Pàgines

dissabte, 24 de desembre del 2011

Mig any a l'ajuntament


Volem aprofitar aquestes dates per donar a conèixer la política de JPA en l'ajuntament, per tal de que estigueu al dia de la nostra tasca al servei del poble.

     Cal dir que ens em trobat amb un ajuntament autoritari, opac i absolutista on ningú està autoritzat a prendre cap determinació ni donar la informació més elemental sense consentiment de l'alcalde, de fet no ha creat cap regidoria, ell fa i desfà sense delegar res en ningú, i tots assenteixen. Ens em trobat amb un ajuntament on impera l'amiguisme on l'alcalde "coloca" a dit sense tindre en compte un dret tan fonamental en democràcia com és la igualtat d'oportunitats en una administració pública. No sap fer política de grup ni té cap  programació, i confon l'ajuntament amb sa casa.

     Ja ens vam trobar amb la covardia de no afrontar un debat públic en campanya electoral. Després, portes tancades amb clau, manca de recursos i d'informació, JPA no té un lloc on treballar a l'ajuntament i no ens s'ha facilitat informació demanada. Ens em trobat mentides, una darrere l'altra en el tema de l'escola, però la més grossa i dita davant de gent del poble en una reunió és que l'alcalde va admetre que hi ha un conveni signat pel qual Conselleria es comprometia a construir una escola nova en quan l'ajuntament cedira els terrenys; aquest document no existeix, ho tenim contrastat. L'escola, sens dubte ha segut el cavall fort d'aquest mig any després que posarem en coneixement de tots la situació en que es trobava i una ordre d'evacuació, que amb tot el que comporta, l'equip de govern no l'admesa públicament. Després han vingut les presses, reformes, expropiacions..., tot el que des del 2003 no s'ha fet, ara en sis mesos. Vorem finalment el canvi d'ubicació? Altra qüestió que també ens dirà el temps és el solar paralitzat al mig del poble.

     Respecte al nostre programa veiem que es va complint, no era tant dolent, de fet per això ens el van copiar. Es va obrir la piscina a mitjans de juny, es volen posar aparells de gimnàstica públics, es fomentarà l'ametla amb unes jornades el proper any i no per iniciativa de l'ajuntament, i estem promocionant una associació multicultural. Del programa que va presentar el PP, només en mig any ja veem incompliments, no ha hagut finançament gratuït dels llibres de text, d'abaratiment del cost de gestió de fem passarem a una puja considerable, i l'anulació d'una piscina climatitzada que clamava el cel per no ser viable per un poble com aquest els ho han tingut que fer vore des de dalt. La prioritat més urgent per al poble és una residència per a gent gran, així ho vam apuntar al nostre programa electoral, així ho pensem.
     Continuem amb carrers bruts, sense desaigües, voreres obstaculitzades i l'aspecte del poble és de deixadesa, amb les barreres del bous encara pels carrers. No hi ha planificació urbana de cap mena, això si, tenim tot un PGOU (Pla General d'Ordenació Urbana) fet a conveniència.

     Us animem a que s'acosteu a JPA per transmetre'ns les vostres inquietuds i  disconformitats per tal de donar solucions i a seguir la nostra política local en aquest bog.

     JPA també vol donar a conèixer la informació sol·licitada i que no hem rebut contestació, a petició pròpia o que ens heu fet arribar la gent, a pesar de que ens emparem en l'art.128 de la LRLCV que diu: Per al millor compliment de les seues funcions, els membres de les corporacions locals tenen dret a obtindre de l’alcalde o president, o de la Junta de Govern Local, tots els antecedents, dades i informacions que estiguen en poder dels serveis de la corporació i siguen necessaris per a l’exercici del seu càrrec, i de l'art.14 del ROF que diu: La petició d'accés a les informacions s'entendrà concedida per silenci administratiu en el cas que el President o la Junta de Govern no dicten resolució o acord denegatori en el termini de cinc dies, a comptar des de la data de la sol·licitud. En tot cas la denegació de l'accés a la documentació informativa haurà de fer-se a través de resolució o acord motivat.

- Expedient del PAI on estarà ubicada la nova escola i nom de l'empresa promotora.
- Còpia de les Ordenances Municipals.
- Aprovació dels pressupostos municipals per al 2011.
- Inventari actualitzat de tots els bens de l'Ajuntament.
- Situació econòmica de l'Ajuntament a l'11 de juny de 2011.
- Factures festes des de 2007.
- Expedient compra del solar on s'ubicarà el futur museu etnològic.
- Conveni o document signat entre l'ajuntament d'Albocàsser i el bisbat o parròquia per el qual es cedeix l'edifici del Centre Parroquial per posar-lo a disposició del poble.
- Compte general corresponent als pressupostos i registre de factures des del 2003.
- Document tècnic, memòria valorada o projecte bàsic i d'execució realitzat pel tècnic competent, on s'especifiquen les obres realitzades en el CEIP Joan de Brusca.
- Expedient de la paralització del solar de Turistrat al Pla de la Font.
- Expedient de la rotonda al final del Carrer Sant Joan. Data d'adquisició de terrenys.
- Expedient auditori: pressupost, projecte i adjudicació obra.
- Expedient de les actuacions fetes en el cobriment i adeçament del barranc de les passeres i plaça dels Sants Joans.

11 comentaris:

  1. Lo de la piscina climatizada clamava al cel.Lo facil es fer-la pero lo dificil es mantindre-la de tants gastos que porta.Els ho deia JPA i al final els ho ha tingut que negar "el partido".Quina engolida que han tingut que pegar mes d'un.

    ResponElimina
  2. A mí el que em done que pensar es que pasará en els 3 milions d´euros que entraran al poble, JPA per favor, aneu controlan en que se gasten cada cèntim. Bons nadals. Gràcies per tot.

    ResponElimina
  3. Un, quan te tots els contes clars no te cap problema en ensenyar cap document ni factures, projectes...

    ResponElimina
  4. avui pleno ordinari a les 20:00h.
    ACUDIU

    ResponElimina
  5. Veig que treballeu moltíssim, i molt ben currat, es el que ens feia falta, crec també que sou molt estrictes i parleu amb molta duresa, però estic segur que tot el que deieu es la veritat, només espere que l´Ajuntament aquest proper any vos ho fique un poquet més fàcil i vos done tota la informació que demaneu, que com a veí del poble crec que tinc dret a enterearme del que passa pel poble i on van a parar els diners.

    ResponElimina
  6. Un ajuntament que no colabora gens en l'oposició, que s'ha ventilat tots els diners que van entrar de la presó, que "coloca" als cursets que cobren als seus afins sense mirar la situació familiar de la resta d'aspirants,i que després va casa per casa a dir-los que els han aceptat gracies a ells .Aquest tipo d'ajuntament es mereix una oposició dura.L'epoca del generalisimo ja ha passat.Bueno, pensava que ja havia passat.

    ResponElimina
  7. Ja veus que no ha passat, aixo es com a l'edat mitjana i el senyors feudals
    Viure Albocasser es con estar a la pelicula " el cotxe fantastico " viaje a traves del tiempo........

    ResponElimina
  8. Hi ha gent que tenen dos fills en edat escolar i no els han tingut en conte a l'hora de puntuar per a fer el curset i no te res a vore en els seus coneixements d'informàtica i turisme , perquè han agarrat a gent que no te ni P.I. de res i els han agarrat
    Si algú pensava que esta vegà seria diferent estava molt equivocat

    ResponElimina
  9. Per al proper any nou ens hauriem de proposar tots lluitar per un ALBOCÀSSER MILLOR del quals tots i totes ens puguem sentir orgullosos, no valorar als veins per la seua identitat política sinó pels mèrits propis i intentar mirar sempre lo possitiu de cadascú. FELIÇ ANY NOU!!!

    ResponElimina
  10. Tenim 3 anys i mig per posar en "práctica" totes eixes coses que volem fer, mes ben dit que volem que fage JPA. Pero ells no ho poden fer assoles. Si tant mos agraen les seues idees, el que hem de fer es apuntamos a JPA i fer tots junts, perque ja se sap que la unio fa la força.
    De res servis apoyarlos al blog dient que ho fant molt be. Quan mes siguem mes be ho farem. Em de ser valents que quan mes serem millro. Jo me ho he proposat i ho faré.
    Animemos i quans mes serem mes riurem.

    ResponElimina
  11. Me pareix que te molta rao l'anterior escrit. Les idees s'han de posar en pràctica i fer-ho entre tots. Ara tenim l'oportunitat de passar als fets. Com be dius tenim temps.
    Aprofitem-lo.

    ResponElimina