Pàgines

dijous, 6 de novembre del 2014

Prec a l'alcalde

FETS
Des de fa setmanes els veïns de la Vileta vénen suportant molèsties i destorbs pel descuit de l'arbre. El puó que es cria en el saüc s'escampe per tot arreu i entra dins les cases, i la melassa que excreta atrau tot tipus d'insectes com formigues, abelles,... a més d'impregnar el sòl. També es destacable la brutícia que hi ha al seu entorn, i que com en la resta del poble ningú la netege.
L'Alcalde pareix que ja es sabedor perquè algun veí ja li ha traslladat la queixa, però fins ara no ha adoptat cap mesura. És pel que JPA
DEMANA
que per part d'aquesta Alcaldia es fumige l'arbre i es netege el seu voltant per tal de solucionar, d'una vegada, el problema esmentat.

3 comentaris:

  1. Que voleu, que el ajuntament contracte a dit un nou operari "del partido " per a agranar les fulles un dia a la setmana, com en el cas del ecoparque i que ens coste a tots 30.000 euros del presupost?

    ResponElimina
  2. no se te caeran los anillos, si en vez de poner tantas zancadillas y gastar tanto papel, cogieras una machina y una escoba y a barrer.

    ResponElimina