Pàgines

dilluns, 23 d’octubre del 2017

155

Lamentem que s'hage arribat al 155 sense trobar un encontre amb Catalunya i que s'aprofite la majoria al Senat per suspendre una Autonomia. El 155 no suposa cap solució i la societat està cada vegada més polaritzada, aquesta mesura no ajuda a resoldre una situació de repressió, sinó a fer-la més insostenible.
Negociar no era claudicar, era simplement coherència, però malauradament s'ha optat per no dialogar, encara que ho aconsellaren dirigents i institucions internacionals, s'ha optat per la força desmesurada i contraproduent. Tota la responsabilitat de l'activació del 155 cau sobre Rajoy, ja que Puigdemont li ha respost claret que no va declarar la independència, que el que va deixar en suspensió va ser el mandat popular de l'1-o que el parlament no va votar, però Rajoy no escolta. Ara que, els mitjans de comunicació "que diuen la veritat" això ho callen, com tampoc es diu a les escoles "no adoctrinades". Sense govern a Catalunya la pressió estarà al carrer.

No es va proclamar la independència i s'activa el 155. Mentre tant Sánchez i Cuixart continuen a la presó, els creuers continuen al port de Barcelona, a la gent no se'ls va pegar i les pressions sobre les empreses no venen de Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada