Pàgines

dilluns, 26 de març del 2012

Plenari ordinari 29 de març, a les 20:00 h. Dia de vaga general.

Ordre del dia:
1.  Aprovació acta sessió 29-12-2011.
2.  Aprovació inicial Pressupost exercici 2012.
3.  Aprovació Pla Ajust Reial Decret 4/2012.
4.  Aprovació Compte Anual Recaptació Diputació 2011.
5.  Adhesió Central Contractació Diputació.
6.  Reconeixement extrajudicial crèdits.
7.  Gravació Plenaris.
8.  Moció Junts per Albocàsser. Cànon de Sanejament.
9.  Escrits AMPA Joan de Brusca i Coop. d’Ensenyament Alt Maestrat. Subvenció adquisició llibres de text.
10. Escrit FACSA revisió tarifes aigua.
11. Resolucions alcaldia.
12. Precs i preguntes.

3 comentaris:

  1. Podrieu preguntar-li al senyor alcalde, ja q este any mos pujaran els recibos de la basura, perq estan tots els contenidors del reciclatge plens i no poden donar servei al poble ???? ademes tots els carrers del poble estan bruts

    ResponElimina
  2. I les papereres rovellades i trencades.

    ResponElimina
  3. El canon de sanejament i les tradutores rumanes.
    El canon de sanejament representa el 23% del rebut de l'aigua a les cases i el 44% a la industria. Es cobra per a construir i fer funcionar les depuradores.
    Aquest canon el recauda FACSA (cas gurtel) i el dona a EPSAR empresa pública de aigues residuals. En aquesta empresa amb desmesurades despeses de personal no es fa res i el poc que es fa es fa molt malament. Ara ho veurem: Agarren els diners que els dona FACSA, se'n gasten una part i la resta els donen a empreses com EMARSA (cas emarsa) que en principi es la que efectivament depura l'aigua.
    EMARSA com ja haureu vist en telenotícies es la empresa que depura l'aigua de l'area metropolitana de valencia. O sigue que s'emporta un gran pessic d'alló recaptat per el canon i a més de depurar l'aigua tambe es gasta els nostres diners en traductores rumanes, cava i altres factures que s'estan investigant.
    A més als ganaders ens cobren el canon de sanejament i NO ens correspon pagarlo per que no utilitzem les depuradores. Però el cobren per que diuen que no hi ha diners. Personalment Hem fot pagar una cosa que no he de pagar. Pero que a més se ho gasten en putes. La mare quels va parir...

    ResponElimina