Pàgines

dimarts, 27 d’agost del 2013

Convocat Plenari Extraordinari per al 27 d'agost a les 12:00 h

A petició dels regidors de JPA. Una vegada més l'Alcalde ha deixat passar el termini legal per convocar aquest plenari extraordinari i l'ha convocat el Secretari d'acord amb els terminis que marca la legislació. Es demostra, altra vegada, la nul·la voluntat democràtica a l'Ajuntament i la inactivitat política de l'Equip de Govern. Però, sobretot s'adverteix com l'Alcalde eludeix i defuig dels plenaris i de l'obligació de donar explicacions al poble.

Ordre del dia:
1. Gestions, tramitacions i actuacions fetes com a conseqüència de la decisió de la Conselleria d'Educació de llevar el transport escolar al CES Alt Maestrat.
2. Escola: perfil educatiu del proper curs i comparació amb el curs acabat.
3.Tramitacions dels enderrocs, desfets i residus de les obres municipals: local per activitats socioculturals, museu etnològic, urbanització del terreny per al centre educatiu i prolongació del c. de Balmes, xarxa de sanejament en la ctra. de Les Coves, c. de Sant Vicent, c. de Colón, c. de Pelaio i c. de la Verge del Pilar.
4. Procés de selecció per a la concessió de beques de la Diputació 2013.
5. Assumptes de caràcter urgent.

Per aquest plenari s'ha demanat la següent documentació:
- Gestions i tramitacions fetes per escrit per part de l'Ajuntament a la Conselleria d'Educació com a conseqüència de la decisió de llevar el transport escolar al CES Alt Maestrat.
- Gestions, tramitacions i Recurs fets per escrit per part de l'Ajuntament a la Conselleria d'Educació com a conseqüència de la retallada de mestres del curs 2012/2013.
- Expedients on consten les tramitacions fetes dels enderrocs, desfets i residus de les obres municipals: local per activitats socioculturals, museu etnològic, urbanització del terreny per al centre educatiu i prolongació del c. de Balmes, xarxa de sanejament en la ctra. de Les Coves, c. de Sant Vicent, c. de Colón, c. de Pelaio i c. de la Verge del Pilar.
- Expedient del procés de selecció per a la concessió de beques de la Diputació 2013.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada