Pàgines

dilluns, 30 de juny del 2014

Convocat plenari ordinari per al dia 30 de juny a les 22:00 h


Ordre del dia:

1. Aprovació de les actes sessions 31/03/2014 i 29/04/2014.
2. Aprovació denominació Centre Persones Adultes.
3. Aprovació inici expedient nomenament Jutge de Pau substitut.
4. Modificació puntual Normes Subsidiàries Planejament Municipal.
5. Mocions Grup Partit Popular declaració BIC-Patrimoni Cultural Immaterial festejos taurins.
6. Assumptes caràcter urgència.
7. Resolucions Alcaldia.
8. Precs i preguntes.

- Per aquest Plenari JPA ha demanat que s'encloguera el següent punt en l'Ordre del dia: Estat de Comptes a 31 de desembre de 2013. No s'ha inclòs.

- També demanarem que es tracte al punt 6 la següent PROPOSTA:

Cada dia és més gran la dependència que la gent tenim de l'electricitat. La infraestructura elèctrica d'Albocàsser s'ha caracteritzat des de sempre per les reiterades i continues apagades. Domicilis, comerços i empreses, que estan al corrent de pagament dels rebuts, es veuen afectades i pateixen aquests imprevistos.

Es pel que JPA proposem que des de l'Alcaldia es prenguen les mesures necessàries, i si s'escau sancionadores, davant l'empresa subministradora per a què les apagades al poble s'acaben d'una vegada i per totes, i no suposen en la vida quotidiana interrupcions i molèsties.

També proposem que s'enceten les tramitacions per a un futur soterrament, a curt termini, de la xarxa elèctrica aèria i de les parets del poble. Que l'Alcaldia demane la implicació en aquest projecte de l'empresa subministradora i de les administracions: Conselleria de Medi Ambient, Diputació... per a sufragar les despeses.


Totes les línies elèctriques haurien d'estar soterrades, per seguretat. També s'evitaria vore el cablejat indecorós i el poble guanyaria en estètica i atractiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada