Pàgines

diumenge, 15 de desembre del 2013

Convocat Plenari Extraordinari per al 18 de desembre a les 12:00 h


A petició de JPA. El Plenari no ha segut convocat per l'Alcalde, que ha deixat passar el termini i ha quedat convocat automàticament.

En aquesta convocatòria JPA ha detectat defectes de forma. La normativa per contar terminis diu que serà a partir de la presentació de la sol·licitud, així s'entén l'expressió "des de que fora sol·licitat", i no de l'endemà, per tant el Plenari s'hauria de celebrar el dia 17 i no el 18 com ho ha notificat el Secretari. Així li ho hem manifestat.

Junta de Govern de 29/11/2013

La Junta de Govern en Sessió Extraordinària de 29/11/2013 ha adjudicat les obres de Pavimentació de Carrers i Pista de Tenis. S'han presentat les empreses Jujosa i Becsa i s'ha seleccionat a l'empresa Becsa pel procediment de negociat sense publicitat.

L'empresa Becsa és la capçalera de construcció del grup Obinesa (antiga Lubasa). Al mateix grup també pertanyen empreses com Tetma, adjudicatària de la recollida i transport de residus urbans, i Vivers Centre Verd, a la que l'Ajuntament ha segut obligat, per ordre judicial, a indemnitzar-li 29.891€ per excessos en les obres del camp de futbol 7.


En la pàgina web de l'Ajuntament ha desaparegut el Perfil Contractant on s'informava de les contractacions de l'Ajuntament.

1 comentari:

  1. ...publiques en aquest blog, el dia 2 de desembre ..."segons la normativa vigent l'Alcalde té un termini per convocar-lo fins el 5 de desembre, si no el Secretari el convocarà el dia 18 a les 12:00 h"
    No és just ara escriure... "per tant el Plenari s'hauria de celebrar el dia 17 i no el 18 com ho ha notificat el Secretari".

    ResponElimina