Pàgines

dimecres, 23 de juliol del 2014

Crida


Des de JPA volem agrair la confiança que els bocassins heu dipositat en nosaltres. Pensem que les coses es poden fer d'una altra manera. Albocàsser necessita canviar, i per això volem fer una crida, a tots/es aquells/es que compartiu una nova manera de fer política municipal, perquè s'apropeu a nosaltres. Estem oberts a tothom.

Aspirem a què tota la informació estiga a l'abast dels veïns, a què la gent puga participar en les decisions municipals, que les actuacions siguen públiques, i que els comptes estiguen clars en cada moment que un veí sol·licite el seu estat. Hem de canviar la política dels enxufismes en el mateix ajuntament i en les empreses adjudicatàries de serveis o d'obres. Hem d'eliminar els malbarataments i controlar la despesa.

JPA no hem pogut aconseguir res de tot això en tres anys. Ens hem trobat amb gent que no es comprometen amb la democràcia i que sols els interessa d'ella els privilegis que els dona. Això només ho aconseguirem amb el vostre suport i si dieu: ja hi ha prou.

Volem transformar el nostre poble des de la transparència, solucionar problemes amb equitat i tractar a tots per igual. Som els primers que patim la parcialitat i diferències que marca l'actual Equip de Govern, però heu de ser conscients de que això ho sofriu tots. No podem seguir més temps amb aquest model de degradació del poble, sense iniciatives emprenedores, sense il·lusió, amb maniobres de gastar i gastar sense treure ni veure profit.

Apropeu-vos. Albocàsser necessita gent sense complexes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada