Pàgines

diumenge, 11 de setembre del 2011

Ubicació de l'Escola

JPA convoca a una reunió al CDR dimarts a les 19:30 h.

12 comentaris:

  1. JPA ha canviat el lloc de la reunió perquè la directora del CEDES, després de consultar amb el polític de torn ens ha negat el local per ser una associació d'electors i estar a l'oposició en l'Ajuntament, a pesar de ser un Centre de Dinamització Economica i "SOCIAL".

    ResponElimina
  2. Espere que aprofitem l'ocasió i que acudim a que ens informen,es la manera de coneixer el problema de primera mà i no fent supocicions per detras, les coses es solucionen parlant i al lloc que toca.

    ResponElimina
  3. Això és DEMOCRÀCIA i el demés son romanços.

    ResponElimina
  4. Pero es fa la reunió o no? i a quin lloc?

    ResponElimina
  5. Que l'època de Franco encara no s'ha acabat? pensava que això era història.

    ResponElimina
  6. anònim del dia 12 a les 22:36 que no veus que u fique en el encabeçament de la pagina que ho han cambiat al CDR del carrer la esperança a les 19:30

    ResponElimina
  7. Que fort !!!!!
    No he vist cartells ni altres mitjos, informant d'aquesta reunió.
    Anirà tanta gent com a la reunió que va convocar l'AMPA ?

    ResponElimina
  8. Espero que com a minim hi vaigen tots els que estaven a la reunió de l'AMPA que son els principals interesats. Moltes gracies JPA per donar informació d'aquest tema ja que no ens informa ningú mes.

    ResponElimina
  9. Feu un pregó i aixina s'enterarà tot el poble.L'escola i el seu cost no és questió només dels que tenen xiquets sino de tots.Els diners que l'Ajuntament( o siga el poble) tindrà que tornar pel prestec farà que no es puguen fer altres coses.

    ResponElimina
  10. El raonament que acabes de donar (13:34)crec que és un punt molt important per a que tota la gent
    del poble tinga o tinga fills escolaritzats, reflexione. "ELS DINERS QUE L'AJUNTAMENT (O SIGA EL POBLE) TINDRÀ QUE TORMAR PEL PRESTEC, FARÀ QUE NO ES PUGUEN FER ALTRES COSES".

    ResponElimina
  11. Totalment d'acord en vosaltres, son gastos innecessaris ja siguen terrenys,casa de la romera, piscina coberta, musseu etc...i que els pasen per davant de coses que fan més falta per al poble

    ResponElimina
  12. I LO DE LA CENSSURA DEL CEDES MOLT MOLT MAL!!!!!!!!! ES EL COLMO DE LA INTOLERÉNCIA I ALTRES PARAULES MËS FORTES.....

    ResponElimina