Pàgines

dissabte, 23 de juliol del 2016

PLENARI EXTRAORDINARI 14 DE JULIOL

Únic. Proposta d'adjudicació contracte de servei energètic d'enllumenat públic, edificis i consums de titularitat municipal, amb manteniment integral i garantia total, en la modalitat de concessió a la mercantil Electrotécnia Monrabal SLU.

La mesa de contractació de la Gestió del servei  energètic de l'enllumenat públic ha estat formada pel president Antonio Querol, i els vocals Joan J. Fermosell, Joaquin Puig, M. Angeles Garcia i Guillermo Rubert, actuant com a secretari el de la corporació Luis Alonso. S'ha comptat amb l'assessoria de Manuel Madolell, administrador de Solumed SL. Les empreses licitadores han segut FCC, Electrotécnia Monrabal i Imesapi.

En la 1a sessió per part de Joan J. Fermosell es dona a conèixer una sèrie  d'adreces on apareixen noticies com: "FCC pagó a Pujol Ferrusola 710.000 euros en comisiones", "Dos presidentes de FCC han sido investigados, uno por aparecer como donante en los papeles de Bárcenas y otro por Acuamed", "La UTE Imesapi–Cofely está relacionada con David Marjaliza, uno de los presuntos cabecillas de la trama de corrupción Púnica", "La empresa Cofely y la filial de ACS (Imesapi) traen asociadas comisiones del 3% en adjudicaciones en contratos de alumbrado". La contestació per part de Joaquin Puig va ser la que sabíem tots els membres de la mesa, que l'empresa contractada haurà d'aportar una certificació d'estar al corrent de les obligacions tributàries amb Hisenda i de la Seguretat Social. Cap comentari més, per part de ningú dels suposats casos de corrupció de les empreses licitadores.

Joan J. Fermosell demana que abans de votar l'adjudicació, cada membre de la mesa face una declaració responsable d'estar al corrent de les seues obligacions amb Hisenda i la Seguretat Social, de no disposar de cap compte a l'estranger i de no haver rebut comissions de les empreses participants; que ell aixina ho feia i que tampoc estaria de més demanar-ho a l'empresa adjudicatària. Després de comentaris poc seriosos i fora de lloc, per part de A. Querol i J. Puig, tots els membres de la mesa han accedit a fer la declaració. Demanem que es sol·licite també la declaració a l'empresa adjudicatària, se'ns ho accepta i que així es farà.

Aquesta declaració consta a l'acta de 6 de juny, però no a la proposta presentada ara al Plenari. Demanem que conste a l'acta d'aquesta sessió plenària. També s'accepta.

Oïts i acceptats per unanimitat els criteris de baremació per part de l'assessor de la mesa, i fent la valoració final s'acorda per unanimitat proposar al Plenari a: Electrotécnia Monrabal.

També dir que el secretari ens ha justificat els 1.860.136,29 € de l'import del contracte a 16 anys amb les factures de la llum, manteniment i reparació.

· Votem a favor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada