Pàgines

dimarts, 20 d’agost del 2013

Agraïments i balanç de les festes





Felicitar, en primer lloc, per la seua magnífica representació i generosa imatge a la Reina, Dames i Quintos, símbols de les Festes. La seua col·laboració i afany han segut essencials per al seu desenvolupament.

Les festes s'han caracteritzat per l'ordre i normalitat, encara que amb algun xicotet ensurt, i per què no s'han vist afectades per la crisi. Des de JPA volem felicitar a l'Equip de Govern per l'organització dels actes programats, però no pel desinterès mostrat en determinats esdeveniments ni per l'actitud envers els regidors de JPA. També la nostra felicitació a les Associacions i expositors per la seua contribució.

Els regidors de JPA  hem decidit no acceptar la invitació, per part de l'Alcalde-President de l'Ajuntament, al dinar del dilluns 19. El motiu és que continua sense haver cap voluntat de normalitzar el funcionament de l'Ajuntament, i anem comprenent perquè no se'ns facilita informació: els comptes estan embolicats i cada dia més confusos, es tapa la informació que JPA dona en l'estant d'atenció al públic i ha passat pel Plenari, no se'ns demana opinió a l'hora de prendre decisions que han de ser imparcials,... L'Alcalde no accepta una oposició democràtica, no mostra arguments ni judici per afrontar-la. A més, tampoc se'ns invita al dinar com a regidors, no sabem en qualitat de què se'ns invita.

Demanem disculpes a la Reina, Dames, Quintos i Mares i Pares, però també esperem comprengueu la postura que hem pres i les raons que la motiven.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada