Pàgines

dijous, 11 de desembre del 2014

Dictamen Compte General 2013


Aquest Compte no es va sotmetre a informe de la Comissió Especial de Comptes abans de juny de 2014 tal conforme es recull en la legislació. JPA vam sol·licitar per al Plenari de juny que s'incloguera a l'ordre del dia el punt Estat de Comptes a 31 de desembre de 2013 i l'Alcalde no el va acceptar. També li vam proposar un debat públic, sobre de l'estat de comptes i sobre la situació econòmica actual del nostre Ajuntament i tampoc el va acceptar "perquè no". Tampoc el va acceptar el Tresorer.

En plenes Festes d'agosts es va debatre aquest Compte de 2013 en un Plenari extraordinari i encara ha segut al més d'octubre quan es va notificar que es posava a disposició dels membres de la Comissió la documentació i els justificants. Ha passat el termini per la consulta i el regidor membre de la Comissió Joan Fermosell, no ha tingut accés a les factures pendents de pagament de l'exercici 2013 a pesar de que el Tinent d'Alcalde li confirmara que li les ensenyaria ell personalment abans del Dictamen.

El Dictamen es va realitzar el 4 de desembre en horari laboral del regidor, pel que no va poder assistir, sense que se li hagen ensenyat les factures amb la paraula del Tinent d'Alcalde, i també sense que es poguera tenir accés a la revisió in situ de la construcció de la piscina i de l'adequació del poliesportiu així com dels seus expedients amb companyia d'un tècnic assessor  conforme s'havia demanat.

Fins ara coneixíem la paraula de l'Alcalde, ara coneixem també la paraula del Tinent d'Alcalde.

Convocat Plenari ordinari per al dia 13 de desembre a les 9:00 h

Ordre del dia:

1. Aprovació actes sessions anteriors de dates 26/9/2014, 6/11/2014 i 18/11/2014.
2. Aprovació inicial Expedient Modificació Crèdits.
3. Fixació Punt Registre Factures Electròniques.
4. Assumptes de caràcter d'urgència.
5. Resolucions de Presidència.
6. Precs i preguntes.

Convocat Plenari extraordinari per al dia 13 de desembre a les 10:00 h

Sol·licitat per JPA. Ordre del dia:

1.Sol·licituds pendents.
2.Qüestions pendents de Plenos.

Junta de Govern de 28 de novembre

- S'ha adjudicat l'obra Línia Soterrània a Instalaciones Eléctricas Badenes SL amb caràcter plurianual, pel procediment de negociat sense publicitat, per un import de 87.936 € i unes millores a càrrec de l'adjudicatària de 7.000 €.


- S'ha adjudicat l'obra Pavimentació Carrers Casc Antic a D. Vicente Adell Centelles amb caràcter plurianual, pel procediment de negociat sense publicitat, per un import de 116.859 € i unes millores a càrrec de l'adjudicatària de 20.734 €.

1 comentari:



  1. El paro sube un 6.02 % durante NOVIEMBRE ( 2014 ) en ALBOCASSER
    http://www.foro-ciudad.com/castellon/albocasser/

    ResponElimina