Pàgines

dissabte, 28 d’octubre del 2017

Rajoy

Es va deixar governar en minoria a Rajoy, el que ho anava a arreglar tot incomplint sistemàticament totes les seves promeses, un personatge gris, mediocre i sobretot vulgar perquè no ha fet res per ell mateix sobre el procés català. Sempre s'ha amagat darrere de la justícia, mai ha donat una resposta política. Per això no cal ser president del govern, això ho podia fer qualsevol, però el menyspreu evidenciat ja diu d'aquesta persona.

Ara ha segut el Senat, una cambra invisible i inservible on sols vota un terç de l'electorat, qui, amb una majoria irreal, li ha donat poders per cessar el govern de Catalunya, i una vegada més li s'han avançat, sempre a anat a remolc dels esdeveniments.

El referèndum ha segut una pilota d'oxigen per Rajoy davant la corrupció. L'anticatalanisme ven a la resta d'Espanya (i especialment al País València), per això va fer boicot als productes catalans i va posar recursos contra l'estatut i lleis que en altres llocs d'Espanya estan en vigor.

El dret ha decidir és legítim i ningú esperava una reacció tan desproporcionada i violenta com la del govern espanyol. Això ha acabat donant més legitimitat, però generar tanta il·lusió i expectatives en una declaració d'independència que pareix inviable per la falta de reconeixement internacional, es abocar-se a no poder gestionar després la desil·lusió i frustració generada.

Aplicar el 155 li va bé a Rajoy davant la declaració d'independència, però el cas és que ja ho tenia decidit abans, segurament ha segut eixe el desencadenant de la DUI. Mesures extremes i contundents, però què solucionen? res, al contrari, fan més gran la crisi, i ens abocarà a anys de polarització, enfrontaments.

Ja ho va avançar Rajoy: "cuando peor mejor para todos y cuanto para todos mejor, mejor para mí el suyo beneficio político"

1 comentari:

  1. Si tan preocupados estais por la region catalana, iros alli, esto es el reino de valencia, ESPAÑA ,.Menos mal que no mandais en el ayuntamiento , si no , apañados estabamos. Saludos.

    ResponElimina