Pàgines

dijous, 14 d’agost del 2014

Plenari extraordinari 8 d'agost


1. Aprovació del Programa de Festes i designació Regina i Dames 2014

- En el programa consta la inauguració del projecte Un poble de joguet, però no consta el recordatori dels dies i horari que romandrà obert al públic tal com es fa amb l'exposició d'Artesania de la fusta i en l'exposició d'Escultures tèxtils i altres trastos. Se'ns contesta que han posat al programa el text que la creadora del projecte, Tere Boix, els ha enviat. També se'ns diu que hi ha fets 30 cartells i 500 díptics.

- També proposem que el dilluns 18, la disco mòbil comence en acabar el concert de Tomás de los Santos i Mireia Vives. Se'ns contesta que es posa un horari aproximat i que pot començar mitja hora més tard.

- La gent es sol preguntar quant deu costar aquest espectacle, un bou, o... Si els ho diem la pregunta la tenen resolta. Ens podeu dir per apartats el cost de les Festes? Se'ns contesta que no poden donar una xifra exacta, no saben quan es gastaran.

· Ens abstenim en l'aprovació del programa per què no s'ha comptat amb JPA en la seua confecció i no se'ns informa del pressupost dels actes.
· Votem a favor de la designació de la Regina i Dames.

2. Cessió línia aèria de baixa tensió partida Vista Alegre a Iberdrola.

- Es tracta d'un expedient corresponent a l'electrificació rural del Plaver 2008 que es va adjudicar a Instalaciones Ferrandis SL per un import de 145.000 €. A l'expedient no consta a quines altres dues empreses es va invitar al concurs, quines eren? Se'ns contesta que està tot en l'expedient, les altres empreses també. (No consten a l'expedient que ens s'ha facilitat)

- En l'expedient consta un increment d'obra pel subministrament elèctric al Pou de Nosca (on l'Alcalde a nivell particular es propietari de terrenys) per valor de 68.665 € i a càrrec del pressupost de l'Ajuntament i sense estar subvencionat pel Plaver. Això és així? Se'ns contesta que és va fer per a l'electrificació del pou del Puig.                     

- La certificació de final d'obra consta amb data de 06/06/2011, i en ella consta que l'obra està acabada i que s'ajusta al projecte. En el Plenari de 04/08/2011, l'Ajuntament accepta la cessió del terreny per part del propietari i s'aprova el cedir-lo a Iberdrola amb els vots a favor de JPA. El 06/10/2011 Iberdrola presenta un projecte d'instal·lació elèctrica a Conselleria. La línia està acabada? Se'ns contesta que el poble va cedir els terrenys per a què es fera la instal·lació i ara es cedeix la línia per al subministrament elèctric.

· Votem a favor.

JPA INFORMA:

Per al Plenari ordinari de juny no se va acceptar incloure el punt en l'Ordre del dia sol·licitat per JPA: Estat de Comptes a 31 de desembre de 2013. Ara hem demanat un Plenari extraordinari amb un punt únic el l'Ordre del dia: Estat de Comptes a 31 de desembre de 2013, donat que no el Compte General de 2013 no s'ha sotmès abans de l'1 de juny de 2014 a informe de la Comissió Especial de Comptes tal com recull la Llei Reguladora de Bases de Règim Local.

L'Alcalde ha deixat passar el termini legal per convocar-lo, i el Plenari ha quedat convocat de forma automàtica en plenes Festes, per al 23 d'agost a les 12:00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada