Pàgines

dissabte, 22 d’octubre del 2011

Escola nova, escola vella

     El passat 27 de setembre es va aprovar definitivament, en sessió ordinària de la Junta de Govern, el Projecte d'Expropiació dels terrenys per a la escola nova. Consta també en l'acta que existeix urgència per posar-los a disposició de la Conselleria perquè duga a terme les obres i el retard pot comportar la perduda de la inversió pel que l'interès públic ha de prevaldre sobre la conveniència personal.
   
     Des de JPA no ens hem pogut estar sense contestar aquest paràgraf. Urgència?, retard?, pèrdua d'inversió?, interès públic?, conveniència personal?.
     Urgència per posar-los a disposició de la Conselleria: La Conselleria  espera des del 2003 uns terrenys que l'alcalde no cedeix. Urgeix després que JPA fera publica una ordre d'evacuació en l'escola i que l'alcalde no ha assumit, ni les responsabilitats ni el que comporta. Encara està per admetre-la públicament.
     Retard: Després de 7 anys de retard, fa un préstec a corre-cuita en període electoral per expropiar uns terrenys. Han acabat els diners de la caixa.
     Pèrdua d'inversió: No entenem ben bé açò. L'alcalde va admetre davant gent del poble, en una reunió convocada per JPA, que existeix un document pel què Conselleria es compromet a construir una escola nova en el moment que l'ajuntament cedeixe els terrenys.
     Interès públic: És d'interès públic carregar al poble d'un préstec innecessari? D'interès públic, i urgent per al poble, és una residència per a la gent gran.
     Conveniència personal: No sabem a què es refereixen, però l'alcalde mai ha explicat públicament la conveniència de canviar l'escola de lloc, i les seues excuses l'han portat a dir mentides.

     Les mentides contrastades per JPA són aquestes:
     · En l'actual terreny no hi ha espai suficient per una escola segons les exigències de la Conselleria d'Educació.  Sr Alcalde, sobren més de 1000 m2.
     · El pressupost per a les obres de rehabilitació de l'escola és de 140.000 euros. Doncs, el pressupost que consta a l'ajuntament és de 114.708 euros i ara resulta que el mateix Conseller anuncia que l'import de les actuacions per reparació i manteniment del CEIP Joan de Brusca ascendeix a 135.355,44 euros. Pareix que açò dels números no se li dona massa bé.
     · El pressupost estava aprovat des de fa mesos. Doncs tampoc. Està aprovat a finals de juny.
     · L'Ajuntament ha reclamat a Educació aquestes millores des de fa anys. És mentida, perquè a l'Ajuntament no existeix eixida de cap reclamació feta a la Conselleria de les millores executades, ni  en Conselleria cap entrada.
     · L'edifici de l'escola ha estat revisat en reiterades ocasions pels tècnics de l'Ajuntament i la Conselleria d'Educació per determinar les actuacions a realitzar. En l'Ajuntament no hi ha cap informe fet per cap tècnic, i els de Conselleria són tots negatius i comporten l'esmentada ordre d'evacuació.
          També diu: L'actual solar, un cop construït el nou col·legi, passarà a ser de propietat municipal i els edificis es podran destinar a activitats d'associacions d'Albocàsser o qualsevol ús que decideixi el municipi. Mai ha dit quin us vol d'aquests terrenys i les associacions tenen CEDES, CDR, Casa de la Cultura, ...

     Tot açò diu molt poc a favor de l'Alcalde i exigim una disculpa pública.
     JPA estem en contra de què es canvie la ubicació que l'escola té, o sigue, estem en que es faça una escola nova al lloc que tenim l'actual. Pensem que és el lloc idoni perquè és un terreny privilegiat per als nostres xiquets, perquè està cèntric i els accessos formen part del casc urbà, perquè és on hem anat a l'escola sempre al poble, perquè es un lloc on tots ens sentirem orgullosos de tindre una infraestructura nova, i perquè no ens hem d'hipotecar per comprar cap terreny.

    Per això vam pregar de manera oficial al plenari que reconsidere aquest canvi de lloc i que així li ho faça vore a l'alcalde.

     Una vegada acabat el tràmit d'expropiació, JPA fa ara còmplices d'aquestes mentides als regidors del PP i també a tots aquells que volen vore interessos en la conveniència no explicada. Nosaltres estem fent tot el que tenim al nostre abast perquè l'escola no canvie de lloc, però si vosaltres, els pares i tota la gent que pense igual no ho dieu, el canvi de ubicació és un fet.

     Mentrestant, s'ha encetat un nou curs en l'escola més vella del País Valencià, això si, més segura després de les obres de rehabilitació d'aquest estiu, que han consistit segons dades no facilitades per l'ajuntament, però contrastades per JPA en:
     - Reforç estructural en les biguetes de vora la mitgera i forjats.
     - Canvi de tota la fusteria exterior del edificis d'infantil i primària.
     - Canvi de canals per a l'arreplega d'aigua en coberta.
     - Repàs i reparat de la coberta.
     Una vegada finalitzades les actuacions veiem que continuem amb un pati ple de pedres, amb una instal·lació elèctrica que ha tingut conats d’incendi, amb sanitaris vells i rovellats, amb clavegueres amb olors, amb canonades amb fuites, amb fonts sense proteccions bucals,... i els nostres xiquets estan ahí.


84 comentaris:

  1. ENCARA ES POT FIRMAR PER A Q NO ES CANVIE L'ESCOLA DE LLOC ???
    PER FAVOR, DIEUME A ON O A QUI TINC Q DIRIGIR-ME. GRACIES.

    ResponElimina
  2. "Els nostres xiquets estan ahi"....., perquè el pares volem que estiguin , estan senzill com deixar de portar els xiquets a l'escola fins que l'escola no estigui en unes condicions mínimes, Menys parlar i més actuar.......!!!!!

    ResponElimina
  3. I l'AMPA giran el cap caba un altre costat i preparant una festa. Aixo es la España de la pandereta!! Encara no han fet cap comentari referent a les escoles i les necesitats que encara queden i que haurien de reclamar.
    D'aixo es diu defendre els interesos de l'alcalde.Que també paga cuota de soci?

    ResponElimina
  4. Ara entenc tanta voluntarietat per part dels membres del AMPA. No volen defendre els interesos dels pares i mares sino els interesos de l'alcalde. Pero com sempre tots a callar, es millor que parle el veí, pero resulte que el veí tampoc diu res, pues es igual que façen el que vulguen....i així ens va tot a este poble.

    ResponElimina
  5. aIXI ENS VA A TOTS EN AQUEST POBLE. pASSANT DE TOT!!! ENS AGRADA QUE ENS FUSTIGUEN I ENS QUEDEM TAN AMPLES.

    QUÈ POCA VALENTIA DEMOSTREM!!! I QUE MASOQUISTES QUE SOM. ENS AGRADA PATIR!!!!!

    DECEPCIONAT, MOLT DECEPCIONAT.

    ResponElimina
  6. Tot l'estiu va als diaris que pares/mares AMPA de les escoles de Burriana,Els mestrets... san manifestat per a reclamar una escola digna i en condicions.Natros anem sobrats.Sobrats de la pudor que fa als WC.

    ResponElimina
  7. Dir la teua opinió no és fer mal a ningú (sempre que es siga respectuós).Escoltar l'opinió del que no pense com tu és un exercici de democràcia.Crec que en aquest poble necessitem practicar més aquest exercici de tolerància d'uns amb els altres.És impossible que tots pensem igual, però no passa res! Atrevim-nos a dir el que pensem, de manera respectuosa però clara, és l'única manera de no ser manipulats.

    ResponElimina
  8. L'AMPA pagarà autobusos per fer una festa, a veure si els pague també quan els socis lils demanem per demanar una escola digna a Castelló, o per això no hi haurà?

    ResponElimina
  9. Ja m'estic avorrint... ho he dit moltes vegades "mol parlar i poc actuar", si tan malament esta l'escola,per que entren el xiquets? ja que fer alguna cosa i el més facil es que els xiquets no entren a classe i els pares es manifesten a les portes de l'escola L'AMPA fa el que pensa que es millor, si els pares no estan d'acord que es MANIFESTEN!!!!!!

    ResponElimina
  10. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. Yo también soy de los que piensa que el AMPA debería hacer algo, no algo más, con algo vale, en lo referente a la porquería de colegio que tenemos y en lo referente a la necesidad de crear un consejo escolar municipal, situación que la FAPA nos dijo que deberíamos trabajar, situación abandonada desde hace años. Pero es necesario que los padres lo manifiesten de forma pública. Reuniendo un diez por ciento de los socios en firmas, se puede realizar asamblea extraordinaria. Si alguien quiere información al respecto, que me lo diga y recordar una cosa: El AMPA son los socios, no la junta

    ResponElimina
  13. Muy bien dicho Christian !!!! el AMPA son lo socios y si los socios no se juntan y luchan por el bienestar y la seguridad de sus hijos quien va a luchar?

    ResponElimina
  14. Segur que si entra SANITAT tiren pel dret i urgent, pq això es un problema de SALUT PUBLICA

    ResponElimina
  15. No hi ha ningu de l'AMPA en tans que ne son que farà res.Ni una miserable reunio per a que els socis ens reunim i protestem de les deficiencies que encara queden?.No seria mes higienic estar en barracons? Perque la escola nova ,si lafan,en els temps que corren quan tardara????

    ResponElimina
  16. Personalment crec que, les critiques a l'Ampa estan justificades, pero, ¿no penseu que els pares sou els que mes teniu a dir i sobretot a fer? Son els vostres fills esl que estan en situacio de perill. Passeu als fets.

    ResponElimina
  17. Estic d'acord en tu Anònim del 27 d' octubre a les 7:22, el l'AMPA ho fa malament, pero els pares es queixen molt i fan poc.......

    ResponElimina
  18. OBVIO que la gente no haga nada. Es mejor que passen las desgracias primero. Luego, si eso, ya nos mobilizaremos. Pero, primero LA DESGRACIA!!!!

    ResponElimina
  19. On esteu tots els pares indignats??, des de casa i queixantse no se soluciona res , les coses no cauen del cel ,hi ha que treballar per aconseguir-les. DE VOSALTRES DEPEN!!!!!!

    ResponElimina
  20. ME JUGO LO QUE VULLGUEU.... QUE SI ES CONVOCA UNA REUNIÓ, PER EXEMPLE, DEMÀ DE NIT... NO VÉ NI L´APUNTADÓ......

    una veïna d´albocàsser que es preocupa pels nostres xiquets.

    ResponElimina
  21. jo també penso com l´anònim del 27 octubre, a les 12:33.
    Resulta molt fàcil amagar-se darrere d´un ordinador i criticar, però a l´hora de la veritat els únics que intenten algo, són els de JPA.
    Va perfavor, pares i mares, feu alguna cosa al respecte. Després quan el mal ja estarà fet, plorareu i aleshores serà massa tard. Gràcies a Junts per Albocàsser per intentar obrir els ulls als bocassins. Contineu així.

    ResponElimina
  22. Ni a eixa ni a ninguna reunió. Què va passar amb la reunió de JPA? Es molt bonic esperar que JPA, AMPA, Consell Escolar o .... faça allò que és responsabilitat nostra com a pares i mentre no donar la cara o criticar a qui si ho fa. Crec que deuriem asumir la nostra responsabilitat en aquest asumpte per la seguretat i dignitat dels nostres fills. Així estarem un, dos tres.... anys i estarem sempre igual.

    ResponElimina
  23. els que se presenten voluntaris a la junta del ampa si que son d'admirar.voluntaris per trevallar p'els xiquets de tot el poble.per fer una escola nova.perque aixina no deixen fer res as que defensarien lo just.
    VISCA ELS VOLUNTARIS DEL AMPA, visca.
    asco de gent

    ResponElimina
  24. perdona , pero quant dius asco de gent, a quina gent et refereixes ? explicat millor !!!!

    ResponElimina
  25. Algun dels voluntaris de l'Ampa, no es representa ni a ells mateix.

    ResponElimina
  26. me canso de lleixi tonteries29 d’octubre del 2011, a les 17:42

    Perquè no aprofiteu aquest blog per donar idees i solucions, en contes de criticar i desqualificar uns als altre ?

    ResponElimina
  27. Jo també estic cansada de llegir sempre critiques i mes critiques, ja está bé, ja no tinc ganes de entrar al blog a mirar els comentaris sempre son iguals, com diu el comentari d´abans donem idees i solucions o aportem algo bó, ja está bé de machacar i sempre el mateix, també volia donar la meua opinió com a mare sobre l´escola i penso que ara després de les reformes está molt millor i que ara no veig cap necessitat de fer manifestacions ni res, jo prefereix l´escola tal com está i on está ara que una de nova i a un altre lloc. Gràcies JPA per deixar-mos donar la nostra opinió.

    ResponElimina
  28. sense comentaris........30 d’octubre del 2011, a les 12:18

    Parla ( Madrid ) 27-10 2011 Tres niños resultan heridos , tras derrumbarse el techo de un aula , en colegio Torrete Ballester.......... Cal esperar ha que passi aixo a l'escola del poble?

    ResponElimina
  29. idees i solucions estan donaes. les desqualificacions que dius no son res mes que la veritat del que pasa al poble.
    voluntaris del ampa=comprats (brigades municipals,socis encuberts,promeses,figurants)
    per-a tu seran tonteries

    ResponElimina
  30. la que esta cansada de llegir,que ajude a obrir els ulls als que no veuen lo que ña al poble.
    aixina cuan algu aporte algo bo,tots ho podran vore.
    aqui,segons qui fa,es angel o dimoni.

    ResponElimina
  31. Ja estic farta de tanta escola que si primer havia de caure, després que si les obres, ara els wc, i ningú diu res de la qualitat educativa??? A hores d'ara, és el que, com a mare, realment hem preocupa. La majoria dels xiquets no saben llegir, i això els porta a no entendre els enunciats dels exercicis. Els hem d'ensenyar els pares? No hi ha gent experta que te un sòu per a fer això?

    ResponElimina
  32. UN 10 PER L'ANONIM DEL 1/11/11 16.08.

    ResponElimina
  33. tu confia en que els altres t'arreglen ta casa

    ResponElimina
  34. por ser faria falta una escola per als pares
    la educacio deu de ser comoartida per pares i educadors.no tot sol enviar els xiquets a l'escola i au

    ResponElimina
  35. L'escola cau, els xiquets no aprenen, els que manen tanquen els ulls, en quin poble vivim? cada dia que passa aquest poble esta pitjor...... jo em pregunto quant de tems aguantarem amb aquesta situació?

    ResponElimina
  36. En este cas, i encara que últimament la possitivitat no siga el to del bloc, jo com a mare vull dir que jo si que estic molt contenta en la aquesta forma de treballar dels mestres, almenys en els meus fills, perquè he parlat en gent que porte els fills a altres escoles i veig que, almenys els meus, porten bon nivell .

    ResponElimina
  37. ja ni ha prou d'aquest tema, ja fa pudor, que si l'ampa, que si la presidenta etc etc, perquè no te fiques TU a l'ampa i soluciones tots els problemes en contes de criticar tan i que consti que jo no soc del partit que mana, pero penso que si no t'agrada com ho fan , el més normal es que entres a l'ampa e intentes canviar les coses des de dins , no criticant des de fora

    ResponElimina
  38. Sóc professora i no treballo a l'escola d'Albocàsser, però m'he sentit al·ludida per l'anomim de les 16:08h. No conec com funcionen en eixa escola, però m'agradaria saber de la mare que no li llig el fill, i s'escuda en la MAJORIA, quina edat té el fill i quant de temps li dedica ella a llegir en el seu fill a casa, exercint la seua responsabilitat com a mare, perquè en un quart d'hora o vint minuts diaris seria més que suficient. És important que abans de fer saltar la llebre cadascú assunisca les seues responsabilitats. A més, si per a ella açò suposa un problema crec que aquest no és precisament el lloc idoni per a reclamar-ho, ja que és tracta del problema d'un menor i a més poc té a veure amb la qualitat educativa. La qualitat educativa és molt més que tot acò, i com a mare ho hauria de saber.
    De totes maneres, quin problema hi ha en que ensenyes alguna cosa al teu fill? Perquè ja veig que dels professors no t'importa la responsabilitat, només el sou. I això diu molt d'una persona.
    Realment crec que, com diu l'anomim de les 18:13h si que et faria falta una escola de pares.

    ResponElimina
  39. Perdona si t'has sentit ofesa professora, però la gent que treballem fora de casa fem el que podem. Ja saps que no es fàcil concil·liar la vida laboral amb les tasques de casa. Aquest no és el lloc idòni per a reclamar res, per supost, però tampoc és el lloc idòni per a parlar malement i insultar a la gent. Jo no seré professora, però tinc principis i educació.Per cert,el teu sou no m'importa, tu te l'has guanyat.

    ResponElimina
  40. Ole per a la professora !!!!!! aquest no es el lloc per a parlar dels problemes del teu fill, com tampoc es el lloc per parlar dels sous dels altres, ja esta bé de escriure tonteries, que no van a cap lloc , centre-mos en el problema de les escoles, busquem solucions i deixem de escriure coses que a ningú importen, Ah i lo de l'AMPA, jo no estic d'acord en la seva gestió, pero tampoc puc criticar, perquè com diu un anònim, si no ens agraden els que estan, per que no ens fiquen nosaltres ? es facil parlar i mes encara escriure sense que ningú et vegi la cara.
    JPA sou els millors, pero fiqueu un poc d'orden que la gent ja s'entra

    ResponElimina
  41. vOLEU DEIXAR DE CRITICAR A L´AMPA, ALS PROFESSORS I LES ESCOLES???!!!!

    ÉS UN FET QUE L´ESCOLA NOVA TIRA ENDAVANT. ARA NO OS LAMENTEU. ENS HAGUEREM TINGUT QUE MOBILITZAR AQUEST ESTIU, PERÒ ARA JA ÉS MASSA TARD.

    UN APLAUDIMENT PER A TOTS ELS BOCASSINS!!! SOM MOLT VALENTS DES D´UN ORDINADOR.
    TENIM EL QUE ENS MEREIXEM!!!!!

    MENYS PLORAR I MÉS ACTUAR. AVORE SI ENS SERVEIX COM A LLIÇÒ I PA LA PRÒXIMA....JA TENIM EL VALOR DE PROTESTAR DONANT LA CARA I NO VIRTUALMENT!!!
    una bocassina molt decepcionada.

    ResponElimina
  42. http://www.levante-emv.com/castello/2011/10/26/ampas-castello-protestaran-recorte-becas-comedor-cacerolada/851301.html


    Por cierto, el anónimo de antes podría predicar con lo que dice y poner un nombre. A mi no me cuesta mucho hacerlo y los demás deberíais ver que tal sienta.

    Por favor, no ofender maliciosamente a la gente. Este blog no es para eso y dice muy poco de quien lo escribe.

    ResponElimina
  43. ENCARA NO ENTENC EL QUE VOLEU ALGUNES PERSONES...ESCOLES NOVES? ESTAN EN MARXA, NO VOS AGRAE EL AMPA? PERKE NO VOS PRESENTAREU EN EL SEU MOMENT..
    JPA DEIXEU DE MAREJAR LA PERDIU EN EL TEMA DE LES ESCOLES, JA FA PUDOR, EL QUE LA DIRECTORA SIGUE GERMANA DEL CAP DE L'OPOSICIO, NO DONA DRET A QUE SIGUE TOT ESCOLA I SENSE MOTIUS.

    ResponElimina
  44. Perdona anónima, algunas personas quieren una escuela nueva dices. Pero por aquí, entre otras cosas, mayoritariamente se está hablando de la porquería de colegio que tenemos. Si buscas cualquier pueblo de Castellón con unos habitantes similares, te darás cuenta del significado porquería cuando me refiero a este colegio. Esto que tenemos aquí son cuatro paredes, que estuvieron en situación de emergencia porque no estaban seguras. Que arreglaron esas deficiencias y otras que había. PERO SIGUE SIENDO UNA PORQUERÍA DE COLEGIO. Yo no sé que piensan los demás padres de sus hijos, pero yo a los míos, me gustaría verlos en un colegio donde tienen gimnasio (no una clase más grande que hace de gimnasio), donde funcionen las duchas, donde existan baños que no estén pintados para cubrir el óxido que les corroe, donde exista una adecuada ALARMA DE INCENDIOS, donde el patio no sea un pedregal de cabras, donde campas a sus anchas las pulgas y garrapatas; donde el sistema eléctrico lo podría haber hecho yo, igual que la fontanería.
    Aparte de esas miserias, expropian un terreno para cederlo a una consellería que no tiene un chavo, para que ejecute YA la obra. ME RÍO POR NO LLORAR. Eso de las escuelas nuevas estaba en marcha cuando yo llegué a este pueblo en 1999. Lo llevan vendiendo desde entonces y todos sabemos que "algo" hay detrás de este asunto de sacar fuera la escuela.
    El comentario de la directora demuestra que tus argumentos son despectivos, por lo que no los voy a tomar en cuenta. Tú a mí me conoces, yo a tí no y no me importa, pero recuerda que lo importante es saber quien es uno mismo. Por eso pongo mi nombre y tú no.

