Pàgines

dissabte, 8 d’octubre del 2011

Incendi

Aquesta nit passada ens em vist afectats per un important incendi que ha començat al voltant de les 00:30 i que a hores d'ara ja està sufocat, encara que es manté l'alerta.
     Encara que en cap moment hi ha hagut perill per a les persones, a pesar de la proximitat del casc urbà, si que s'ha temut, al llarg de la nit, per els animals (de fet han hagut dues ovelles mortes) de les granges de la zona, que si han patit danys materials segons els propietaris.
     JPA s'ha posat en contacte amb la Unitat Mòbil de Coordinació del Consorci Provincial de Bombers i la Guàrdia Civil, i ens han informat que s'han cremat 200 hectàrees aprox. de terreny, han intervingut 90 efectius, 8 mitjans aèries, 15 motobombes rurals i camions cisterna.
      La causa  no es podrà determinar fins que no es refrede el terreny i es pugue entrar per tal de fer valoracions.

     JPA, es posa (ja s'ha posat) a la disposició dels afectats a l'hora de demanar informació sobre si caben indemnitzacions per inclemències o catàstrofe.  

Zona afectada aproximada (rectificada):






27 comentaris:

  1. Si es intencionado que busquen los culpables y lo digan a todos quienes han sido.

    ResponElimina
  2. Gracies per la informació !!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Desde la distancia vam patir i vam estar pendent de l'evolucio del foc.
    M'alegro que no tinguem que lamentar desgracies personals.

    ResponElimina
  4. Ya sé que no viene al caso sobre la noticia del incendio, pero se ve que que también quieren hacer otro instituto.

    http://www.3x4.info/el-maestrat/6166-el-ampa-de-albocasser-organiza-actividades-extra-escolares-durante-todo-el-curso-el-ayuntamiento-cedera-9000-m2-para-un-nuevo-colegio

    ResponElimina
  5. Ha sigut un autèntic atentat ecològic.
    Espero q els culpables paguen per lo q han fet.

    ResponElimina
  6. Todo esto de los nuevos colegios e institutos, me huele a CHUMASQUINA........

    ResponElimina
  7. Hola a tots!! avore, vaig a ser clara. Me declaro d´esquerres i sóc anti PP, però tot i axí especular amb l´incendi i insinuar que tot és a causa del PAI i les noves escoles, ja me pareix tindre poc trellat. No m´imagino a l´alcalde contractant a dos piròmans. Açò que ha passat és prou seriós com per a dir animalades.

    ResponElimina
  8. A VER, DIJE BIEN CLARO QUE EL TEMA NO VENÍA AL CASO SOBRE LA NOTICIA DEL INCENDIO. SI LA HE PUESTO AQUÍ ES PORQUE SI LA PONGO EN SU APARTADO CORRESPONDIENTE NO LA VERÍA NADIE PORQUE EL BLOG ES DEMASIADO LINEAL Y NO LO VERÍA NADIE. QUE NADIE SE CREA QUE ESTO TIENE QUE VER CON NADA ALOCADO. ES SIMPLEMENTE UN ENLACE DE HACE TRES AÑOS QUE HABLA DE UN TEMA. NO TIENE NADA QUE VER CON EL INCENDIO. SI LO HUBIERA CREIDO, LO HABRÍA DICHO A LA CARA, QUE YO DE CÍNICO E HIPÓCRITA TENGO POCO.

    ResponElimina
  9. Crec que això d'acusar l'alcalde només ho has pensat tú, a la resta del món no ens ha passat pel cap. De totes maneres, crec que "incendiar" el blogg amb malentesos i malpensaments d'aquest tipus no li fa cap favor ni a les dretes ni a les esquerres, l'únic que es potencia és el calentament de l'ambient del poble i, com jo encara penso que el 90% de la gent que vivim a aquest poble som gent civilitzada i molt vàlida, reivindico que cadascú vote a qui vullga i s'use aquest blogg per donar informació i fer valoracions contructives, que si hi ha piromans ja se'n encarregarà qui li corresponga i això sí l'Ajuntament ha de lluitar per la veritat i la transparència.

    ResponElimina
  10. Tens raó el que crea malestar és només eixe 10% o menys, però val per un batalló perquè es posa a tots els llocs a ficar sitzanya i a buscar problemes. Però hem d'aprendre a valorar el que és realment constructiu.

    ResponElimina
  11. Es per a "flipar" com hi hah gent que li agrada merejar la merda i calentar el tema. Qualsevoll es l´escussa adecua per a culpar algu, si algun dia a festes el bou agafa algu també tindra la culpa l´alcalde, vinga per favor.

    ResponElimina
  12. ja esta bé de lamentacions! Si ha estat intencionat que es busque al/els culpable/s i que ho paguen. Ara lo que es te que fer es un pla de reforestació i repoblar la zona afectada en voluntaris, pressos, parats etc...

    ResponElimina
  13. de la deperadora? de la preso es podria fer un embassament? i que el inaugurara algu?

    ResponElimina
  14. No és mala idea le de repoblarla zona. Els de JPA ho podrien proposar a l'ajuntament de fer un dissabte de reforestació voluntaria i fer un paella monumental. Seria un dia bonic.

    ResponElimina
  15. No ve al cas de lo del incendi, però tinc ganes de comentar una noticia que acabo d'escoltar a la radio.
    Algú se gastarà 45.600 € en 8 falcons i 8 aurons pa l'Aeroport de Castelló. Els falcons pa allunyar les aus i que no molesten als avions???? i els aurons per als conills que estan inundan la pista.
    Algú ho habia de dir!!!!

    ResponElimina
  16. volando voy , volando vengo.....!!!!!!!19 d’octubre del 2011, a les 21:19

    A Castelló hi ha aeroport?Pues no es nota, perquè que jo crec que ni aterren avions ni res......A tos els aeroports del mon utilitzant aquest sistema , que em sembla una barbaritat

    ResponElimina
  17. la gent vol mes pa i meins chorissos

    ResponElimina
  18. Tota aquesta crispació ve perquè quan els de dalt perden la vergonya, els de baix perden el respecte.

    ResponElimina
  19. El govern valencià i la Diputació de Castello, se gastaran 3 milions i mig € pal torneig de golf, anomenat Carlos Fabra.
    Enteneu ara perque no n'hi han diners pa l'escola?

    ResponElimina
  20. si els de les brigades munissipals valgueren per-a fer alguna cosa de profit,no se estarien per ahi tocanse les boles.

    ResponElimina
  21. eixos diners que s'emporten els malfeiners,no vos dolen?

    ResponElimina
  22. Joder els de les brigades, QUINS PEBROTS!! Ens fan la burla als que volem treballar i no podem. És una vergonya i l'Ajuntament no hauria de permetre que se'n enfotguen de tots així, amb diners públics.

    ResponElimina
  23. Si hi ha que dir la veritat, el tema de les brigades no es un asumpte de l'ajuntament, sino que es una idea de "zapatero".
    Si no estaren aci estarien en un altre poble.
    Per una altra banda, aquest any de "sopa boba" pense que a alguns . els farà mes mal que bé, llevat d'alguna excepció (caben dins dels dits d'una mà)

    ResponElimina
  24. que pasa ,que no hay ningun enchufado de JPA en las brigadas , por eso se habla mal de ellos ,claro como los enchufaron antes en otros sitios ,carcel ,planeta ,etc.
    el que este libre de pecado que tire la primera piedra ,y pp-(psoe-JPA) no pueden hablar de esto pues estan corrompidos hasta el cuello

    ResponElimina
  25. Una cosa es estar enchufat i l'altra estar sentat- sentada a la sombra quan creuen que ningú els mira, cobrant fent-nos la burla a tots, siguen uns o els altres.Els de les brigades o els del pamer.Hi ha qui no val ni per a estar enchufat.

    ResponElimina
  26. A tota persona que critique als del taller d'oficis, tant se m'en dona jardineria(el meu cas) com albanyileria li donaria un xapo i li faria dobla el llom que es el que nosaltres fem. Que passe? Que com no hi ha cap tema interessant s'haveu de posar a contar mentides per ahi? Ahhh, i una latra pregunta; ¿esta entrada al blog no anava de l'incendi? Vinga va ja està be de cuchamanderos, bocachancles i una altra cosa que no dic per no faltar al respete.

    ResponElimina
  27. AUPA EL TALLER DE EMPLEO .A LA MERDA ELS ANONINS

    ResponElimina