Pàgines

dissabte, 4 de febrer del 2012

Malbarataments públics



100 milions d'euros gastats en la Fórmula1, 115 milions de les torres de Calatrava que mai voran la llum, 400 milions en uns estudis cinematogràfics construïts de forma il·legal en la Ciudad de la Luz d'Alacant, 2.000 milions en la Ciudad de las Artes i las Ciencias de València, 1.200 milions d'euros de deute acumulat en Canal 9 i el seu president cobrava més que Zapatero, America's Cup, Terra Mítica, el Jardí del Túria..., 150 milions d'euros de l'aeroport de Carlos Fabra sense avions, 300.000 euros per l'estàtua de Ripollés en homenatge a Fabra en l'aeroport, els salaris dels directius de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana estan equiparats als del govern de l'Estat i el deute acumulat al 2010 era de 1129 milions d'euros, salaris de diputats provincials de 43.825 euros a l'any, la meitat que la del president, retribucions d'assessor de vicepresident 3r de la Diputació de 2.625 euros mensuals i a més a més un auxiliar, o siga un assessor de l'assessor amb una retribució de 1.816 euros, els presidents d'aquestes administracions processats en la banqueta dels acusats..., ens ho mereixem? que em fet? La Comunitat Valenciana té el major deute de totes les autonomies (Banc d'Espanya). La Generalitat Valenciana es troba en situació de "quiebra" tècnica (Sindicatura de Comptes).

     La llista és llarga i té una continuació de maneres i de fets al nostre Municipi. Governar governat comporta que les decisions es marquen sense prioritats, a cops d'il·luminacions, tenim museu sense res que visitar, auditori que no es auditori (local per a activitats socioculturals), piscina climatitzada anunciada a "bombo i platillo" per eleccions impossible, duplicitat de centres de dinamització (CDR i CEDES) i l'escola més vella del País Valencià amb una ordre d'evacuació. Hem pagat dues persones eventuals, promotor social i dinamitzador cultural, durant 6 anys; un regidor delegat en cultura i esports amb 9.000 euros anuals amb dedicació de dos dies a la setmana, durant un any i mig; el mateix regidor amb 18.200 euros anuals, durant quatre anys; una regidora amb 15.400 euros, durant quatre anys; un alcalde amb 22.400 euros anuals, durant quatre anys.



     Amb els 3 milions de la piscina climatitzada, amb els 677.000 en que es va adjudicar del CEDES, amb els  diners invertits en la construcció del museu més els de la compra del solar, amb els 250.000 euros que es convertiran en 480.000 de les expropiacions per a l'escola més els 65.000 per a la seua urbanització..., amb tot això, i amb les despeses de personal que passa del 600.000 euros, no tindríem una residència per la gent que no es val per ella mateix, i més? quins ulls no veuen això? quin cap pensa més enllà?

45 comentaris:

  1. Quanta raó!!! Hi ha pobles que a una punta de poble fan una piscina climatizada i a l'altra punta els xiquets no tenen ni paper de water ni calefacció a classe.Tot es cuestió de prioritats.

    ResponElimina
  2. Bueno, pos si 600.000 sels han pulit en sueldos per a ells + 100 euros cada un per pleno + 60 cada un per cada comisio de gobern + alcurrucens + jugadors de futbol + viages a brusseles + fires a madrid + carpes + .... = 3.000.000 de la preso, perque si no, a on estan?

    ResponElimina
  3. Desde la meua ignorancia penso que si es va arreglar "un poc" la calitat del so a l'auditori, perque a ningú se li va ocorrer arreglar el mateix al pavelló? Ere persís gastar 400.000 euros en lloc d'adequar el que ja teniem? Tots eixos que cobraen no podien pensar un poc?Perque, no ens engañem l'auditori en un pavelló en xicotet.Això si, un el van fer els de PSOE i l'altre el PP. I a gastar!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, el que han fet és un altre pavelló perquè això d'auditori no te res. A la vista està, fent sopars i jolgorios allí, llàstima de diners.

      Elimina
  4. De totes maneres, no se'n heu adonat, han deixat de cobrar i per art de màgia...han desaparegut tots del mapa. On estan els regidors en aquest poble? Només es deuen deixar veure als plenos i perquè encara cobren.

    ResponElimina
  5. T´asseguro que als plenaris no cobren. I si cobren, serà l´equip de govern.
    O sigui l´alcalde + 5 concejals del PP.

    JPA no ha vist ni un cèntim a cap plenari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si te dedicació exclusiva l'alcalde no pot cobrar dels plenos.
      L'alcalde d'albocasser cobra 122euros de cada vegada que es reuneix la comisió tecnica del consorci de basures de la zona 1. També cobra 122 euros cada vegada que es reuneix la junta de govern d'aquest consorci. Mentre que el ciutada pagarà dos rebuts de basures.
      Això es inmoral. Ja que si el servei continues gestionat per l'ajuntament i es reunis una comisió per a tractar de les basures ell no podria cobrar al tindre ja la dedicació exclusiva.
      Per això afloren tantes empreses publiques. Així cobrem de l'ajuntament i de la empresa que gestionarà el tractament de basures.
      A nivell autonomic encara es més escandalós, pero la explicació del sistema es la mateixa.

      Elimina
  6. ¿Que ha fet eixe consejal que ha cobrat 86.300 euros pel poble? ?En eixos 5 anys i mig quina labor fea? ¿Per que ens mereixem eixa sangonera?

    ResponElimina
    Respostes
    1. La democracia te eixes coses. ix el partit que mes vots ha rebut. Hasta d'ara no se sabien moltes coses, perque no n'hi havia oposicio, pero ara gràcies a JPA etem enteran-mos de moltes coses.
      Dels votants del poble depen el que pase al poble.
      A les properes eleccions teniu veu i vot.

      Elimina
  7. Perque l'han votat!! , a veure si a base de garrotaes aprenem , i no es masa tart !!!

    ResponElimina
  8. cotilleos, cotilleos... ¿qui es el consejal que va cobra 86.300euros?

    quina vergoña i ara mos em quedat en números rojos i no tenim ni pa pipes. escandalós.

    tenim lo que mos mereixem. seguim votan al PP bocassins que acabarem arruinats.

    ResponElimina
  9. Corrupptes al carrer i jutges jutjats.Aixina va el pais.

    ResponElimina
  10. Per cert, ara diuen que a l'aeroport han de fer la pista mes gran perque els avions no podran girar.Clar i els valencians anar pagant.Al que la va diseñar l'haurien de tancar a la pressó... d'Albocàsser

    ResponElimina
  11. Referent a les retallades en l'educació publica, només haguera vullgut que la MITAT de l'interes que ha possat ara l'AMPA-AJUNTAMENT, AJUNTAMENT-AMPA en informar als pares de la postura adoptada pels mestres en quan a les activitats complementaries l'hagueren posat també en informarme quan els xiquets anaen a escola i les classes estaen apuntalaes o que feren força per a que els xiquets no tingueren que portar l'aigua de casa i tindre una font en condicions o que no tingueren un WC en tanta pudó.L'AMPA està mol PPolitizada.No tot es charanga i pandereta.Els mestres reivindiquen una escola PUBLICA DIGNA per als nostres xiquets que son el futur.

    ResponElimina
  12. Para muestra un boton, qui dirigie la paraeta de l'AMPA a la Fira de la Tòfona? La Generalíssima acompanyada de la senyora d'un regidor. Que per cert eixa senyora ja va ser l'AMPA una altra vegada quan no tenia cap filla l'escola, com li agrada ficar merda als llocs. Tant digne que és quedar-se a sa casa i deixar els altres tranquils o donar la cara i presentar-se per a la junta o per a regidora si vol ficar la llepotà. Després l'AMPA es queixe que no té recolzament dels pares.A veure si l'AMPA s'entera que tots no volem POLITITZAR EL POBLE, volem viure tranquils i en dignitat.

    ResponElimina
  13. Aixo es voler crear polemica perque a les escursions sempre van els mateixos,igual que el curs pasat a La planeta que no van fer elviaje programat en un principi per que no se van apuntar prou xiquets.

    ResponElimina
  14. De totes maneres, mira quin interés té l'AMPA en les excursions que aquesta junta no ens ha finançat ni un autobús als socis, quan totes les juntes havien pagat l'autobús del viatge final de curs i hi ha juntes que més. La veritat és que aquest AMPA-AJUNTAMENT a més de fer les seues funcions actuen com a oposició a l'escola i en aquesta lluita ixiran perdent perquè els pares que pensen en el bé dels seus fills mai es ficaran en contra dels mestres, ja que quan els pares no estem amb ells, els mestres són el seu punt de referència. A més, jo no n'entenc massa d'educació però em preocupo per on i amb qui estan els meus fills, he preguntat a mares de altres escoles com es funciona, m'he apuntat a moltes xarrades per a pares i mares de diverses entitats i la veritat és que els mestres de la nostra escola ho estan fent molt bé. Per desgràcia no em sentisc gens identificada en la forma d'actuar de l'AMPA.

    ResponElimina
  15. Tampoc es van apuntar prou xiquets al viatge que va organitzar l'escola aquest curs per anar una setmana a la neu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teniu molta raó, si mires els diaris totes les AMPES estan reivindican una escola PUBLICA sense retallades i la d'ací torre llonganisses i fa xocolate.Que els xiquets patisquen les rellades li importe ben poc aixo si, queda be en l'alcalde que es el que realment els importa.Com si fora el Nostre Señor.

      Elimina
  16. Hi ha que tindre molt de poc seny per estar encontra dels mestres, es veritat que els xiquets estan patint les conseqüencies de la protesta dels mestres front a les retallades, pero els pares hauriem d'estar al costat dels mestres en aquestos moments lluitant pel futur dels nostres fills, perque les conseqüencies que patiran en el futur no tenen ni punt de comparacio en que no façen una excursió o no hi vagen a plantar arbres... Jo personalment estic molt satisfet del treball dels mestres els nostres xiquets estan tenint una educació de qualitat cosa que en poc de temps pedran. En aquesta escola son pocs xiquets i estan ven atesos pero quan aniran a la Vall d'Alba o a Castellò s'encontraran en clases masificades de 35 alumnes i si tenen un profeso de baixa no hi tindran un altre que el sustituixca i el mes gros de tot es que anem de cap a que nomes podran optar a estudiar els que tindran diners i els pobres ens haurem de buscar la vida com puguen. A eixos que esteu encontra dels mestres feu el favor d'escampar la vista i mirar el que hi tenen en altres llocs, entonces sabreu valorar el que teniu.

    ResponElimina
  17. AÇÒ ÉS EL FICA L'AMPA AL SEU BLOG A QUIENES SOMOS:
    ■Som un grup de famílies amb un interès comú: ser un suport a la comunitat escolar i així ajudar als professors i els tutors en el seu treball, col.laborant perquè la vida escolar de tots els alumnes sigui la més serena i completa possibilitat. Des de la Associació de Mares i Pares del Col·legi Joan de Brusca d’Albocàsser, pretenem amb aquesta web,mostrar a tots els interessats el treball aconseguit.
    ■Ens marquem com un dels objectius col.laborar amb la direcció de l’escola, amb els pares, amb totes les institucions públiques locals i autonòmiques en un millor sistema educatiu per als nostres fills.
    ■Posar en contacte a tots els pares de l’escola per poder intercanviar inquietuds, trobar solucions als problemes que es presentin i posar en pràctiques idees que millorin l’educació dels nostres fills.

    1. Ajudar als professors i turtors perquè la vida a l'escola sigue serena? Quina pesadilla, ajudar a ficar-los verds per allà on passen.
    2. Colaborar amb la direcció de l'escola? A si, per intentar tirar-la fora sense cap motiu ni justificació.
    3. Posar en contacte els pares amb l'escola? Encara esperem alguna reunió o junta on expliqueu les propostes de l'AMPA per canviar l'horari, per reclamar una escola nova, ... a si per recollir firmes us heu donar molta pressa.

    A vore si us espavileu que despres de 8 mesos a la junta encara ho heu complit ni un sol objectiu dels que us heu ficat vosaltres mateix, al contrari ficar canya, canya i canya.
    El que més em dol de tot açò és que ho pagaran els xiquets, que no en tenen cap culpa. Acuseu als mestres de que amb les seues mesures sofrixen els xiquets, tot i què aquesta lluita per la escola pública l'haurien de fer els pares i vosaltres jugueu amb el benestar de tots els xiquets del poble, només pel poder que us otorga estar en una junta on no us ha votat ningú per representar-nos, ficant-vos a les ordres de la Madre Superiora i maxacant els mestres, que al cap i a la fi el seu treball l'estant fent, i prou ben fet, sense tindre en compte la opinió de TOTS els pares.

    ResponElimina
  18. Si lo de les firmes tira capa avant s'hauria de fer el viage a la neu que com die un comentari anterior va ser la 1ª opció i que anaren TOTS els xiquets no nomes els voluntaris.

    ResponElimina
  19. Eixes que diuen més amunt que estan a tots els merders és perquè han de tornar el favor d'haver ¿treballat? un any i de passo fer punts perquè les puguen enchufar en un futur. Eixa gent es ficaran en contra del mateix Rajoy si els ho demanen, no tenen criteri propi. No estan ni a les ordres de l'alcalde sino a les ordres de la dona de ...l'alcalde, tota una autoritat al poble. Ja veus,anar de de dona de.. un regidor que no sap contestar cap pregunta als plenos. Quin poder! NI que esteguerem dins d'una peli de Berlanga.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eixa ya ho va di publicamen antes de les eleccions, que se colocarien ella i tota la familia, el que pase que li ha eixit sota tenin a JPA controlan.

      Elimina
  20. La escola ha tancat el curs pasat en numeros rojos perque la conselleria no li ha pagat aixo si ademes no lleve alguna unitat de infantil com faran en alguns pobles veins i l'AMPA d'Albocasser fenli PPalmes som la risa de la contorná.

    ResponElimina
  21. i despres de totes les retallades q hi han, encara creuen q faran una escola nova al poble ???? ignorants !!!!!!!

    ResponElimina
  22. El que passa a este poble es de riure per no plorar !!! AMPA corrupte, dones de regidors en aires de grandesa, dones de alcalde en complexes de Rita Barbera i molta incultura per tot arreu , en contes de oblidar-nos de avore qui puntua més de cara al alcalde i senyora, pensem en el bé del poble i deixem estar les tontaes

    ResponElimina
  23. http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/castellon/las-ampas-solicitan-mas-unidad-contra-los-recortes-en-educacion_718934.html

    Es una noticia sacada en el mediterráneo. Esto que cuenta la FAPA es la verdadera movilización que se hace, por lo recortes de la Consellería de Educació. Recordar, nos convocan el 25 de febrero a una concentración contra los recortes. A ver si contamos todo en los escritos, no solo lo que interesa, de forma manipulada.

    ResponElimina
  24. En realidad, lo que nos transmite la FAPA (que es una confederación de ampas), es el malestar que hay en los colegios por los recortes de la Consellería de Educació, NO PORQUE LO PROFESORES HAN ANULADO LAS ACTIVIDADES COMPLEMENTARIAS. Os aconsejo que os informeis de esto, porque lo que estais firmando algunos, acerca de la carta que os ha enviado por correo el ampa de Albocàsser, es otra cosa distinta de lo que propone la FAPA. Es un escrito contra la medida de presión adoptada por los profesores de toda la comunidad valenciana.Es la única ampa de toda la provincia que va contra el dictamen de la FAPA Castellón.REcuerdo, LA FAPA CASTELLÓN SE CONCENTRARÁ EN CASTELLÓN EL 25 DE FEBRERO, CONTRA LOS RECORTES QUE HACEN A LA EDUCACIÓN. ES UNA CONCENTRACIÓN CONTRA LA CONSELLERÍA, NO CONTRA LA MEDIDA ADOPTADA POR LOS PROFESORES. TRANSPARENCIA TOTAL, SI SEÑOR.

    ResponElimina
  25. A vore eixos tan reivindicatius de l'AMPA si aniran a la manifestació del 25 com totes les altres AMPES que si que miren per una educació publica de calitat.Ara que estos tindran que esperar la consigna del PPartit.

    ResponElimina
  26. FAPA diu textualment "Segun nuestros estatutos, las AMPA estan totalmente desvinculadas de cualquier organizacion politica, administrativa o sindical"
    Ja,ja,ja...!!!!!

    ResponElimina
  27. Estos no van contra res es particular, van conta l'escola i contra els mestres en general, facen el que facen els mestres sempre els pelaran i es ficaran en contra. No és una ampa, es una junta de frustrats de la vida que fan mal perquè ens fiquen a tots els socis als seu sac sense demanar-nos opinió ni donar-nos informació. M'agradaria que a la proxima junta es passara un full amb tots els gastos i ingressos de l'AMPA aquest curs, com fan totes les associacions a les seues juntes generals, a veure si hi ha o no hi ha diners per pagar autobusos o tots els els polixen en folclores, Sta. Catalines, carnavals i tòfones.

    ResponElimina
  28. Pero que L'AMPA deste poble no esta informada o nomes veuen Canal 9. Estudians, pares, alumnes de tota España s'estan manifestant contra les retallades en la escola PÚBLICA.Que estes manifestacions no son en contra del alcalde!

    ResponElimina
  29. Hi ha que explicar al Ampa que les sigles AMPA signifiquen Associacio de Mares i Pares de Alumnes, i no Amics del gran Mestre Politic Antonio.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajajja molt bona aquesta, menos mal que encara queda gent en sentit de l'humor aquest poble jajajajja

      Elimina
    2. No digais de forma anónima lo que no decís de forma pública. Yo no escribo para alentar comentarios sarcásticos. Me resulta pobre ese comentario porque no hace más que crispar a todos.

      Elimina
  30. Cristian, però tu no eres de la junta de l'AMPA o és que a les reunions a més de cridar-te a tu criden a l'alcaldessa i a la dona del regidor perquè els diguen el que han de fer? Si tu que eres de la junta i no estas d'acord en el que fan suposo que quedarà en acta no? Perquè un dia per gust demanarem totes les actes de les juntes de l'AMPA per llegir-les. Deuen ser tot un poema, ah!! i els comptes també els demanaré a veure si no hi ha diners de veritat o només hi ha diners per a folclores i per a fer viatges a la conselleria a tirar als mestres del poble, aleshores demanarem responsabilitats, perquè amb això, a mi que soc soci, no em sentisc gens representat.

    ResponElimina
  31. A mi que m'importa tot el tema del AMPA ? ja esta bé , per que no solucioneu aquest tema entre els pares fen reunions ? pareix que estiguem als llavadors, que si aquella , que si aquell, que si tu , que si jo, Au i arregleu les coses com persones adultes . No me estranya res de lo que pasa al poble, tots sou iguals........

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no te importa, no leas, anónimo. Esto es libre y se escribe lo que uno quiere. ¿Qué es lo que le pasa al pueblo? ¿qué todo el mundo raja de forma anónima y luego se callan públicamente, anónimo?. Bueno, anónimo o anónima, me despido de uno que no es diferente.

      Elimina
    2. Si a la web de l'AMPA no censuraren les opinions dels socis, no caldria publicar-les en aquest blogg.

      Elimina
  32. Com que l'AMPA fa censura?

    ResponElimina
  33. Que fort em pareix que l'AMPA cree un blog i després censure les opinions dels socis. No se suposa que el van crear per a que els socis pugueren comentar les seues idees?

    ResponElimina