Pàgines

divendres, 19 de juliol del 2013

Compte bancari JPA



La transparencia es un requisito imprescindible para garantizar el más honrado comportamiento de todos los servidores públicos. Aquesta és una frase inclosa en el programa electoral de Partit Popular i amb el que va guanyar les últimes Eleccions Generals, però l’Alcalde del nostre poble fa cas omís.

Fa dos anys, en la constitució de l’actual Consistori ja li vam demanar una auditoria per començar el nou cicle purgat i net. Al llarg del que portem de legislatura li hem estat demanant constantment, i de totes les maneres possibles informació, comptes i expedients d’obres, però no hi ha manera, i els pocs que dona amb problemes per la seua revisió i consulta. Tampoc quan se li demana per als plenaris, on les seues respostes son ximples i sense sentit comú, impròpies de la formalitat d'un plenari. Ell mateix, alguna que altra vegada aconsella anar al Fiscal, si no estem satisfets.

JPA ara també pensem que no hi ha altra manera, però eixe procedir no es agradable ni desitjable, ni molt menys exclusiu nostre. No es interès personal de cap membre integrant de JPA portar les omissions i negligències de l’Alcalde als tribunals. Allò que oculta a JPA, al cap i a la fi, ho amaga a tot el poble . Sou alguns que altres els que ens ho demaneu, i molts més, segurament, els que ho penseu, però només si la gent voleu ho farem.

Hem obert un compte per a que la gent que compartiu el nostre projecte feu aportacions per portar endavant aquestes iniciatives i també per a què aquesta informació puga arribar periòdicament a les cases. El 25% del total que ingresseu al compte us el podreu deduir en la casella 796 de la pròxima declaració de renda.

El compte bancari és 0030 2359 92 0000461271 de BANESTO.

Gràcies per anticipat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada