Pàgines

dijous, 25 de febrer del 2016

PLENARI EXTRAORDINARI 4 DE NOVEMBRE



En el Plenari de 30 de setembre es van acceptar tres propostes de JPA referents a un nou plantejament d'ensenyança secundària. Com que l'Ajuntament no pren cap determinació al respecte, JPA hem pres la decisió d'accelerar el procés sol·licitant aquest plenari amb els punts de dues de les propostes. La 3a proposta era presentar una proposta d'un centre únic d'ESO i de batxillerat a l'Alt Maestrat a la Conselleria d'Educació, i que redactarà la Comissió de Seguiment creada a propòsit.

1. Cessió del Centre d'Educació Secundària a la Conselleria d'Educació, tal com es va acceptar en el Plenari de 30 de setembre davant una proposta de JPA.

El PP planteja que en comptes d'aprovar la cessió es faça una declaració de bones intencions perquè l'Ajuntament cedisca l'edifici quan la Conselleria es face càrrec de l'ensenyament. JPA no ho acceptem i insistim en què el que s'ha de votar es fer la cessió ja, per a què Conselleria decidisca si vol fer-se càrrec de l'ensenyament.

Se'ns diu que per cedir-lo han d'haver unes condicions, i nosaltres diem que d'això es tracta, de pactar-les.

El primer inconvenient que es planteja és que l'Ajuntament el té cedit a la Cooperativa d'Ensenyament Alt Maestrat. El representant de la Cooperativa que assisteix al Plenari diu que això no és inconvenient, que la Coop. renunciarà a la seua cessió sempre i quan la Conselleria es faça càrrec de l'ensenyament i del personal.

Es parla de la viabilitat sobre si la Conselleria accedirà amb les condicions en què es troba el Centre, i l'alcalde mostra tota la disponibilitat per adequar espais del Centre per a què l'ensenyament es puga impartir i Conselleria sols es tinga que fer càrrec del personal docent.

· Acabat el debat de l'assumpte, es vota i s'acorda per unanimitat que l'Ajuntament cedirà l'edifici i tots els espais necessaris a la Conselleria d'Educació quan estarà presentada la proposta del projecte educatiu i prèvia instrucció de l'expedient.

2. Creació de la Comissió de Seguiment també aprovada en el Plenari de 30 de setembre davant una altra proposta de JPA.

Per unanimitat s'aprova que la Comissió estarà formada per:
· Un representant del Grup Municipal JPA.
· Un representant del Grup Municipal PP.
· Un representant del CES Alt Maestrat.
· Un representant CEIP Joan de Brusca.
· Un representant de l'AMPA de primària.

· Un representant de l'AMPA de secundària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada