Pàgines

dimecres, 27 de juny del 2012

Convocat Plenari Ordinari per al 28 de juny a les 13:00 h


Ordre del dia:
1. Aprovació  actes sessions 29/03/2012 i 15/05/2012.
2. Aprovació Conveni Diputació Provincial Pla Inversions.
3. Aprovació inicial Expedient Modificació Crèdits.
4. Reconeixement extrajudicial Crèdits.
5. Assumptes caràcter urgència.
6. Resolucions Alcaldia.
7. Precs i preguntes.

Preguntes formulades per JPA per escrit:
1. Amb quina data es va construir la rotonda de l’antiga bodega?
2. La titularitat de la parcel·la 248c del pol. 11 al costat de la rambla és l'Ajuntament?
3. En el plenari de març l'Alcalde va sotmetre a votació el punt 7, gravació de plenaris, i es va prohibir. La normativa al respecte es clara, ROF art. 88.2 i la mateixa Constitució art. 20.1.d. En base a quina normativa es va sotmetre a votació i en base a quina normativa el Grup PP va votar en contra?
4. A quina quantitat va ascendir la compra de la casa adjacent a la casa consistorial?
5. Compleix el PAI la Llei Urbanística Valenciana (LUV)?
6. Quin va ser el cost total del PGOU (pla urbanístic)?
7. A quina quantitat ascendeix el pendent actual en préstecs que té l’Ajuntament?
8. Quants rebuts d'aigua paga la presó?
9. Des de quina data el terreny que ocupa el carrer Na Violant d’Hongria és propietat de l’Ajuntament?

- Quedà pendent de votació la moció sobre el cànon de sanejament presentada en el plenari de 29 de març i aplaçada per aquest.

- També estem pendents de les explicacions que ha donat el tècnic que ha signat l'execució de l'obra del passeig de Sant Pere Màrtir sobre les travesses de via que contenen creosota. (La normativa es clara: aquestes travesses estan prohibides en parcs i jardins públics per estar tractades amb creosota, un producte cancerigen i altament contaminant (Ordre PRE/2666/2002 de 25 d'octubre). Més de tres mesos després continuen al mateix lloc i exposades a tothom.

- Al plenari de 29 de desembre vam preguntar, quina és la quantitat recaptada per l'adequació de camins? i, quan s'ha gastat en arreglar-los?. Encara no se'ns ha contestat.


20 comentaris:

  1. Per a la vostra informació:
    - La Creosota te propietats per a evitar el deteriorament de la fusta. Es altament CANCERIGEN.
    La Comissio Europea va adoptar un decret llei prohibint la comercialització del creosota, com producte conservant per A LA FUSTA. Va entrar en vigor 30 DE JUNY DE 2003 (com a data tope).
    Podeu trobar tota la informació a la web del INSHT (Institut Nacional de Seguridad e Higiene en el trabajo) buscant la NTP 699 (Nota Técnica de Prevenció).
    Salut

    ResponElimina
  2. Ara queb hi ha tanta crisi perquè no pregunteu amb quin criteri s'ha elegit al treballador de l'ecoparc?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tranquil que segur que han utilizat criteris sols "laborals".Deu haber presentat un curriculum amb tots els seus estudis i experiència professional.Segur que es van presentar més però el millor per eixe lloc era ell.Per cert,algú sap quan va eixir eixa oferta de treball? Segurament els criteris son semblants als dels treballadors del CEDES.

      Elimina
    2. A mi tampoc m'agraden algunes coses, pero Teconma es una empresa privada que va guanyar un concurs public i per tant pot contractar a qui considere.
      Una altra cosa es que aquest concurs va ser un fraude. Per el qual pagarem 79.50 euros mentre que en altres consorcis de la provincia de castello en paguen 54. Mentrestant els nostres alcaldes cobren 122 euros per cada reunio del consorci per a cagarla d'aquestes maneres.

      Elimina
    3. Una empresa privada que pot contractar a qui considere?? O una empresa que a canvi d´un negoci contracta a qui li manes??

      Elimina
    4. pero qui és el que treballa a l'ecoparc ????? no estic enterat

      Elimina
  3. Quines preguntes: Criterio de partido! si señor! I a les altres persones del pobles que les .....Que no estem en PPcracia?

    ResponElimina
  4. i el pleno? com va anar?

    ResponElimina
  5. He sentit dir per poble, que enguany les festes seran molt pobre i que hauran pocs bous, i que tot això es per culpa del JPA (¿?) sera perque son els unics que han tirat de la manta?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poden dir el que vullguen,però el que realmen es veritat es que a l'ajuntamen no hi ha una puñetera perra i d'aixo si que no te la culpa JPA. Perdoneu pero algu ho havia de dir!

      Elimina
  6. Tenim un carrer que es diu Na Violant d'Horgria ? ara me entero, per on para eixe carrer?

    ResponElimina
  7. I de l'escola que? Algú em pot expliucar que ha passat a l'escola? Han llevat mestres?

    ResponElimina
  8. Aixó és el que se diu.Serie bó que el senyor alcalde ens diguere com quadre lo de estar compran terrenys i gastarmos una fortuna per a construir macroescoles i el que esta passant...
    Però com es habitual en ell,no donarà cap explicació.Vergonyos!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. mestres i xiquets estan molt amples a les noves escoles

      Elimina
  9. Es comente que llevaran 4 o 5 mestres, com es possible? Suposo que haurán d´ajuntar curssos, aixó produirá una gran baixada de nivell escolar en els nostres xiquets, espere que no siga veritat i que que l´AMPA s´haja mogut, també podrie l´AMPA dir-nos con están les coses. Açó es molt fort.

    ResponElimina
  10. Perque os pareix que alguns mestres feen vaga? Per no portar als xiquets d'excursió, per no fer rosques, per no plantar abres?
    NO A LES RETALLADES EN SERVEIS PÚBLICS. Ja ha arrivat. I ara ho pagaran els xiquets. El que es lleva no mai es torna a posar!

    ResponElimina
  11. que fort que em pareix tot el que esta pasant, escola nova sense mestres , això es pà morirse!!!!

    ResponElimina
  12. I tant com és veritat. Ho podeu consultar al DOGV del dia 4. Afecta a cinc professors del centre. Espere que amb açò la gent es done conte que les mesures de pressió dels professors com la supressió de les extraescolars no ven ser per motius personals...

    ResponElimina
  13. DISFRUTAD DE LO VOTADO , GRACIAS PP

    ResponElimina
  14. Eso!!!! Si eres de los que ha votado al PP ahora te jodes!!!

    ResponElimina