Pàgines

dimarts, 11 de novembre del 2014

Plenari extraordinari 6 de novembre


1. Aprovació inicial Pressupost Municipal 2014.
El pressupost per a l'any actual puja 1.411.786 €. Encara es presenta ara, al mes de novembre que és el punt de presentar el del 2015. Aixina a any passat qualsevol fa un pressupost, i diu de l'Alcalde que governa... com governa. Açò a més de ser una burla al poble, més que un pressupost és Compte General, ara que el Compte General de 2013 encara la posat ara també a disposició de la Comissió Especial de Comptes, en comptes d'abans de l'1 de juny com diu la normativa municipal, altre desaire. I Això que l'Alcalde va afirmar en l'últim plenari que ell sempre està compleix la legalitat.
- Per què encara es presenta ara el Pressupost de 2014 quan pràcticament s'acaba l'any? Se'ns contesta altra vegada que per baixes i escàs de personal des de fa un temps.

- Van haver baixes a principis d'any, d'això fa deu mesos... No obtenim més contestació. (Ja li vam dir que la gent que estava de baixa no feia els pressupostos)

- Si no voleu donar una resposta seria i d'acord amb el lloc on estem, en voleu donar una més explicita i creïble a la gent? Se'ns contesta que no, que no s'arribe.

- El pressupost baixa en aprox. 480.000 € respecte al del 2013 que és el que baixa el capítol de transferències de capital pel Conveni d'Inversions de la Diputació. D'aquests 700.000 € pressupostats en aquest capítol, quants se'n han invertit fins ara? L'Alcalde contesta que no ho sap en eixe moment. (Clar, convoca Plenos i no els prepare)

- Quants diners falten invertir fins la totalitat del Conveni? Contesta que uns 900.000 €.

- Dels 230.000 € de ingressos de la Participació de Tributs de l'Estat quants diners s'han destinat a pagar factures moroses? L'Alcalde no ho sap.

- A més de l'adequació del poliesportiu, en què s'ha "acabat" (ben entre cometes) la piscina que hi han pressupostats 410.000 € més? Se'ns contesta que eren de quan es va cobrir.
(Em parlat de diners, és tot un pressupost municipal, i a pesar de les contestacions de l'Alcalde, el Tresorer en cap moment ha pres la paraula, no se'l ha sentit en tot el plenari, com sempre absent en els comptes)
· Ens abstenim.
2. Elecció Jutge de Pau Substitut.
La única sol·licitud ha segut la de D. Manuel Boix Ferrando. Ja ens vam abstindré en el Plenari de setembre per què vam considerar que no s'havia fet la suficient publicitat per a què es puguen presentar més propostes, i no es va aprovar per la no assistència al Plenari dels regidors del Grup PP. Ara la nostra consideració es la mateixa.
· Ens abstenim.
3. Aprovació modificació art. 91 de les Normes Subsidiàries de Plantejament Municipal.
Es tracta de l'aprovació definitiva de la modificació que es va presentar al Plenari de juny. Ens vam abstenir per què no se'ns van contestar a les preguntes que vam formular. Ara hem tornat a formular-les per escrit. Se'ns contesta que afecta a zones no urbanes que tenen edificacions antigues per poder-les legalitzar (però si són antigues i ja estaven?). No se'ns contesta quines peticions particulars que segons consta en la memòria motiven la modificació, que no hi ha cap per escrit, i sols se'ns diu de manera supèrflua que són peticions antigues que la gent ha fet de paraula. Se'ns contesta que no afecta a la parcel·lació que l'Alcalde ha fet en el seu negoci de la ctra. de Castelló, 1 i que si que pot afectar a l'expedien obert del c. Sant Miquel, 25 en la que s'ha edificat després del plantejament municipal en terreny no urbanitzable.
El vots de JPA són dos abstencions el vot en contra de Joan J. Fermosell (per l'últim motiu).


Tancada la sessió JPA va informar que ahir dimecres el Levante de Castelló  informava de què la construcció de l'escola d'Albocàsser no estava en els plans de la Conselleria d'Educació per al 2015. Els regidors del PP no en van fer ni més ni menys.

1 comentari:

  1. Politicamente tu voto en contra no es correcto, ni legal, por ser parte implicada (lo logico seria una abstencion).

    ResponElimina