Pàgines

dilluns, 25 de maig del 2015

Resultats de les eleccions municipals 2015



Volem agrair als nostres votants la confiança dipositada en JPA. Gràcies a la gent que ens heu recolzat i ens heu donat suport durant aquests quatre anys. Reconeixem que en alguna cosa us hem fallat, alguna cosa no hem fet bé. Acceptem, amb desengany un resultat bo, hem guanyat un regidor, però que no reflecteix el nostre treball i contribució a donar transparència en l'Ajuntament. Tampoc reflecteix l'esforç per portar-vos informació a casa cada tres mesos.
També gràcies a tota la gent que heu expressat la vostra opinió anant a votar. No compartim l'actitud dels que no heu anat a votar, perquè amb eixa postura heu contribuït a què guanyara el PP sense el vostre vot.
Acceptem la nostra responsabilitat des d'on el poble ha volgut que estem. Us prometem defensar-vos com us mereixeu en tot allò que ens demaneu amb dignitat, transparència i bones gestions

El canvi que a arribat per tot arreu, també a la Generalitat, no s'ha vist reflectit al nostre poble. No ens queda més que felicitar al PP pels seus resultats.

1 comentari:

  1. HI ha molta gent que no vota al PP pero que mai os votara a vosaltres, Heu pensat en cambiar de candidat?

    ResponElimina