Pàgines

dissabte, 28 de desembre del 2013

Piscina coberta



La piscina climatitzada propagandística de les passades eleccions municipals que l'Alcalde va pregonar per tot arreu s'ha quedat en una piscina coberta. Els 3,1 milions d'euros que hi havia de pressupost s'han destinat, encertadament, a altres inversions, encara que no compartides totes per JPA. Les polítiques equivocades sempre es poden refer, però també s'haurien de consensuar.
               
El llavors president, ara condemnat, Carlos Fabra destacava: l'aposta decidida de la Diputació per dotar amb les millors infraestructures esportives a qualsevol municipi de la província. I la comparava  amb la piscina climatitzada de La Vall d'Alba, com no, el poble referent del seu vicepresident que ara també pareix tindre algun problema als jutjats per l'empresa Franvaltur SL. Ara ha quedat demostrat que la seua aposta era una altra.

El pressupost base del cobriment de la piscina municipal és de 935.811 €, s'ha adjudicat pel procediment de negociat amb publicitat per 795.439 € a l'empresa UTE Piscina Albocàsser en Junta de Govern de 20 de juliol.

Es van presentar a concurs: Construcciones Francés SA, RAVI SL, IMESAPI SA, CIVICONS SL, JUJOSA, Concreta Desarrollo SL, Dragados SA, BECSA i Aguas de Castellón/Miguel Asín SL.

ADL Infraestructuras i Sistemas SL es constitueix el 8/7/2013 en què canvia de nom, abans era Aguas de Castellón i el seu representant és també representant de Sociedad de Fomento Agrícola Castellonenca SA (FACSA).

La Unió Temporal d'Empreses UTE Piscina Albocàsser la formen ADL Infraestructuras i Sistemas SL i Miguel Asín SL i es constitueix el 30/7/2013 per a l'obra de la piscina d'Albocàsser i durarà el temps que dure l'obra. El fons de constitució és de 4/5 parts de ADL i 1/5 part de Miguel Asín.

Les millores assumides per l'adjudicatària són: galvanitzat de l'estructura metàl·lica, panells solars i reparació accessos a la piscina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada