Pàgines

dissabte, 31 de maig del 2014

Informació d'obres municipals: Tancat poliesportiu


Aquesta obra pressupostada va ser pressupostada en 147.550 €, la va aprovar la Junta de Govern pel procediment de negociat sense publicitat, i també està inclosa dins del Pla d'Inversions Municipal del Conveni de Col·laboració entre la Diputació i l'Ajuntament.

Es va adjudicar a l'empresa Francisco Fabregat Barreda per 143.892 €, i es va invitar també a les empreses: Julio Celades Barreda i Garcia Monterde SL.

El projecte consistia en: demolició i alçar tancats, desmuntatge xarxa elèctrica, reparació d'accessos, reparació mur de maçoneria, transport d'escombraries a l'abocador,... El tractament de residus estava pressupostat en 230 €, però no hem vist la documentació que acredite que s'haja fet.

Les millores que va oferir l'empresa estaven  valorades en 3.500 € i eren: increment de l'altura de la tanca en la part de la carretera en 20 cm , execució sistema de drenatge i evacuació d'aigua en el mur de formigó, execució de porta d'accés a la pista posterior, i reparació de l'accés des de el camp de futbol.


Va haver una modificació del projecte degut a problemes d'accessibilitat, importants desnivells, i canvis de terreny. Es substitueixen blocs de formigó de 20 cm per altres de 25 cm i pilars metàl·lics per pilatres de formigó armat, i no s'executen murs de formigó en el límit de l'Institut. Es crea un nou accés per la part posterior i s'arregla un mur de pedra en sec. No s'entén aquesta modificació ja que no inclou res que no es podia preveure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada