Pàgines

diumenge, 15 de juny del 2014

Museu etnològic


El Museu es presentava en la pàgina web del poble així: "La plaça de la Vileta albergarà aquest espai que repassarà la història del municipi". L'Ajuntament i la Parròquia havien de col·laborar per al desenvolupament d'aquest Museu que havia de comptar amb tot el patrimoni eclesiàstic que es conserva a la parròquia de l'Assumpció.

Al juliol del 2009 l'Ajuntament comprava un edifici en la Vileta de 184 m² de sòl, el preu del qual va ser de 150.253 €. En les tramitacions de compra-venda es va al·legar raons d'urgència, i la rehabilitació es va fer en dos adjudicacions d'obra.

La primera, al 2011, es va adjudicar a l'empresa de D. Francisco Fabregat Barreda pel procediment de contracte menor, i per un import de 61.286 €. L'obra consistia en: consolidació i reforç de l'estructura existent, i demolició i substitució de la coberta. Les millores que va oferir l'empresa adjudicatària estaven valorades en 7.000 €, i consistien en: reforç cimentació, anivellació de la parcel·la, i en reomplir i compactar el solar.

La segona, al 2012, es va adjudicar a l'empresa Construcciones Albalat Esteller SL també pel procediment de contracte menor, i per un import de 29.615 €. L'obra consistia en els acabats i uns excessos d'obra valorats en 1.500 € no cobrats per l'adjudicatària.


El cost total fins ara ha segut de 241.154 €, un altre balafiament del Equip de Govern del Sr. Querol. Més diners malbaratats que el poble no es veu cap profit. Benvinguts els museus, però en temps de crisis no ens pareixen una prioritat, això sí, segons l'Alcalde s'inaugurarà quan estarà acabat, una molt bona previsió.

1 comentari: