Pàgines

divendres, 10 d’agost del 2012

Festes d'agost 2012




Un any més han arribat les festes i ara toca despreocupar-se de la quotidianitat, divertir-se i també, perquè no, de reflexionar.

Ha sobrat arrogància i superba, hem vist com els polítics escometien grans projectes estèrils, volaven alt, serà per diners?, i en les seues intervencions, no paraven de dir-nos quan de guapos érem. Ara són temps difícils per tothom i ens diuen que hem viscut per damunt de les nostres possibilitats, doncs, ens mirem les butxaques i no veiem res que no sigue nostre.

També a Albocàsser veiem malbarataments en els grans projectes, en els terrenys de l'escola (uns 300.000 € fins ara, i tots els que falten), en el museu (210.000 €, i no està acabat), en l'adquisició de la casa del costat de l'ajuntament (90.000 €, però el préstec es va fer de 115.700 €), en la planta de tractament de purins (1.713.974 €, són molts diners) o en el que diuen auditori (156.323 € que no veiem on estan). Els interessos en aquestes infraestructures són distints dels de la gent del poble.

El govern municipal també està vivint per damunt de les nostres possibilitats amb la seua nefasta gestió. Ha generat un deute per damunt de les nostres possibilitats, un préstec innecessari i encobert (250.000 € al 5,5% durant 20 anys), s'acull al pla d'ajustament (rescat) del govern de l'estat per el "despilfarro" dels últims anys que pagarem car (174.829 € al 5%  en 10 anys). No obstant, ni es pacta res, ni es veu el més mínim gest de penediment.

Ens estan prenen el pèl per damunt de les nostres possibilitats i realment estem fotuts per damunt de les nostres possibilitats.

Segons el Ministeri d'Economia i Hisenda l'Ajuntament d'Albocàsser a 31/12/2011 posseïa un deute viu de 318.000 €, on hi ha que sumar 45.000 € de deute encobert, fins ara, per factures que s'han pagat en el 2012. El deute viu a 31/12/2010 ascendia a 97.000 € pel que en l'últim any el deute va créixer en 266.000 €. JPA va fer públic que el deute en el moment que es va fer el pla d'ajustament era de 882.000 €, rectifiquem ara i diem que aquesta quantitat no era real i que es deu a la interpretació que es va fer d'unes fotocòpies il·legibles amb les quals vam rebre informació; vam sol·licitar la informació en suport electrònic, però no ens s'ha facilitat.

La confusió va vindre donada en la suma del deute de 2011 i el de 2012 que es preveu passarà de 400.000 €.

Aquesta és l'evolució del deute del nostre Ajuntament:

El pressupost municipal per al 2011 ascendia a 4.755.981 €, però en el pressupost que consta en el Ministeri estan els 3 milions de la piscina coberta que no han arribat. Aquesta és l'evolució dels pressupostos del nostre Ajuntament:


Aquest és el pressupost de l'Ajuntament per al 2012:

Plenari extraordinari 7 d'agost

1. Aprovació programa festes i designació Reina i Dames 2012.

Es va aprovar tot el punt per unanimitat.
· VOTAREM A FAVOR

2. Reconeixement extrajudicial de crèdits.

Es van presentar factures amb data de 2011 per ser pagades. Algunes són: Muntatge i desmuntatge de la plaça (3.380 €), serveis immobiliaris per la venda del terreny de la futura caserna de la Guardia Civil (6.372 €), condicionament terreny al voltant de l'escorxador (7.100 €), honoraris projecte passeig Sant Pere Màrtir (6.700 €), treballs en instal·lacions del camp de futbol i piscina (6.700 €).
· VOTAREM EN CONTRA. Vam al·legar que és deute encobert i preguntarem perquè no s'havien pressupostat aquestes despeses, no se'ns va contestar.

Estanca la sessió a les 13:30 h

A la sessió no va assistir públic. JPA fa una crida a la gent perquè assisteixca als plenaris per tal que s'assabente dels assumptes municipals. Al menys seria bo que les juntes de les associacions assistiren com a representants de grups de gent que són. Es així com es demostra la normalitat política d'un poble.

Plenari extraordinari 14 d'agost

Mitjançant una resolució d'Alcaldia es va denegar que aquest plenari es celebrara en el mes de juliol, ara el secretari , per qüestió de terminis, està obligat a convocar-lo en plenes festes d'agost.

JPA proposarà a l'AMPA la següent nota informativa per a què li done difusió entre els seus socis:

El proper dia 14 d'agost a les 12:00 h es celebrarà un plenari extraordinari a proposta del grup municipal JPA. El plenari es de suma importància perquè es tractarà el nou perfil de l'escola i la conveniència de canviar-la d'indret. A pesar de les festes, seria convenient que la gent, pares i mares, assistireu massivament al plenari. L'ordre del dia és la següent:

1. Gestions, tramitacions i actuacions fetes com a conseqüència del nou perfil educatiu de l'escola Joan de Brusca.
2. Motius que justifiquen la conveniència del canvi d'ubicació de l'escola.
3. Detall de les previsions del cost total dels terrenys i el seu condicionament per poder cedir-los a Conselleria.






15 comentaris:

  1. Realment penseu que a l´AMPA li interesa el que proposeu si no es preocupa ni per la qüalitat en la educació dels seus fills?Quina empresa va muntar la plaça l´any passat? 6300 euros gastats sols en serveis immobiliaris per un solar que utilitzen com a abocador il.legal? Que s´ha fet el cuartel nou? S´ha perdut per el camí? 6700 euros en un projecte d´un passeig per el que no es pot passar ja que está en males condicions i inacabat? Jo preferiria que tots aquestos diners s´utilitzaren en la piscina coberta per a que puga anar a banyar-me a l´hivern quan m´avellisca i els xiquets que continuen anant a l´escola actual que encara pot aguantar 30 o 40 anys més.XXDD. Realment no se com vos escandalitzeu per unes "facturetes de res" que no estaven en els pressupostos ni estaven pagades,si aixó precissament es el que millor sap fer aquest partit allà on governa.I lo que ens falte saber.Tant de despilfarro incontrolat,tant de "regalito" als que manen i tant de lladre al final s´ha de pagar.Però qui ho pagará abans un banquer, un politic o un treballador??

    ResponElimina
  2. No us pergueu el program de festes d'Albocàsser promocionat pel Patronat de Turisme de la nostra Diputació, es molt bo, hi ha que llegir-lo tot senser en la adressa:

    http://turismodecastellon.com/701404_es/Alboc%C3%A0sser:-Fiestas-en-honor-de-la-Virgen-de-la-Asunci%C3%B3n-San-Roque-y-San-Crist%C3%B3bal-10-a-19-agosto/

    ResponElimina
    Respostes
    1. No se si plorar o riure !!!!Lo de Pascual Niebla es "pà morirse " i lo de cooperativa santa Paz sense comentaris.....Mare meua quin país més inculte.....

      Elimina
    2. jajajajajajaja quina fartà de riure,crec que el que ho ha escrit no ha volgut ni lleguir-seu:Carrusel infantil...organizado por el CALÉ(HA que infantil) XXDDD Cooperativa San paz,Pub Batiburrillo XXDDDDDD Segon premi del ball de disfresses:"una espalda"(deu ser per carregà sacs),Baile plà a la calle La Fuente,però el millor lo de Pascual Niebla XXDDDDDDD si senyor con 2 coj...es XXDDDDDDD.Per a que no digeu que no hi ha cultura a la Diputació,tenim "hasta" traductor.XXDDDDDDDD

      Elimina
    3. Feia tems que reia tant, des de que llegia Mortadelo i Filemon, Pascual Niebla, espero que xiquets del institut no ho mirem aquest blog, perquè si no serà la risotà JAJAJAJJJAJJAAAAA ESPAÑA IS DIFERENT !!!!

      Elimina
    4. Lo millor es que a la regina de festes li diuen Berta Masia Aguda!!Pa que cal tant d'assessor i assessoret a la Diputació.Cuanta INCULTURA!!!!

      Elimina
    5. quin traductor més roin !!!!! per lo menos s'hagueren pogut molestar-se en llegir lo q havie traduit el programeta en qüestió

      Elimina
    6. I per fer aixo li paguen!!! Jo tamé vull.......

      Elimina
  3. Algú me pot dir si l'AMPA ha avisat que es fara el pleno. A mi no ma arrivat res.

    ResponElimina
  4. M'agradaria saber si en estes factures que estan per pagar especifica les persones que van treballar i les hores o només posen el total del treball.

    ResponElimina
  5. com va quedar el pleno en plenes festes ????????

    ResponElimina
  6. DE LA CONSTITUCION ESPAÑOLA


    SECCIÓN PRIMERA. De los derechos fundamentales y de las libertades públicas


    Artículo 15

    Todos tienen derecho a la vida y a la integridad física y moral, sin que, en ningún caso, puedan ser sometidos a tortura ni a penas o tratos inhumanos o degradantes. Queda abolida la pena de muerte, salvo lo que puedan disponer las leyes penales militares para tiempos de guerra.
    Este ARTICULO , EN ALBOCASSER NO SE CUMPLE

    Lo practicáis por igual el PP que JPA


    que valientes sois insultando a un minusvalido

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿????????????????????? Me he perdido ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿???????? Explicate por favor,¿ a que te refieres?










      Elimina
    2. Me imagino que et referixes al pobre Musiquero ( el bou que van embolar , el dissabte 11 d'agost)La veritat es que tens raó , va ser un espectacle lamentable i desagradable, no es prou que et fiquin foc al cap , que a sobre et vulguin fer entrar a un caixo quant estas ja mig mort, una pena.
      Dimissió per als" col·laboradors taurins" que van tenir la desafortunada idea,RIP MUSIQUERO

      Elimina
  7. Minusavalido ? explicate mejor , porque no lo entiendo, me he perdido algo?

    ResponElimina