUE CAP PERSONA DE LA QUE HA FET ENGUANY EL TALLER PODRÍE REPETIR ???

    ResponElimina
  14. No se perquè os molesteu en parlar del tema dels curset , si son els de sempre els que el faran, ja pots apuntarte i anar al la selecció que al final els que es queden son sempre el familiars i amics........

    ResponElimina
  15. A L´ANÓNIM DEL 3 DE DESEMBRE A LAS 20:38 .
    SIMPLEMENT EM LIMITE A DIR EL QUE EM VAN INFORMAR DES DEL CEDES D´ALBOCÀSSER

    ResponElimina
  16. El fem i la basura.

    El consorci per a l’execucio de la previsio del pla zonal de residus de la Zona 1 ha aprobat la taxa aplicable al tractament del fem.
    No aplicable a la relollida que encara tenen la competència els ajuntaments.
    De manera que ara tindrem 2 rebuts del fem: el del consorci 79,50 i el dels ajuntaments –canviarà d’un poble a un altre, però en tots s’haura d’aprobar per el ple.

    Aquesta taxa del consorci s’ha de multiplicar per 2,5 per a tots els establiments de menys de 100 m2 i per 5 si fan més de 100 m2,

    Segons l’article 22 dels estatuts del consorci correspon a la generalitat el 25% i a la diputacio el 15%, però ni a l’ordenança ni a l’informe econòmic apareix cap aportacio.

    A més es preveu el pagament anual per part del consorci a diputació de 824.220 eurots, en concepte de gestio tributaria i de padrons (per a que no s’escape cap veí sense pagar).

    L’estudi econòmic reconeix un cost per a l’UTE Teconma-Ecodeco-Azahar de 8.402.294 euros, però l’import que va proposar l’empresa per a adjudicar-se la gestió de la planta va ser inferior a 6.000.000. PER QUE HEM DE PAGAR MÉS?? No ho explica en cap lloc de l’estudi.

    ResponElimina
  17. desde hace dias OIGO COMENTARIOS DE SIMPATIZANTES DE JPA ALBOCASSER Y DEL PP YALLEGADOS DE AMBOS , ..., QUE SOL UN FACISTA Y MAS... FACISTA, Y VARIAS AMENAZAS DE MUERTE ........,
    YO, LEON QUEROL MONTAÑES , HASTA DONDE LLEGO Y QUE YO SEPA ....NO ME HE METIDO NUNCA EN POLITICA , MAS ALTO O TENGO QUE CHILLAR : JO NO SE NADA DE NADA DE POLITICA NI ME HE METIDO NUNCA EN POLITICA , ( MI VOTO , SI ES QUE ¡AY¡ EN ESTE PUEBLO DEMOCRACIA , ES SEDRETO , COMO EL DE TODOS ), POR ESO NO ENTIENDO , NI QUIERO SABER-LO PORQUE ME METEIS EN VUESTRAS GUERRAS , ESTO TAMBIEN VA PARA EL PP LOCAL , SI YO LE HECHO ALGUNA TRASTADA A ALGUIEN QUE ME LO DIGUA A LA CARA , PRONTO ME VOY A DESTERRAR DEL PUEBLO ... Y AHI OS VOY A DAR A TODOS ..... LO CONFIRMO .... SOY UN GRAN FACISTA Y UN GRAN HIJO DE LA GRAN PUTAAAAAA, SOY EL CULPABLE DE TODOS LOS MALES DE ALBOCASSER Y MAS Y MAS .... .
    ( SI TENEIS COJONES NO BORREIS ESTE COMENTARI A MI YA ME ES IGUAL TODO , QUE LO SEPA TODO EL MUNDO ,
    SIGNAT , FIMAT , RUBRICAT :
    EL GRAN FAIXISTE I FILL DE PUTA :
    LEON QUEROL MONTAÑES

    ResponElimina
  18. No se si tens raó ni m'importa Leon Querol Montañes, pero lo que esta clar es que t'as quedat ben agust, en tot lo que ta ixit

    ResponElimina
  19. Senc molt el que t´ha passat Leon, apenes te conec pero sempre m´has paregut bona persona, a mi també m´han etiquetat en un partit i soc totalment apolitic, pero en els pobles ja se sap, es el que hi ha.

    ResponElimina
  20. León, jo tampoc et conec de res, però la sensació que tens tú la tenim molta gent. Als pobles som així, ens etiqueten sense coneixer-nos de res per les amistats que tenim per ser cosí de, germà de,nebot de,... i no crec que siga just, per això hem de fer l'esforç per canvia el nostre entorn, llevar crispació i agafar les coses bones de la vida al poble que encara que siga dur és el nostre poble.Ànim home.

    ResponElimina
  21. Albocasser es el lloc on viscs,i tinc que conviure en gent que pensa de manera diferent a mi, aixo es el normal, no tots podem pensar el mateix.
    Abans de jutjar a les persones per la seva herència ideològica o per els seus amics, deuríem intentar coneixer a les persones
    Tinc clar que no canviaré de amics ni de manera de pensar, pero també tinc clar que no deixare de relacionar-me en gent que pensa diferent a mi
    Si algú no el interessa relacionar-se en mi es el seu problema...ells so perden
    A la vida hi ha que estar oberts a tot, es important per a creixer

    ResponElimina
  22. tens tota la raó del món anónim de dalt de mi. Crec que al final el que prevaleix és el valor de la persona. I que si és de dretes o d´esquerres??
    jo estic rodejat d´amics q pensen totalment al contrari i no vos podeu imaginar lo que els vullc. Seria capaç de tot pels meus amics.

    Així que LEÓN, com a bocassi te dic que segueix sent com eres i no cambies mai. Jo no et conec perquè sóc jove però estic segur q eres una gran persona. MOLTS ÀNIMS QUE JO ESTIC AMB TU.

    IGNORA ELS COMENTARIS I VALORA LA GENT QUE TENS AL TEU VOLTANT. EIXOS SÓN ELS QUE VALEN LA PENA!!!

    ResponElimina