Pàgines

dilluns, 29 de juliol del 2013

Poble brut, atractiu zero



Des de les passades eleccions municipals els carrers del poble no s'han netejat, i d'això fa dos anys. Les deficiències en la neteja dels carrers són ben visibles i evidencien el desinterès amb que es governa i la indiferència cap a la vida quotidiana dels bocassins. Plenari darrere plenari li ho recordem a l'Alcalde i diu que hi ha pobles pitjor, quins?.

Només cal fer vida normal pels carrers del poble per adonar-se'n que s'acumulen herbasses, papers, envasos, fulles,... les entrades al poble estan indecoroses, l'enderroc al centre del poble a judici abans de donar solució, el nou parc de Sant Pere Màrtir intransitable, jardineres que fan de papereres, i papereres que no es buiden on les restes de menjar i brutícia acumulada en elles, i la conseqüent atracció d'insectes ja dona que pensar sobre la salubritat pública, sobretot dels xiquets.

És cert que bona part d'aquesta brutícia s'ha d'atribuir a l’incivisme i descuits de la gent. Cadascú ha de procurar ser més net amb el poble perquè és de tots. Ara bé, també cal que l'Ajuntament dote de mitjans humans i materials adequats un servei tan essencial. En l'últim Plenari l'Alcalde va contestar una pregunta dient que tenia prevista la neteja del poble, ja es pot veure la serietat de les seues contestacions.

Hem de recordar que també la Mancomunitat Alt Maestrat té competències en servei de neteja, fins i tot disposa de mitjans per a la seua execució, però no se'n fa ús.

Però sobretot hem de recordar que anys enrere es pagava a l'empresa Vivers Centre Verd 2.500 € mensuals per un servei de jardineria que feien dues persones, 7.000 € per la plantació de jardineres, o 2.000 € per un avet nadalenc. Aquesta mateixa empresa va demandar judicialment a l'Ajuntament, i aquest li ha tingut que pagar 29.891 € a principis d'aquest any per excessos en les obres del camp de futbol 7. En el Plenari de març li vam preguntar a l'Alcalde en què consisteixen aquests excessos, i ens va contestar que la línia era molt vella i per il·luminar el camp es confecciona una línia nova. Algú entén una resposta tan absurda per un pagament tan important?  L'Alcalde ha sortejat i capejat tot el que pogut aquest pagament, fins i tot ens va contestar que no havia segut per ordre judicial.

4 comentaris:

  1. Hoy, me ha dicho mi abuelo que en el Prat de Sant Pau hubo un acto electoralista, el gobierno del aynto de Albocasser invito a las personas mayores a comer y que incluso alguna señora gritaba viva el alcalde k las personas que sevian las'mesas eran la familia del alcalde i jovenes afines al PP y yo me pregunto en año 2013 eso aun se produce y los de la oposición lo conscienten?

    ResponElimina
  2. Caldria saber si es va pagar amb diners del PP d'Albocàsser o amb diners de l'Ajuntament.

    ResponElimina
  3. I despues mos queixem que al poble no hi han jardins. Pero si a mols carres del poble hi han zones verdes com la de la foto y a les jardineres no cal ni diro!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Flora y fauna porque en el parque infantil de pulgas!!!!!pero claro con lo sucio que esta y las papeleras que ni se vacian ni se limpian. Un pañalsucio de bebe puede estar en esas papeleras hasta 3 meses!

      Elimina