Pàgines

diumenge, 26 de febrer del 2012


30 comentaris:

  1. Segurament per a recolzar-los i donar-los opcions davant la crisi, no? Cosa que és feina de l'equip de govern que l'únic que ha fet per la crisi és que l'empresa de l'alcalde ha aplanat uns terrenys on no se sap que ficaran, però de moment ell s'ha emportat les subvencions.A la saca i viva la crisi per als demés.

    ResponElimina
    Respostes
    1. me pareix molt bé, pero despues que facen una reunio per als obrers que tambe estem en crisis i tambe volem que ens recolcen

      Elimina
    2. Me pareix perfecte lo anterior,pero tambe tindriem que apoya la nostra agricultura e intenta fe una denominacio d'origen dels nostres productes que son de molta qualitat.No visc a Albocasser pero tinc finques alli,venc l'oli a particulars i mel paguen a mes del doble de lo que me donen a la cooperativa.DENOMINACIO D'ORIGEN JA ,NO SABEM EL QUE TENIM.

      Elimina
  2. Quins pebrots la dels obrers. Ja hagueren volgut els ramaders i agricultors guanyar una quarta part del que van guanyar els obrers aquests anys de bombolla. Què egoisme, qui guarda quan té, menja quan vol. Però eixe no és el tema.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No se el que hauran guanyat els contractistes i els empresaris de la construcció, pero et dire el que he guanyat jo que soc obrer de tota la vida i sempre he treballat per algú altre, lo just per a viure , ara estic parat i com cotitzen poc per mi ara el meu paro es molt baix,esta clar que estem en una epoca roina i que la crisis no deixa viure a ningú, pero no estaria malament buscar solucions per a tots, i perdona pero pensar en viure un poc millor no es de ser egoista, jo vaig guardar poc pero vaig guardar per aixo la meva familia i jo encara menjem

      Elimina
  3. El que alguns obrers se han fet rics , no vol dir que tots els que treballen de obres ho sigan

    ResponElimina
  4. Doncs si que haureu de parlar amb l'Alcalde perquè amb les poquetes obres púbiques que hi ha i se les embutxaca totes ell per decret llei. Inmagina que fa per potenciar el treball al poble. Al menys espero que JPA ho intente i sense cap interès personal. Que ja fa falta gent que treballe com cal pel poble.

    ResponElimina
  5. El convocar la reunió és, principalment, per informar sobre el cànon de sanejament que paguen el grangers en el rebut de l'aigua, de la quantia i de, per què s'ha de pagar?. També per comentar tot el rebut en general.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No tindria q ser l'ajuntament el q s'encarregara d'informar sobre aixo ????

      Elimina
    2. l'ajuntament tindria que informar-nos de moltes coses que passen al poble,pero no mos informa de res

      Elimina
  6. per cert... perque no va anar ningu de jpa a la colonia de Barcelona?

    ResponElimina
    Respostes
    1. per cert... estaven els de jpa al dinar de la perdigana el dia de la trufa? a quan va pujar la factura d'eixe dinar?

      Elimina
    2. NOMES PREGUNTO LO DE LA COLONIA PERQUE ME VAN DIR QUE NO ELS VAN ACOVIDAR ES CERT?

      Elimina
    3. JPA si que vam ser convidats a la Colònia de Barcelona, també a la inauguració de les Jornades de la Tòfona, i no vam ser convidats al dinar del mateix dia a La Perdigana.

      Elimina
  7. que tal la reunio dels ramaders?

    ResponElimina
  8. i per que no veu anar a la colònia de Barcelona? hi ha que estar a les dures i a les madures......

    ResponElimina
  9. El portaveu va dir que no els havien acovidat i punto.

    ResponElimina
  10. si JPA ha d´estar a les dures i a les madures.... com és que la banda de música li va donar una bona bandeja de pastes a l´ajuntament com a majorals de Sant Antoni i JPA no ha vist ni un pastisset?? tinc entés que també formen part de l´ajuntament. Eixos del PP domés saben parlar i difamar.

    sempre parleu quan os convé i quan no, os calleu com a bellacoS!!!

    ResponElimina
  11. Jo se a on van parar eixes pastes...jajaja...només et puc dir que no van arrivar al seu destí.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que van arrivar al seu desti, si, a la Vall d'Alba. Claro, com la banda no va donar registre d'entrá a l'ajuntament.

      Elimina
    2. JA,JA,JA...Si que veig que no saps res...pregunta, pregunta,...El que més mal hem sap es que a la banda ens han dit que si que ho portaren.

      Elimina
  12. Parleu parleu i sempre us tapen la boca, mai heu fet res per el poble ni heu asistit mai a cap esdeveniment que ha realitzan algun associacio del poble, concert de la banda, cor de jubilats, partits de futbol, actes com la subasta que van fer els joves , en que els diners que es van traure van ser destinats al Centre de malalts mentals d´albocasser. D´aquesta manera voleu que la gent col·labore en vosaltres? Crec que aneu molt mal encaminats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A vore si han fet mes pel poble del que tu pugues fer, han assistit a mes esdeveniments d'associacions del que tu pugues assistir,a mes concerts de banda que tu, han coloaborat amb el futbol abans de que tu sapieres que existia el CF Albocàsser i fins i tot a les risotades de subastes de l'oferta abans de la del joves. A vore si te penses que enganyes a algú.

      Elimina
    2. El centre de malalts mentals, que esta molt be que estiga al poble, si sa de tancar serà perque la conselleria del PP no li dona els diners que li deu.

      Elimina
    3. T'acuerdas de... quan al FC Albocàsser jugaen els xics del poble?

      Elimina
  13. Ya veo yo que el voto se gana acudiendo a los actos. Ya veo yo que la política local del pp es seguir camelando a la gente en vez de trabajar. Yo creo que JPA no quiere camelar a nadie. Veo que trabajan desde el primer día y que están saliendo cosas que pueden servirnos a todos, no solo a unos pocos. Trabajando se gana a la gente, se acabó el camino del favor y el camino del amiguismo. QUE OS QUEDE CLARO QUE AL AYUNTAMIENTO SE VA A TRABAJAR, NO A FISGAR, QUE VOY A PREGUNTARLE AL SECRETARIO SI ES CIERTO QUE ENTRA GENTE NO AUTORIZADA EN LAS OFICINAS.
    El pp hace tanto por el pueblo, que tenemos el colegio más antiguo de la comunidad, gracias a la voluntad del partido local. El pp hace tanto por el pueblo, que seguimos teniendo un solo autobús al día (el alcalde de vall d´alba ha conseguido desviar autobuses para que paren en su localidad). Hace tanto por el pueblo que nos han duplicado las tasas de basura y agua en los últimos años y eso que cada día hay más vertederos clandestinos y más pérdidas de agua de las tuberías.¿ se habló algún día de un polígono industrial?. 0 euros recauda el ayuntamiento de la megacárcel.Repito, 0 euros. Más guardias civiles, pero no menos robos y sí más denuncias. Más gente mayor, menos gente para cuidarlos y atenderlos y nula preocupación en esos problemas;gente joven y crios sin NINGUNA posibilidad de ocio para ellos. etc etc. Yo llegué a este pueblo en el año 99 y el único cambio sólido y positivo que he visto, ha sido el centro de salud. . Eso en trece años
    Pero si lo que importa es acudir a los actos......,seguir votando al pp

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pos el centre de salut no està a este poble per la força que va fer el PP, tot al contrari per pels el PP no l'entrega al Benasal

      Elimina
  14. Crec recordar que van tindre que anar a juí perque el PP sel volia emportar a Benassal i els del PP del poble no van moure ni un dit, acataen lo que dia el partit encara que anare en contra del poble.

    ResponElimina