Pàgines

dilluns, 20 d’agost del 2012

Felicitacions, balanç i agraïments de les festes


En primer lloc volem felicitar a la Reina, Dames i Quintos per la seua esplèndida representació. El seu esforç i la seua contribució han segut essencials per al desenvolupament de les festes.


Es pot fer un balanç positiu perquè s'han caracteritzat per la normalitat i manca d'incidents. JPA també vol felicitar a l'equip de govern per la organització de tots els actes programats.


Volem comunicar que hem decidit no acceptar la invitació, per part de l'Alcalde-President de l'Ajuntament, al dinar que va tindre lloc el diumenge 19 d'agost. El motiu és que no hi ha normalitat interna de treball en la corporació: no se'ns facilita informació, no se'ns cedeix un lloc per treballar, se'ns nega un apartat a la web de l'Ajuntament, es treu la informació municipal del tauló d'anuncis que JPA exposa, no se'ns demana opinió a l'hora de prendre decisions d'interès general, no es convoca la Comissió Especial de Comptes, es deneguen plenaris amb resolucions que no caben a la normativa..., no és veu voluntat de funcionament del que ha de ser l'activitat normal d'un ajuntament, per tant, nosaltres tampoc volem fer costat a qui no ens accepta democràticament. Demanem disculpes a la Reina, Dames i Quintos, però també esperem comprenguen la postura que hem pres i les raons que la motiven.

També aprofitem per informar que JPA posa a disposició models de reclamacions per a qui vulga recórrer el rebut de valoració i eliminació de residus urbans, i ens oferim a tramitar-lo durant la última setmana del mes d'agost. Recordem que el termini acaba el 31 d'agost.

2 comentaris:

  1. Estes festes de normals no han tingut res.Carafals buits, 8 taules al ball i el ball buit.Algú s'hauria de fer un replantejamen de les festes .... Perdoneu pero algú hpo havia de dir

    ResponElimina
  2. La veritat és que han sigut les festes més soses i menys participatives de la meua vida. Llàstima de diners gastats, també es respira que el senyor alcalde ja no te "els seguidors" que tenia, l'equip de govern s'ha vist molt sol a tots els actes.

    ResponElimina