Pàgines

divendres, 20 de febrer del 2015

Salari jove


En el DOCV de 11/02/2015, pàg. 4011, es convoquen subvencions destinades a la contractació de jóves sense treball dins del programa d’ocupació pública Salari Jove, per a l’exercici 2015. Els beneficiaris d'aquest programa són els Ajuntaments i l'atenció als Ajuntaments menors es canalitzarà a través de la sol·licitud del seu municipi de referència. Els destinataris finals són joves desocupats menors de 30 anys, amb contractació sota la modalitat de contracte en pràctiques, en règim de gestió directa, d’obres o serveis d'interès general o social que siguen de la competència municipal. Els projectes han d’iniciar-se dins del 2015 i la seua duració no pot excedir els 9 mesos. Els joves s’han de seleccionar tenint en compte els criteris següents: major adequació al lloc de treball ofert, condició de persona amb discapacitat nivell de protecció per desocupació existència de responsabilitats familiars, condició de dona i situació o risc de desocupació de llarga duració.
També s'han convocat DOCV de 10/02/2015, pàg. 3921 subvencions destinades a la contractació de persones desocupades dins del programa d'ocupació pública d'interès general i social per a la realització d'actuacions en municipis declarats turístics de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2015, en els quals és troba Albocàsser. Els Ajuntaments sol·licitaran una oferta d'ocupació al centre Servef corresponent i seleccionaran els treballadors entre els que aquest li envie. Els treballadors se seleccionaran tenint en compte els mateixos criteris que l'anterior convocatòria.
Tant d'una convocatòria com de l'altra, el termini per presentar sol·licituds és d'un mes a partir de la publicació i el millor és que els interessats s'informen al Servef.
Al juliol passat ja es van convocar subvencions destinades al programa d'ocupació pública Salari Jove, per a l’exercici 2014 i l'Ajuntament d'Albocàsser es va acollir ocupant ara al desembre un lloc de Agent Turístic a temps parcial a raó de 789 €/mes. Es demanava la titulació de Diplomatura o Grau de Turisme sense idiomes, ni tan sols el valencià, pareix un lloc a mida. Van haver dos candidats i un no es va presentar a la selecció. La Comissió de Selecció estava formada per Ana Belén Tena Bellmunt, Guillermo Rubert Castell i Ernesto Romero Galindo, sense representació d'agents socials.
Per altra banda també us informem que en el BOP de 12/02/2015 s'han convocat les subvencions a ajuntaments per a beques de formació pràctica d'estudiants per al 2015. Els interessats hi hauran d'estar pendents, si l'Ajuntament d'Albocàsser les sol·licita, els terminis de presentació de sol·licituds i les basses.
El nostre Ajuntament mai ha ofert contractes en pràctiques d'oficis.
Joves!!! d'aquestes convocatòries us hauria d'informar el vostre Ajuntament, i que fa per vosaltres? a qui informe? on teniu el vostre apartat a la web de l'Ajuntament? sabeu per què ho amaga? Hauria de ser públic per a tots i s'hauria de donar publicitat perquè arribe a tots/totes els/les joves d'Albocàsser. 

15 comentaris:

  1. JPA ha sol·licitat que es fera un pregó per donar-ho a coneixer a tota la la gent que puguera estar interessada. El pregó no s'ha fet i tampoc apareix en la pàgina web de l'Ajuntament. No ens consta que l'Ajuntament ho haja difós per cap mitjà.

    ResponElimina
  2. Per a ocupar eixes places de becats, només cal mirar la foto de les persones que estan a la foto de les noves generacions del PP d'Albocàsser. Van desfilant, d'any en any, cadascun dels fotografiats. Premi. Enguany ja sabem a qui li toca......

    ResponElimina
  3. O inclús dins la llista de futurs concejals...ja voreu ja qui serà el pròxim...no s'ho podeu ni imaginar

    ResponElimina
  4. El pròxim concejal o el pròxim cap de llista?

    ResponElimina
  5. Mare meua, quant d'enxufe....que eixa gent no tenen mèrits propis? Ni dignitat?

    ResponElimina
  6. Podrien fer un curset de valencià: https://www.youtube.com/watch?v=2nfrXqwUeXA MARE MEUA QUIN RIDICUL. Per favor no li fiqueu més GIN-TONICS.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Copiar i pegar a YouTube: El ridícul de l'alcaldessa de València 'borratxa' en la Crida #RitaAntivalenciana

      Elimina
    2. Es trist que ho diguera borratxa, pero encara es mes trist que ho diguera si estava clara.

      Elimina
  7. Vamos a ver... Si no entiendo mal la lectura, esta convocatoria es para que el ayuntamiento solicite la beca, lo cual no quiere decir que este aprobada, ni para cuando. es logico que hasta que no haya una resolucion no se haga publico. Fermo otra vez intentando liar a la gente.
    Por otro lado cada cual se coloca donde puede, lo chocante es que estando en la oposicion, vosotros tambien haceis pinitos, ¿que hareis si llegais a gobernar? Basta mirar alrededor, PLANETA, COOPERATIVA,CEM,CDR...

    ResponElimina
  8. Aiiii.....te ha faltado poner NI PARA QUIEN.....que lápsus.

    ResponElimina
  9. Tots eixos llocs que has nomenat són privats o concertats, on qui pague mane, o almenys qui decidis la seua Junta. Però en un lloc públic és molt miserable que amb els nostres diners, amb els diners de tots, un es compre cases, cotxes o es pague sous a ell mateix o a qualsevol enxufat. Loque die el de més a dalt, molta falta de dignitat.

    ResponElimina
  10. Ahhh....i t'has dixat per nombrar el CEDES, el centre de malalts mentals, la presó, els tallers ocupacionals, la piscina,....que ja que els nombres, nombrals tots...

    ResponElimina
  11. ECOPARC...AMBULÀNCIES C.S.A....

    ResponElimina
  12. Bueno pos quan s'aprove, a vore si se fa públic i ens enterem tots......i aixina Fermo no la te que lia. Que pa pagar la contribució si que ens teniu en compte....i ens ho feu arribar sense cap problema.

    ResponElimina