Pàgines

dimecres, 14 de desembre del 2011

Associació Cultural

Tal com estava anunciat el dia 9 a les 19 h al CDR es va dur a terme  la reunió per a començar a néixer una associació cultural a Albocàsser. Per als que no vareu poder vindre vos descric un parraf  de la presentació: .................encara que som gent de moltes edats, sobretot els joves sou les persones que heu de continuar portant avant el poble, es com una  "carrera de fondo" en la que se van passant els "testigo" ,tot el que els nostres majors  ens varen transmetre , ara també ho  intentem fer amb vosaltres  lo més be que sabem:  igual en valors, cultura, tradicions,............ ,es a dir, sou vosaltres els que heu de tirar endavant Albocàsser, que no es broma , i en les vostres mans estarà el cuidar-lo i millorar-lo.
 Les persones a vegades, massa vegades, tenim tendència a queixar-mos molt alegrement de les situacions, sense pensar si fem o no el possible per a canviar el que no ens agrade, les coses solen ser com nosaltres volem i permetem que siguen. Quantes vegades hem dit : que si al poble no hi ha res, que es menut, que només bous i vall,......pos aixo no val !! , es una postura molt còmoda, les coses no cauen del cel i sols depèn de nosaltres aconseguir  el que volem, les possibilitats que tenim les persones son infinites  i encara més si anem tots a una.
 Estem convençuts que ací als pobles es viu molt be, però també estem convençuts de què podríem traure molt més profit de les ventatges   que tenim de ser un poble menut  i ser-ne pocs, si,si, de ser-ne pocs, coneixent-mos tots i volen tots el mateix per al poble i la seua gent: el millor.
 Per això, junts podem "mamprendre" una associació o el que vulguem per a  dependre, compartir, xalar, i relacionar-mos mes, tots podem trobar el nostre lloc,  el que a alguns ens agrade, tal vegada als altres no, però tots cabem i tots podem aportar les nostres idees., ningú es més que un altre, eixa es la única  manera de tirar-ho avant.   Val la pena.
 A la reunió varem  assistir  15 persones, tant debò n'haverem segut mes, totes varem demostrar molt d'interés i il·lusió, a partir d'ara  estarem en contacte virtualment, perquè creem important  que tots siguem partícips en opinar i decidir, encara que es va tindre que crear una junta directiva per a començar els tràmits de legalització.
 Es va decidir obrir un blog informatiu  on començarem per traure a concurs  el nom de l'associació.
 També volem transmetre  informació  a totes les organitzacions que ja actuen en el poble per tal d'estar coordinats i treballar junts  si cal  sense solapar-mos activitats.
 Ànims açò només ha començat i de nosaltres depèn el seu futur.
 Albocàsser i els bocassins ens  ho mereixem.

33 comentaris:

  1. Crec que deuria crer un lloc nou per a la informació de la associació cultural, i no vincularla a un partit politic!

    ResponElimina
  2. m'agrada aquesta idea de fer un poble millor, més tolerant, de calmar el ànims i les crispacions canalitzant l'energia negativa cap a coses possitives. Endavant!!!

    ResponElimina
  3. Estic d'acord m'agrada el que he llegit i faré el possible per participar en les activitats que proposeu.
    Es veritat que als pobles es viu molt bé, pero cal agarrar alguna idea de les ciutats, com per exemple alguna activitat lúdica i cultural

    ResponElimina
  4. jo tambe crec que podrieu fer un blog de l'associació

    ResponElimina
  5. estamos trabajando en ello!!!
    calma, calma, que tot arriba....

    ResponElimina
  6. Vull agrair al JPA el detall de fer-nos arribar tota la informació en forma d'escrit, hi ha molta gent que no te la oportunitat d'entrar al blog.
    Bon Nadal per a tothom!!!!!

    ResponElimina
  7. molt bona idea lo d repartir la informacio per les cases, aixina mos enterem de lo q passa al poble, ja q des de l'ajuntament s'informa de poques coses

    ResponElimina
  8. He sentit comentaris de que l´AMPA vol destituir a l´actual directora del col.legi, m´agradarie saber quins motius hi han,si es que en tenen, ja que tinc fills a l´escola i pensava que tot funcionae molt bé, suposo que l´AMPA tindrá uns bons motius per a fer-ho, de moment tinc un bon concepte de l´escola i els professors i creia que tot anava bé.

    ResponElimina
  9. Que???????Que fort!!!
    Estos del AMPA (menys 2 o 3)sabia que donarien guerra pero no tanta, tots els motius que tenen son personals, es que no tenen problemes en casa? segur que sí, alguns de molts grossos, més valdrie que arreglaren primer sa casa, però prefereixen anar a ficar llenya als altres llocs, hi complir les ordres dels que manen, ja que els que no li deuen favors li deuen diners, esque no teniu "espíritu navideño"? Ara venen nadals, alegria, el poble té que estar unit no vullgueu crear més mal rollo ni crear mes mal ambient del que ja tenim.

    ResponElimina
  10. Açò no habia pasat mai al poble, ni en les pijors epoques de l'escola quan hi habia mestres que estaven reñits entre ells, hi habia diferents bandos entre mestres, uns anaven contra els altres i allò repercutia en els alumnes tots ben callats i ara que ja fa molts anys que hi ha armonia, bon ambient,hasta mestres de fora es queden al poble uns altres tornen perque van estar molt a gust.ARA AÇÒ. QUE RASTREROS!!!

    ResponElimina
  11. Estic molt content amb els mestres, el professorat i la direcció de l´escola, en l´actuació que van fer a l´auditori vaig vore molt bon ambient, entre els mestres, els xiquets, els pares, va ser molt bonic, emocionant, i crec que quan les coses van bé, no hi ha que cambiar-les. Estic molt decepcionat amb el comportament de l´AMPA. Bones fester a tots els bocasinc, demanent pau i tranquilitat per al poble que ens fa falta.

    ResponElimina
  12. Perquè l'AMPA ara vol ficar guerra al'escola quan tot va bé? Com a exalumna de l'escola i com a mare ( que per cert entre uns i altres dec ser de les més veteranes)crec que l'escola funciona perfectament, casualment ara és quan veig que els mestres treballen, i treballen a gust. No tinc gran amistat amb Alicia però he de dir que mentre ha estat ella a la direcció ha sabut ficar a cadascú al seu lloc i ha aconseguit que les coses funcionen, que per cert, tal i com estaven les coses avans no haurà segut gens fàcil. Enhorabona Alícia.

    ResponElimina
  13. A mi m'agradaria saber perquè l'AMPA no treballa pels interesos dels seus socis? Perquè precisament aquest Nadals no hi ha extraescolars per a xiquets? Es que no tenen en compte els pares que treballem? Entre la pallassada pepera que es va fer a Sta. Catalina i que ara com a ells i als seus fills no els interessa fer extraescolars, creuen que a la resta de socis tampoc. Ja veig que debeu tenir raó i l'objectiu d'aquesta AMPA deu ser ficar mal rotllo a l'escola. Doncs no hem de permetre que creen mal rotllo perquè això els únics que ho pagaran seran els nostres fills. Si això passa i l'AMPA no treballa pels interesos de TOTS els socis ens haurem de donar de baixa d'aquest AMPA i crear-ne un altre més cultural i més constructiu, més democratic i que vele pels interesos de TOTS. ANIM A L'ESCOLA I ALS MESTRES!!

    ResponElimina
  14. Ja ho van intentar quan va començar tot lo de la presó i no ho van aconseguir.A Castelló les van enviar a pastar fang.Tots sabem quines van ser i pel que és veu ja tornen en les mateixes.
    Anims a l'equip directiu.Esteu fent molt bona feina i això es veu en l'ambient.

    ResponElimina
  15. Que pasa que Fermo aprieta mucho a l'Alcalde no? i como no os puede poner sueldo i no sois lo suficientemente capaces para enfrentaros con él, usais la extension que habeis creado desde el Ajuntamiento al AMPA para machacar a la hermana. Que valientes.

    ResponElimina
  16. La verdad i pensandolo bien, esto es muy serio. El otro dia oí una frase del filosofo Sabater que me evoca mucho a la forma de funcionar de este AMPA que tenemos. "la democracia solo tiene dos enemigos: la miseria i la incultura"

    ResponElimina
  17. Cada dia al·lucino més en la gent de aquest poble, que poc sabeu valorar les coses bones ( les poques que tenim)Ara voleu destituir a la directora de l'escola que fa la feina ben feta i no es fica en ningú

    ResponElimina
  18. Srs. del AMPA, perquè no vos dediqueu a fer extraescolars, cosetes per a nadal, en fí la vostra feina, enlloc d´anar a fer mal a l´escola que funciona perfectament? Bones festes.

    ResponElimina
  19. Això això, doneu servei al poble i feu extraescolars. Que amb els diners de tots els socis que us deguereu gastar a Sta. Catalina haguerem tingut extraescolars de vades 15 dies. Esperem que de tot això passeu comptes.

    ResponElimina
  20. Els altres anys, per Nadal, els xiquets feien una cistella solidaria i els aliments que no es ficaven en la cistella i els diners arreplegats es destinaven a un motiu solidari.Els xiquets una vegada a l'any es conscienciaven de les necessitats dels altres i més en aquestes festes.
    Aquest any la cistella la feta l'AMPA. Per a qué vol eixos diners? Quina solidaritat!!!

    ResponElimina
  21. Segur que ja tenen hasta els sustituts buscats. i no m'engañaria gens: fulanito i menganita, i aixina ja podrien fer a l'escola lo que diria la señorisima " y lo que dice el partido" sense pensar gens, com els burros i a la cabotà.

    ResponElimina
  22. SERENITAT, TRANSPARÈNCIA I ENERGIA POSSITIVA PER A TOTS I TOTES.
    BONS NADALS!!!!!!!!

    ResponElimina
  23. ASCO DE POBLE!!!!!!
    M'ho contaven i no m'ho volia creure ara ja ho tinc clarissim

    ResponElimina
  24. He entrat al blog de l´AMPA per a veure que feien este nadal i veig que enguany no fan res, i el que és més curiós és que només hi han dos comentaris al blog i casualment són de la directora i de la dona d´un professor donant l´enhorabona a l´AMPA pel blog, així li ho agraïxen. Esperem que aquest any nou porte un poc de pau i harmonia entre tots els veïns. Bons nadals a tots.

    ResponElimina
  25. No entenc que preten L'AMPA. Quina necessitat té de ficar-se en estos "fregaos". Ha arribat alguna queixa d'algún soci respecte al treball de la direcció a escola? No crec que siguen estes, precisament les funcions com a assossiació, si no hi han uns motius en fundament. I que jo sapiga l'escola funciona millor que mai, l'interes dels mestres es ejemplar, la motivació algú la deu promoure ja que açó sol eixir quant hi ha bon rollo i bon ambient al treball. Jo com a mare estic molt satisfeta. Només puc felicitar als mestres per l'interes que demostren i a la seva directora donar-li la enhorabona pel seu treball.

    ResponElimina
  26. Vergonya em fa dir que soc d'Albocasser Quan ho contes per ahí alucinen.Quina poca cultura i quants interesos personals!!Detras d'una l'altra i cada vegada mes grossa.ENVEJA!!

    ResponElimina
  27. Hasta les mares de les de la junta parlen malament dels mestres per ahí. A veure si a partir d'ara també hem de sentir que els seus xiquets són els més castigats i maltractats de tots. Això no hi ha dret, la majoria de socis no ens sentim reflexats en aquet clima i en aquesta manera tan barriobajera d'actuar perquè al cap i a la fi, els que ixen perdent sempre són els xiquets. Esperem que a la pròxima assemblea general ens passen comptes detalladament i ens expliquen perquè actuen així, usant l'AMPA per a interesos propis i no per a facilitar la tasca escolar als xiquets i als pares que treballen amb extraescolars assequibles, no a 65€ al mes perquè la majoria això no ho podem pagar. Si continua així també es pot convocar una assemblea per a canviar la junta i ficar-ne una que treballe per als interesos de tots els socis.

    ResponElimina
  28. Jo li dono la raó al que se'n avergonyis del poble. Quan era joveneta i estava estudiant per ahí estava superorgullosa del meu poble i de la seua gent marxosa, festera, cultureta, treballadora,.. ara la veritat és que si no m'ho pregunten no dic a cap lloc que soc d'Albocàsser perquè em fa una mica de vergonya la imatge que hem donat i que estem donant del nostre poble perquè com en 12 anys no s'ha invertit en cultura, culturalment som un 0 a l'esquerra i això es nota en l'ambient. Para muestra un boton.

    ResponElimina
  29. Jo tampoc em senc orgullós del meu poble, s´ha convertit en un lloc on tot son crítiques, males cares, mals rotllos, perquè no podem ser tot un poquet educats? saludar, felicitar els nadals, tots som del mateix poble, tenim que estar un poquet units.

    ResponElimina
  30. leon,no t'envajes.falte gen valenta com tu

    ResponElimina
  31. Hi ha molta gent d'este poble que ha criticat MOLT als mestres, que si no fan res, que si son uns gossos... i ara tenen un mestre a casa!!!!

    ResponElimina
  32. Millor dit:tenen una mestra a casa.

    ResponElimina
  33. Millor dit encara, eixa mestra quan encara no ere mestra, i feien les maniestacions en contra de presó, els cridave "fucionaris de merd.." Jo ho vaig sentir, i ara que? també es una funcionaria, no se pot parlar mai dels altres perquè no saps mai el que te deparará el futur.

    ResponElimina