    ResponElimina
  45. Christian!!!! sóc espe. Al final jo tb m´animaré a enregistrar-me al blog, així tots sabran les meues opinions.
    Quánta raó tens en tot!!!! estik llegint els comentaris i estic alucinant en colors. Pareix que ens estiguem declarant la guerra.
    Intentem parlar des del RESPECTE. No es tracta de buscar culpables, així q deixem estar a l´AMPA i als professors. Necessitem buscar solucions i ja no queda temps.

    un salut a tots**

    ResponElimina
  46. ¿perque se van presentar voluntaris a l'ampa?
    ¿per-a treballar o per-a no deixar treballar?

    ResponElimina
  47. Abans d'existir JPA, els que eren germans ja eren germans i els que eren cosins ja eren cosins. El que no era tant evident era la voluntaritat i el servilisme actual, digueu-li AMPA. I l'escola ja feia pudor, i molt més que ara que l'han mig arreglada, fins al punt d'haver-la d'evacuar. Si això ni et sembla prou motiu......Per això hi ha tanta crispació.

    ResponElimina
  48. muy bien ESpe, hablando de respeto...
    tu, que enviaste a todo el pueblo a la farmacia a comprar vaselina...
    Cristian ¿pero tu no quieres unas escuelas nuevas?

    ResponElimina
  49. Sóc Espe. Al anònim que m´acusa de comprar vaselina. No digues coses que no són veritat. Jo no vaig enviar a ningú a comprar vaselina. Si no saps interpretar el meus comentaris al facebook és el teu problema!!
    Que hi haja polítics corruptes que es dediquen a robar com Carlos Fabra, Francisco Camps, etc, etc i surten una altra vegada vencedors d´unes eleccions, què vols que et diga....
    Jo parlo de respecte entre els interessos dels bocassins, però ¿creus que a tu, a mi i a la resta de valencians ens han tingut respecte aquestos polítics quan ens han robat tot el que han pogut i més???
    No digues coses que no són veritat i almenys jo no tinc cap problema en dir-ho. El dia que enviaré algú del poble a per vaselina, t´ho faré saber. Pots estar tranquil/a.

    un salut**

    ResponElimina
  50. molt bona contestació espe. tens el meu apoyo. no faces cas del que diuen. A palabras necias, oidos sordos.
    de raó ten sobre per tots los costats. jo he vist els teus comentaris al facebok i tenim que lluitar i reivindicar els nostres drets com a ciutadans. No podem permiti que una colla de sangoneres mos xuplen lo poc que ens queda. Eres molt valenta. Ánims

    ResponElimina
  51. JPA vol aclarir que utilitza el tema de l'escola exclusivament des de el punt de vista de politica municipal, mai s'ha posat amb l'Ampa, mestres o sistema educatiu. De fet el motiu d'aquest article informatiu ha segut un paràgraf d'una acta de la Junta de Govern que està exposada al tauló d'anuncis de l'Ajuntament, i el recordatori que des de JPA estem a favor d'una escola nova al lloc on està ara, per situació i per que no fa falta hipotecar-nos amb un terreny que ja s'ha expropiat però no cedit encara a Conselleria.
    La gent sou molt lliures d'opinar de tot allò que creieu convenient a través d'aquest blog, la finalitat del qual és transparència i participació sempre des de el respecte a les persones. Demanem coherència i respecte per a tots.

    ResponElimina
  52. Cada dia al·lucino mes en la gent d'aquest poble, al final el que menys importa es l'escola i els xiquets, es mes importat desqualificar i criticar, " pasaran mas de mil años , muchos mas ......" i el tema de la escola estara igual , i els bocassins hauran estat incapaços de eixir al carrer a protestar, sempre a estat igual " mucho ruido y pocas nueces " antes protestaven al bar i ara ho fan al blog , pero donar la cara no la donen més que uns pocs entre ells Christian que a banda de ser un valent es un " foraster "- Tinc ganes de vorer a la gents mobilitzada per els carrers per una causa justa, no per anar als bous..... Deixeu estar l'AMPA i altres cosses i lluiteu per la educació i per la seguretat dels vostres fills, que son el futur del vostre poble!!!!!!!

    ResponElimina
  53. Tens tota la raó espectador, pero la meva pregunta es : per que no ixes tu i protestes, per que no fiques el teu nom, quan escrius,per que no dones la cara ?

    ResponElimina
  54. Suposo que no donem la cara perquè ens invadeix eixa por psicològica d´anar pel poble i que tots et senyalen amb el dit com si hagueres comés algun delicte o fóres un delinqüent per opinar.

    És l´única explicació que hi trobo.... ¿podem canviar de tema? açò ja canse.

    que jpa propose uns atres temes per a debatir, perfavor.

    ResponElimina
  55. Estic d'acord amb l'anomin anterior, jo penso que l'anonimat s'ha de mantenir, ja van dient mentides els de darrere el canyís, nomes faltaria posar el nom.
    Segur que JPA que pel que han demostrat tenen ganes de treballar i segur que tenen alguna cosa que proposar perquè ens assabentem d'algunes coses, que passen en aquesta Ayuntament i anteriorment desconeixíem,ANIM JPA u esteu fent bè continuar així us donem suport.
    L'escola jo personalment no sé si la veure nova, però la caixa de l'ajuntament ha de tenir un forat que si algun dia JPA arriba a l'ajuntament no trobaran el fons en anys

    ResponElimina
  56. He tingut moltes classes de por i moltes fòbies, ara només en falta també tenir por psicologia......i tot per culpa de lo poc democràtica que es la gent i de lo poc que es agrada que alguns tinguem un altre opinió de les cosses No seria ara un bon moment per a canviar?
    Ànims JPA poc a poc la gent aura de canviar i podran expressar la seva opinió sense cap classe de por

    ResponElimina
  57. Crec que amb anonimat o sense,des de JPA s'han fet moltes cosses bones, inclús crec que més que desde l'equip de govern perquè estic convençut que gràcies a ells l'alcade i els regidors han deixar d'omplir-se les butxaques amb els nostres diners, han obert les piscines a una data prudencial i han arreglat i pintat les escoles, cosa que en 12 anys de govern no havien fet, i a més, ens enterem de primera mà del que passa al nostre ajuntament.Estic convençut que tal vegada açò no ho ha fet JPA de forma directa però la seua exitència ha tingut molt a vore, sense la seua intervenció no ho haurien fet. Crec que la vostra existència és molt important per a la vida del poble. Ànim, que encara que hi ha gent que s'empenye en difuminer-ho amb desqualificacions, ho esteu fent molt bé.Gràcies

    ResponElimina
  58. Menys mal que de tant en tant hi ha una opinió positiva i constructiva. Estic d'acord en tu Agraït, i si la gent es pares a pensar una poc també ho estarien.
    Continueu aixi JPA que neu per bon camí !!!!

    ResponElimina
  59. rajoyalpoder todossincomer4 de novembre del 2011, a les 21:42

    Bueno ,ahora vienen elecciones ,que aunque no sean municipales ,podemos aprovechar para castigar a los que nos gobiernan mal y nos engañan ,votando en masa al PP como de costumbre ,si cada uno tiene lo que se merece, eso si protestar y quejarse seguira siendo gratis .

    ResponElimina
  60. Anims JPA, salut i constancia

    ResponElimina
  61. Pos bueno, canviant de tema pareix que els politics no estan en crisis. En

    https://bop.dipcas.es/PortalBOP/boletin.do?fechaPublicacion=14/07/2011

    en l'apartat Nombramiento personal eventual de la Excma. Diputación Provincial està el sou dels nostres politiquillos provincials, i el que més crida la atenció es que te sou fins el assessor del vicepresident 3er de la diputació.

    ResponElimina
  62. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  63. JPA. CREO QUE HAY MAS TEMAS QUE PODRIAIS TRATAR, CENTRAROS UN POCO, ESTO SE ESTA ESTANCANDO, NO ESTAMOS ACOSTUMBRADOS A ESPERAR TANTO PIOR UN NUEVO ARTICULO. GRACIAS

    ResponElimina
  64. Pos si que ha fet la carrera llarga en poc temps

    ResponElimina
  65. No hi ha dret que esta gentisola cobre eixes cuantitats dels nostres imposts. Al menys el que coneixem, que fa pels contribuents?

    ResponElimina
  66. ÉS VERITAT QUE S´HA ESCAPAT UN PRESIDIARI??? AIXÒ M´HAN DIT. QUE HAN ANAT A VISITAR LA FÀBRICA TEXTIL, LA DE RICARDO CABRERA D´ABANS I S´HA ESCAPAT. JA NO SÉ RES MÉS....

    MARE MEUA!!!!

    ResponElimina
  67. i si estare baix del llit de l'alcalde... ja ja ja.

    ResponElimina
  68. Nada de ja ja, esto es muy grave tratandose de un penal con presos de alto riesgo y altas condenas.

    ResponElimina
  69. I es veu que no és la primera vegada que se'n escapa un, és la tercera o la quarta, però com d'això no es convenient que ens enterem ho amaguen, ara era massa evident.Això voliem, això tenim.

    ResponElimina
  70. No os quejeis, que de la cárcel solo han salido cosas buenas. La gente ganó mucho dinero con la venta de los terrenos (millones). Nada más acabarse el penal, grandes inversores vinieron al pueblo atraídos por el progreso que generaba un talego. Una gran empresa de champiñones abastecía de suministros a media España, hasta que descubrieron (dos años después) que esos champis eran cocaína. Ahora estamos esperando a que llegue más progreso y mientras tanto, Albocàsser es conocida en la comunidad valenciana sin que nos gastemos un duro en publicidad. Mira tú que pillines que son estos que nos miran desde arriba, que nos tenían ocultados que no es la primera vez que ocurre una fuga de la trena. Nos quieren cuidar tanto, que no nos lo dicen para que no padezcamos. SEÑORES-AS ,CON ESTO VIVIRÁN NUESTROS HIJOS. ESTE ES NUESTRO LEGADO PARA LAS GENERACIONES FUTURAS.

    ResponElimina
  71. que atrevida es la ignorancia...

    ResponElimina
  72. Por cierto ¿Os acordais que no paraban de decirnos que nunca se diría la prisión de Albocàsser, sino Castellón II?

    Esta va a ser nuestra marca de identidad.

    ResponElimina
  73. La fuga va ser a l'hora en que els xiquets eixien de l'escola!!!!!

    ResponElimina
  74. Que be,si hasta els deixen eixir a pasejar pel solet i tot.
    He llegit que" el descuartizador de Murcia " el tenim de veí i el porten de tan en tan al hospital sense anar enmanillat.

    ResponElimina
  75. Els terrenys de la escola que hem de pagar entre tot el poble els expropien a 8,32 euros el metro.¿a com van pagar el metro en els terrenys de la preso en diners que venien de fora? a on se va quedar la diferencia? Ens van estafar ben estafats. Contents i ben fotuts.

    ResponElimina
  76. que càndida ès la ignorancia.

    ResponElimina
  77. tres detenidos en Cuevas de Vinroma por tener un laboratorio de drogas, y aqui si miraran por los terrados, tabien encontrarian en mas de uno...

    ResponElimina
  78. m'agradaria saber perq en la web de l'ajuntament no posen 1 foto del fugitiu per a q sapiguem qui és si el trobem per algun lloc del terme.

    ResponElimina
  79. Gracies al anonim del 5-11-11, a les 9´34 , ja puc dormir una miqueta mes tranquil. Assessor del vicepresidente tercer de la Diputació, el Sr. Joaquin Puig Segarra, i quasi 3.000 euros a la butxaca cada mes. Ara ja en quede un menos de la llista per colocar. Temps al temps . Quina barra que tenen.

    ResponElimina
  80. Para el anónimo de las 10:18 mírate la ley 15/1999 sobre protección de datos de carácter personal y verás que no se pueden publicar determinadas cosas sin contar con los requisitos legales necesarios.

    ResponElimina
  81. Que be, tot el mon parla d'Albocàsser.Quina propaganda mes bona per a que la gent vinga de turisme rural!!!!

    ResponElimina
  82. presó = pa per hui, fam pel demà.

    ResponElimina