Pàgines

dimarts, 14 d’abril del 2015

Obres i eleccions


JPA considerem que les obres als carrers del poble és una mesura electoralista i purament oportunista, sense prioritat en el seu objectiu. S'ha preferit esperar a les eleccions per fer unes obres de les quals els veïns ja podrien gaudir fa temps. No es pot anteposar el criteri partidista al benestar de les persones deixant les obres per a ara, amb l'objectiu de fer veure que s'arregle el poble quan no s'ha fet en quatre anys. S'ignora l'asfaltat de carrers on viu gent que paga impostos com tots, els desperfectes en la teulada de l'Institut que obliga a suspendre les classes quan plou, els curtcircuits per filtracions d'aigua en l'escola que provoquen la falta de subministrament elèctric durant dos dies, els calderons plens d'aigua en les escales interiors del propi edifici de l'Ajuntament o la claraboia que porta temps i temps trencada, i la brutícia i deixadesa cada dia més palpable en tot el poble.

JPA vam proposar en el Plenari de 26/09/2014, que en campanya electoral s'eviten obres finançades amb diners públics, ja que suposen una apropiació de mèrits amb diners de tots, i l'Alcalde no ho va acceptar.

L'atractiu d'Albocàsser ha vingut deteriorant-se en els últims anys, no sabem que és el que ara ens volen fer creure, ara que sí, sí que ho sabem. Carrers bruts, amb herbes, amb les barreres dels bous tot l'any, obres paralitzades al mateix centre del poble per les que l'Ajuntament ha tingut que indemnitzar i que li treuen tot l'encant al poble, carrers nous que quan plou la gent ha de passar per damunt de l'aigua i que també entra dins les cases, voreres més altes que les mateixes cases, voreres obstaculitzades on la gent ha de circular pel mateix lloc que els cotxes,… A qui podem ensenyar el poble? Quin orgull podem tenir del nostre poble?

Ara que, no ens hem d'estranyar de res, en el programa del PP no hi havia cap menció als carrers, no tenien programat fer cap actuació ni cap millora, improvisen i... aixina acaben les obres, ara que no, no les acaben. Però, aquestes estratègies continuen donant resultat a qui, a falta d'una millor gestió durant els últims quatre anys, tiren mà d'elles per a seguir en la poltrona.

El futur econòmic d'Albocàsser hipotecat per "despilfarros", factures sense pagar, préstecs innecessaris, "pífies" que costen diners quan acaben als Jutjats, i una Corporació, la que isca de les eleccions, amb les mans lligades per la gestió dels que guarden les obres per a profit electoral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada