Pàgines

dissabte, 19 de maig del 2012

Plenari extraordinari 15/05/12. Deute


     

En el plenari ordinari de 29 de març es va aprovar amb el vot a favorable de JPA el pla d'ajustament establert en el Reial Decret 4/2012 que obliga a establir un finançament per pagar factures pendents i acabar amb la morositat dels ajuntaments. L'ajuntament d'Albocàsser, obligat pel esmentat RD, ha tret les vergonyes del calaix des del 2009 i per acollir-se al pla ha de demanar un préstec de 174.829 € al 5% i pagar en 10 anys. Els 117.889 € aprovats en el plenari , no n'han segut prou, i els proveïdors han tardat en cobrar, però la gent pagarem les factures ben pagades per culpa de la nefasta gestió municipal, ah! i ja seran 424.655 € en préstecs que ens carrega l'Ajuntament en menys d'un any. JPA venia demanat la caixa de l'Ajuntament des de l'actual constitució i mai han tingut voluntat per facilitar-la, ara han estat obligats.

     No justifiquen en que s'han gastat els diners d'aquestes factures pressupostats en les partides corresponents, perquè també ens amaguen, no a JPA, sinó a tot el poble,  els Comptes Generals d'aquests anys demanats al octubre de l'any passat . Però les maneres no acaben: no paguen factures, creen un deute encobert que el fan públic perquè els obliga el Govern de l'Estat i per més inri es posen el "traje" per rebre al Conseller de Governació, que el porten sense saber ben bé per a què, perquè tampoc ho han explicat, del pla d'ajustament de la Generalitat, un acte de propaganda política que no ens salvarà de res, perquè el préstec l'haurem de pagar amb diners dels nostres impostos. Algú ho entén? es una burla? algú ho pot explicar?, se'n riuen de nosaltres, no de JPA, si no de tot el poble.

     El deute de l'Ajuntament al desembre del 2010 era de 97.000 €, el deute al mes de març d'enguany es de 882.861 €, o siga que lluny de la voluntat per rebaixar-lo va pujant, i l'alcalde diu en un plenari que l'ajuntament té liquiditat després de vores afrontat quan el tresorer no sap si té liquiditat, ni si és solvent ni els diners recaptats per impostos. Fa uns anys van entrar molt diners al poble, quants? no ens s'ha contestat mai, es parla de uns 3.000.000 €, ara estem endeutats. Tampoc se'ns va acceptar una auditoria per clarificar i fer públics els comptes de l'Ajuntament, ara estem en fallida tècnica, així es diu quant no es pot fer front a les despeses que es generen.
     Cadascú sap jutjar la gestió municipal sense conveniències, aniran dient que l'oposició això, que l'oposició allò,  i si més no desprestigiant als seus membres, però ara teniu arguments per demanar-los explicacions, explicacions que no donen als plenaris perquè no contesten les preguntes, o es que l'equip de govern, que fa de l'ajuntament sa casa, no té problemes per pagar les seues hipoteques i sap administrar d'una altra manera les seues empreses?

     Ens hem abstingut en la aprovació del préstec. JPA estem a favor de que es paguen les factures pendents als proveïdors, unes factures que haurien d'estar pagades sense demanar aquest préstec, però no volem ser còmplices d'una morositat que nosaltres, no hem generat i que, a més a més, no ens s'ha informat voluntàriament, si no obligats per un Decret, a pesar d'haver-ho sol·licitat. Si que fem responsable plenament de la situació econòmica actual a l'alcalde, i al tresorer en la mesura que no adopta cap mesura per que no es produeixquen desajustos i no tenia cap pla per sanejar la economia municipal. També fem còmplices de la situació a l'equip de govern  i al regidors que han votat pressupostos i comptes generals en aquests anys.

     Ho diuen des de el propi PP : "no fantaseen, no hay mas recursos que los que se pueden generar". A Albocàsser es crea deute.

     Algunes factures pendents de pagament són:
Festes 2009, 2010, 2011. Comerços. Pilarica 2010, 2011. Administració web de l'ajuntament. Llum Sant Pau. Arquitecte municipal. Gasoil. Revistes aniversari colònia de Barcelona. Anuncis a diaris...

173 comentaris:

  1. Cada cop més indignat19 de maig del 2012, a les 19:27

    No patiu, tot se sol·lucinarà!! Sols eixim a 600 o 700 € per cada bocassí!

    ResponElimina
    Respostes
    1. pos que demanen a cada familia 2.500 euros a vore que els pareix a la gent, claro a les seues families també.

      Elimina
  2. La meva eterna pregunta sense contestació és .. on estan els 600 milions que van entrar a l'ajuntament per la presó????? . Mai hi ha hagut tant en les arques, i no s'ha vist cap millora significativa en el poble, al contrari ... la ruïna en deutes!

    ResponElimina
  3. No puc dir més que una paraula IM-PRES-SIO-NANTE !!!!!! perdó dos paraules VER-GO-NYOS !!!!!

    ResponElimina
  4. Que fort, estic esglaiat, a este pas d´açí uns anys deurem el que no está escrit, ens tocará fugir d´Albocàsser, crec que açó no te nom,no hi ha manera de saber on estan els diners que han entrat al poble? que han fet? els bocasins tenim dret a saber que fa l´ajuntament amb els diners, açó es molt fort, pero que molt fort.

    ResponElimina
  5. La historia se repite:
    Hundir con malgastos i derroches el ayuntamiento i otro gobierno dedicando su gestion casi exclusivamente a rescatarlo....

    ResponElimina
  6. Els ajuntaments no presenten els seus contes com si foren una empresa ???? Al registre mercantil tindrien q estar els contes de tots estos anys, i aixo ho pot consultar qualsevol persona.

    ResponElimina
  7. Després de tot este deute, m'agradaria saber quina explicació done pels cantonets i bars el PP local pa justificar lo injustificable.També te la culpa Zapatero?, o JPA?

    ResponElimina
  8. Segons dieu, debien 97.000 al 2010,i en 2 anys han aumentat el deute en 785.861 euros.Aixo es saber administrar!.
    Que facil es gastar, sobretot si els dines son de un altre.

    ResponElimina
  9. NO FALTEN DINERS SOBREN LLADRES.

    ResponElimina
  10. La MÀFIA a Albocàsser té, un CAPO-A, uns GÀNSTERS i els COBARDS que els riuen les gràcies per temó.

    ResponElimina
  11. Quines factures de la Pilarica?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aixo no voldra dir que la picaeta de la pilarica tamé la pague l'ajuntament no? Ya seria masa.

      Elimina
  12. cualsevol dia no es podran fer ni festes d´agost. encara o haurem de vore i tot. Vinga bous i balls i sense pagar.

    ResponElimina
  13. Aixo es el que tindrien que fer, deixar al poble sense festes d'agost, , avore si axina la gent es done conta de una vegà, que la cosa està molt malament , seriem la vergonya de la comarca i sus alrededores, a este poble mentres hi han festes ja estem tots contents, " dame pan y dime tonto " SENSE BOUS I SENSE VAQUES A VORE QUI ELS VOTARÀ LA PROXIMA......

    ResponElimina
  14. esta clar que els quintos i les dames no tenen cap culpa de tot açò. però no estarie malament dissar un any sense festes i ahorrar que falta fa. mapaix que ningú se moririe sense festes. O si nos pa que malgasten i despilfarren. Primer que paguen lo que deuen que man dit que German el de Cabanes esta molt enfadat en l´ajuntament d´Albocasser perque encara li deuen bous.

    ResponElimina
  15. Res de quedar-nos sense festes!!no més faltaria...,natros , el poble, no hem malgastat res ni tenim cap culpa dels abusos que han fet. Que donen explicacións i què els caige la cara de vergonya si és què en tenen. Avore com ho faran per eixirsen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Facil,mentres continuen manant no tindran que donar explicacions a ningú com fins ara.Després "pringará" el tonto de turno,si no al temps.

      Elimina
  16. Aixo mateix, avore en quina cara ixiran al balcó de l'ajuntamen.

    ResponElimina
  17. en la mateixa cara que es passegen per el poble , i en la mateixa que ixen al balco del ajuntament, en la mateixa que dinaran el dimarts de Pasqua a Sant Pau, en la mateixa cara dura de sempre.
    Hi han pobles que les festes se les han fet ells mateixos, no estaria malament que entre tots muntarem unes festes alternatives, sense tan "despilfarro" de dames i quintos , quan jo era jove havien festes i havien quintos i dames , pero no estarem tan contemplats per el ajuntament , ni els paren es gastaven tans diners en picaetes i xalaban igual o més que ara. Ja esta bé de tanta fafarroneria , i si no hi han diners per a bous i per apagar dinars ,pos no se fan i punto, en una acordeonista i un sopar de " sobaquillo també ho poden pasar bé

    ResponElimina
  18. jo m´apunto al plan. en molt poquet tamé se pot ser feliç. He arribat a la conclusió que Albocàsser és el QUIERO Y NO PUEDO!!!! si tenim 1000 euros mon gastem 3000.

    m´agradat molt este comentari. si colaboraren tots ens eixirien unes festes maravilloses sense necessitat de gastar un duro. quina xalera en un acordeón!!

    ¿per què no fem propostes anticrisis?

    ResponElimina
  19. jo m'apunto que a ma casa estem tots parats i no tenim perres!!!!!a passar les festes en vaqueros i espardenyas deportives com quan era jove que no mos calia res més!!!!!

    ResponElimina
  20. jo també estic al atur !!!!! i em sembla una barbaritat tan de gasto i despilfarro, quan las coses van bé todo vale... pero en aquest moment de crisis i en el deute tan grandiós que te aquest ajuntament, el millor que podrien fer si tinguessin un poc de vergonya es retallar , un poc en coses superflu-es com son les festes,cada any passa el mateix, ens donen deu dies de bous i vaques i es pensen que axina se ens oblida tot el que han fet malament, pos No ja esta bé de tractar-nos a tots com a tontos , QUE VINGUI EL DEL ACORDEON I TOQUE A LA CASTELLANA RES DE CARPA NI DE BOBAES DE MANTENIDORS , VÍDEOS,CONVIDATS I ALTRES HISTORIES QUE COSTEN MOLS DINERS !!!!!

    ResponElimina
  21. No sigueu tan negatius que les festes a tots ens agraden, home, i si no hagueren hagut tantes fanfarroneries no caldria ni retallarles. El que ens hem de platejar es si calien comprar cases per museus i per hipotecar al poble o credits per uns terrenos pa unes escoles, si ja tenim un lloc a on han estat sempre, i claro, tots els diners que teniem, que s'han fet? Ahí esta la cosa i no en les festes.

    ResponElimina
  22. la cosa està , en que no hi han perres, i quan no hi han perres no hi ha alegria per a res., la gent no te faena , families senceres al atur, i el que te treball, en temó de que se li acabe, com podem estar pensant en festes , quant l'ajuntament te un deute tan elevat? fa anys que no paguen en condicions als ganaders . Es normal que la gent estigui indignada i farta, no calen tantes despeses, si despues no es poden pagar,.
    No se si el que vol que vingui el de la acordeón te raó, pero alguna cosa s'haurà de fer, perque gastar diners sense tenir ni un ,no es portarà a cap lloc

    ResponElimina
  23. claro que les festes es agraden a tots, pero jo fa molt de temps que no surto de festa , saps per que ? perque no tinc ni una perra , estic al paro i els poc diners que em quedem me'ls guardo pa coses importants , com donar-li de menjar als meus fills. Aixo es lo que tenia que haver fet l'ajuntament guardar-se el diners pa coses importants , no gastarsels, en coses que només ells saben i per a els seus interessos personals per a coses per al poble

    ResponElimina
    Respostes
    1. El mateix que et passa a tu em passa a mi, que ni surto de festa ni vaig a cap puesto, i m'indigna que el meus diners se'ls gasten en dinars i en sopas

      Elimina
  24. El que més importa no és si se faran festes o no, és el que s'ha fet fins ara en els diners de tots. L'altre és problema d'ells... ja donaran la cara!!! o no??????

    ResponElimina
  25. pos no ,la cara no la donaran,faran com sempre , faran com sempre.....i natros a pagar , pagar i pagar, ja voras el dimarts de Pasqua que bé son pasen tots dinan junts

    ResponElimina
  26. ja veig , que el blog se està animant, no i ha res com tocar la perra......en festes o sense festes , lo que esta clar es que l'ajuntament , tindria que donar-mos una explicació, i aixo es tan impossible com que el burros volen

    ResponElimina
  27. REACCIÓNS !!!!! El que hi ha que fer és , contar-ho obertament sense por per tot el poble , i no tornarlos a VOTAAAAAR !!!!!

    ResponElimina
  28. como manipula JPA (ex psoe) ,solo cuentan mentiras ,la situacion economica del ayuntamiento, no es perfecta ,pero esta controlada, ademas tenemos el gobierno de rajoy ,que nos sacara de la crisis, no como el psoe que nos ha hundido en la miseria ,antes de criticar al pp deberian recordar como han dejado este pais,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Señor, si Señor!!!! y con el idioma de la madre patria.
      Pues natros mos expresem en el nostre encara que no sigue correctament.

      Elimina
    2. Al PAIS VALENCIÀ, que es el mes ARRUINAT i el que fa mes riure de tota Espanya, fa 20 anys que governa el PP.A cadascú el que li toca.

      Elimina
  29. ya me extrañaba a mi que no saliera el psoe !!!!!! que gracioso dice, que la situación esta controlada jajajjajjaja perdona que me ria pero es que me hace mucha gracia tu comentario, haber si es verdad que el gobierno de Rajoy nos sacara de la crisis , ojala tengas razon , porque yo estoy de dudas hasta las cejas, y no tengo ni una milesima parte de las que tiene el ayuntamiento de este pueblo.

    ResponElimina
  30. no se si riure o plorar, el seny@r que ha escrit el comentari " el gobierno de Rajoy nos sacara de la crisis " y " la situación esta controlada" o es molt positiu o esta vivint als mons de YUPY, perque si no vol veure que Albocàsser esta de deutes fins dalt de tot..... AMIGO NO HAY MAS CIEGO QUE EL QUE NO QUIERE VER!!!!!

    ResponElimina
  31. Cap membre de JPA assistirà al dinar de l´Ajuntament el dia Sant Pau.
    Considerem que és més necessari estalviar aquestos diners. Només assistirà un membre a la romeria i a missa Sant Pau, després cap a casa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Todo es teatro para la galeria, el ayuntamiento no se va a arruinar por 30 euros por persona que puede valer una comida, estos de JPA no saben como llamar la atencion, como ideas sensatas no tienen , y saben que van a tardar bastante en gobernar otra vez el pueblo, algo tienen que hacer para que se hable de ellos.

      Elimina
    2. Per 30 euros no arruinaran el poble després de tot el que ja han cobrat. Però van entrar molts millons per la construcció de la presó, ningú sap on estan, i tenim el poble endeutat. Tu si que sabras en què se'ls han gastat, no???

      Elimina
  32. Ole, ole, i ole aixo es tenir consciencia social el demés son tonteries...... el que vulgui dinar a Sant Pau que es pagui el dinar res de gorrejar dinars del poble

    ResponElimina
  33. Si almenys se'l guanyaren el dinar, tampoc passaria res. però com ara ja no cobren a l'ajuntament no hi ha ni l'apuntador. De vegades quan els treballadors amorzen no hi ha ni atenció al públic, per no parlar de la situació de deixat que esta el poble i damunt el tesorer no sap ni com estan les arques, no hi ha concejals nomenats ni d'esports, ni de serveis socils,( tanta voluntarietat s'ha convertit en gorreros quan hi ha dinar i picadetes)...però no passa res que dinen , que aparenten, que se'ns burlen a cara... bon profit i sisquera que no es faça mal el dinar a la salut dels BOCASSINS, sobretot a la dels que estem al paro.

    ResponElimina
  34. Me pareix a mi que estas molt RICA tú!!! Si, si... la dels 30 euros que no suposen res a cap bocassí.

    ¿tú que sabrás ignorant de la vida? 30 euros són 5000 pessetes de antes i per a la meua familia suposa un gasto important. Per exemple donar de menjar als meus fills, cosa que tu no valores perquè ere igual de corrupta com tots els teus. Així s´aprofiteu del pobre treballador que no arriba a final de mes, mentre vosaltres esteu rodejats de luxe. Però vaig a dir-te una cosa, i avore si la entens.La vida dona moltes voltes. Qui sap si el dia de demà eres tú la que no pot pagar-se 30 euros en una paella o te toca menjar pataca bollida totes les nits.

    UN POC DE RESPECTE PELS BOCASSINS QUE NO ESTAN A LA TEUA ALTURA, MARQUESA.

    ResponElimina
  35. Al de "por espña , coño"a parte poco gusto, para ponerte nombres ,( me refiero a lo " coño") tienes poca verguenza porque decir que " por 30 euros no se van arruinar los de ayuntamiento" no se van arruinar ni por 30 ni por 30.000 porque da la casualidad que ya esta más que arruinado, ten un poco de verguenza y piensa en la cantidad de gente parada que le cuesta llegar a fin de mes.

    ResponElimina
  36. No sabia que teniem MARQUESES en aquest poble, cada dia al·lucino més.... llàstima que sigui tan discreta i tan humil i no se deixa vore a cap acte social, ni a professons ni misa solemne ni a res, o es que no vol mesclar-se en el populacho?

    ResponElimina
  37. estic perduda... de quina marquesa esteu parlant?

    ResponElimina
  38. por cierto no tiene ningun merito no asistir a una comida que no se celebra.
    y otra cosa, ayer se oyo decir que el dinero que solia costar la comida (que no era mucho, porque se buscaban patrocinadores) se ha destinado a caritas

    ResponElimina
  39. De la Marquesa "el potet"....mitllor dit del "arca municipal"

    ResponElimina
    Respostes
    1. collins¡¡¡¡ estic molt espessa avui...
      no lo pillo

      Elimina
  40. A Caritas???? me rio. jjajajajjajajja.... En vez de destinarlo a Caritas=Iglesia, guardarlo para cosas más importantes para el pueblo. Al fin y al cabo este dinero sale de nuestros bolsillos.

    Que se arreglen los desperfectos del parque, que cualquier día un niño se sacará un ojo en la red que está después de los columpios. O es que ninguna madre o padre ha visto semejante atrocidad???

    ResponElimina
  41. jajajajaj que no dono abast en tanta resposta, ja era hora que la gent es manifestes, començarem per la marquesa , que no se qui es , i ni falta que en fa, pero sigui qui sigui, la estan ficant a caldo .....
    Lo de caritas , es pà morir-se,tan de bo sigui veritat pero penso que va a ser que Nooooooooooooooo
    Lo dels gronxadors del parque, es un tema fortissimo, jo si tiges fills en edat de parque ,ja hages denunciat al ajuntament , perquè es vergonyós i perillós , i si mirem el de Sant Pere Martir ja es pà morir-se

    ResponElimina
  42. pues que racanos , porque si el dinero de la comida no era mucho, si que se estiran poco los del ayuntamineto pobrecitos los de caritas. Al final van a tener que se caritas los que nos den de comer a nosotros

    ResponElimina
  43. pos yo si ke vullc saber qui es la MARQUESA...
    ostras tu¡¡¡¡¡¡¡ quin culebron¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    es millor aixo que anar a la pelu

    ResponElimina
  44. os enrecordeu fa poc anys quan Albocàsser ere ric? El dinar del dia de Pascua el portae un catering i en camareros i tot. Que tiempos aquellos? Entonces no pensaen en Caritas!! PA LA SACA!!!!!

    ResponElimina
  45. A la C. Valenciana, que es la mes ARRUINADA i la que fa mes riure de tota Espanya, fa 20 ANYS QUE GOVERNA EL PP.Cada un que asumixca la seua culpa.

    ResponElimina
  46. 700.000€ mas de deuda en 2 años y habláis de chorradas?
    No entiendo como la gente no pierde lo papeles......
    Es humillante e indignante!!!!!
    Movilización!!!!

    ResponElimina
  47. ya... lo que jpa no dice es que esos 700.000 se le deben al ayuntamiento, en concepto de subvenciones aprobadas y no cobradas.

    ResponElimina
  48. Tampoco cuentan como gobernaron los del psoe cuando mandaban aqui, ellos no hacian comilonas ni vinos españoles ,verdad,ni enchufaban a sus amiguitos ,verdad, ni malgastaban el dinero comprando un local para que ellos y sus amigos pudiesen seguir chupando del bote (la planeta), verdad ,ni subieron el IBI un 500% ,claro, y ahora todo se arregla ahorrando cuatro chavos en una comida... ¿hasta donde llega la demagogia barata?.

    ResponElimina
  49. Subvenciones de 700.000€ en 2 años?
    No les ha llegado un duro en 2 años?
    Lo mejor de todo es que te lo crees y todo...
    En fin, teneis suerte que la gente del pueblo no es radical politicamente hablando.
    No como tu y la gentuza que govierna....

    ResponElimina
  50. Aunque todo lo que digas sea verdad (o no). lo justifica todo? Como el psoe hizo eso luego ya puedes hacer lo que te la gana?
    Lastima que no hos apeteciera tiraros por el balcon en vez de saquear un pueblo....
    Que conste que no soy ni de izquierdas, ni de derechas, ni de PP, ni de PSOE. Pero lo que tampoco soy es tonto!!

    ResponElimina
  51. Al de el coño de españa, no més el vui dir una coseta, gracies a la planeta i als seus mestres els meus fills han pogut estudiar al seu poble, cosa que ell ,per el que es pot llegir no ha pogut fer( te poca educació)

    ResponElimina
  52. Quina poca vergonya que tenen, no m'ho puc creure, dir que " la planeta " es va fer per a que alguns " chuparan del bote" si el millor que li pot passar a un poble es tenir un institut de secundaria per a que els xiquets pugen estudiar sense eixir de casa
    Igual de vergonyosa la poca organització que va haver e la professó, ni un guardacivil que atures el tràfic al'hora de passar la carreta, l'alcalde per un costat i el diputat per el altre parant als camions, despues ens van fer parar antes de entrar a la església perquè ningú sabia on estaven les claus, casi ens agarrra un insult de la calor, i per ultim avisen als de la banda que no hi ha dinar el mateix dia i un rato antes de dinar.... ja fa anys que s'organitza la Pasqua ja la podien tenir un poc més controlada no ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. un institut si¡¡¡¡ pero com cal.
      l'ajuntament NO organitze ni la processo, ni la misa

      Elimina
    2. pos jo si que vaig vore que anaven organitzant el tràfic, quan dius un institut com cal , a que refereixes?

      Elimina
    3. por españa coño (marquesa)31 de maig del 2012, a les 18:15

      que curioso, el PSOE ,partido que se dice de izquierdas que defiende la escuela PUBLICA; menos en Albocasser que tiene que ser PRIVADA CONCERTADA ¿sera porque les interesa particularmente a ellos?

      Elimina
    4. CURIOSISIMO... El centre d'ensenyament mitja ALT MAESTRAT es un centre concertat per el sistema public i MAI s'ha cobrat a cap alumne per estudiar.. TU MISMO...
      Si aixó de dedicar la vida a donar les mateixes oportunitas a tots i més als discriminats per condicions i ubicacions no es públic, no se que sera....

      Es que.... m'he empenyat en aclarir dubtes.. Que hi farem....!!!!
      ,

      Elimina
  53. MOBILITZACIÓ!!!!! AIXO NO TE CREUS NI TU !!!!! per desgracia la gent de este poble no es mou pa res , bueno si pa una cosa per anar als bous, aqui la gent parla , parla pero a l'hora de donar la cara se caguen tots

    ResponElimina
  54. Em sembla de molt mal gust per part del senyor o senyora del " coño" dir el que ha dit de " la planeta" no tos els pobles poden contar en un institut de secundaria, tindria que estar content i orgullós, pero ja veig que la cultura es l'ultima cosa que l'interessa , gracies a gent com aquesta va españa tan malament com va

    ResponElimina
  55. al de españa y el coño, solo le voy ha decir una cosita, gracias a gente como tu españa se esta convirtiendo en el coño de la Bernarda
    pensar que el instituto Joan de Brusca solo esta para que algunos chupen del bote , me parece de una falta de sensivilidad gradisima,( por no decir cultura) nunca esta de más que en un pueblo halla una escuela de primaria y un instituto de secundaria, que por si no lo sabes sirven para estudiar y formarse, y lo que menos importa es quien lo construyo y quien lo pago y quien lo dirigio

    ResponElimina
  56. PER ALBOCÀSSER BOCASSINS31 de maig del 2012, a les 0:13

    Soc la dona del director de la planeta que s'ha deixat la pell per que els xiquets i les xiquetes del poble i la comarca pugueren estudiar en igualtat de condicions que els de les capitals. Aixinas ho varen reconeixer recientment en unes jornades de cooperativisme a Castelló, on varen valorar molt el treball fet i quedaren admirads i sorpresos de la història i la trajectòria dels 33 anys de funcionament de la COOPERATIVA D'ENSENYAMENT.
    També va ser el meu home el alcalde del PSOE que durant 8 anys juntament en el equip de govern varen sanejar l'ajuntament de deutes ,no van cobrar ni un duro ,i SI , varen lluitar per mantindre l'institut de "La Planeta" al poble en la comformitat i el suport del pares d'alumnes PER TAL, SOLS PER TAL , que el PP no fera anar els xiquets a Sant Mateu als 12 anys. No els feia cap falta la feina,TOTS EN TENIEN!!!! , HA QUEDAT CLAR????????.Ho explicaré i ho demostraré tantes vegades com faci falta,no em costa res...
    He anat,vaig i aniré en el cap ben alt per el meu poble, en el orgull d'haber treballat per ell, aportan el nostre granet de sorra i d'haber fet les coses bé ,els meus i jo. PER ALBOCÀSSER BOCASSINS.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tere tu si que ets una dona valenta !!!! ja pot estar orgullosa del teu home i de la feina que a fet al poble, i el teu home ja pot estar orgullos de tu per ser tan valenta i compromesa en les coses del poble, tan de bo totes les dones de tots els alcaldes foren com tu..... Ànims continua tal com ets.

      Elimina
    2. TERE CHAPEAU !!!!!!!!!

      Elimina
    3. que curioso, el PSOE ,partido que se dice de izquierdas que defiende la escuela PUBLICA; menos en Albocasser que tiene que ser PRIVADA CONCERTADA ¿sera porque les interesa particularmente a ellos?
      La diferencia es que entre una escuela PUBLICA , los profesores acceden por meritos (oposiciones) y en una privada se accede por contrato, es decir se puede contratar a quien se quiera (siempre y cuendo tenga el titulo academico ,claro),y con toda la legalidad del mundo ,contratan a gente de su ideologia,igual que pasa con los colegios de monjas
      Con todos mis respetos personales, pero ¿que casualidad que tantos empleados de "la planeta" fuesen en las listas de algunos partidos, tanto de aqui ,como de localidades cercanas ,mas que un instituto , parecia la sede comarcal del PSOE., y la gente que no comulgamos con esta ideologia, es normal, creo ,primero que no llevemos nuestros hijos, y despues que nos parezca mal que con dinero de todos, se subvencione.
      Sin animo de ofender personalmente, pero si de hacer una critica a la gestion politica, se despide atentamente
      una ciudadan@ al que apodais LA MARQUESA "

      Elimina
  57. Però com han d'organitzar la Pasqua si ara no els paguen per fer-ho? Ara ja no xuplen i no menegen un dit. En lo del dinar i lo de caritas me parto, que poca vergonya. Doneu també els sous dels últims anys a Càritas, valents.

    ResponElimina
  58. No sabeu el que teniu , i no ho sabeu valorar, un institut de secundaria al poble es un luxe que mols pobles no tenen, i si pensem en les ciutats en instituts en classes masificades e impersonals, el que uns xiquets de 12 anys puguin fer el pas de primaria a secundaria - en tot el que aixo comporta - sense eixir del seu poble es una cosa molt important.
    "La planeta " en tant pocs alumnes per classe ofereix una educació personalitzada, que molt pares i alumnes agraïm i valorem.
    Espero que duren molts anys i que tots els xiquets del poble el puguin gaudir

    ResponElimina
  59. Ole i ole, he tornat a viure, creia que aquest blog era ja història, pero veig que la gent ha reaccionat al veure com está el poble de endeutat, jo tampoc tinc cap explicació de on poden estar tots els dienrs que van arribar a Albocàsser, algú ho sabrá, veig que la gent está molt dolguda, deure tans diners i no haber disfrutat de res, perque jo no he vist cap millora al poble, estos que manen haurien de dimitar per vergonya perque el que han fet no té nom, gràcies a JPA ver publicar aquestes dades i que tot el poble s´entere d´una vegada del que passa al poble. I molts anims al director de la planeta i a la seua dona per tot el que han fet per el poble.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et dono tota la raó, per fi podré deixar de vore el " salvame" i tornaré a passar les tardes entretinguda en el blog del JPA, gracies a la informació que ens donen podem estar al tanto de les malifetes que ens fam estos del PP..... també vull donar les gracies a mestres de la planeta , gracies a ells em pogut estudiar molta gent del poble, espero que algun dia els meus fills també ho pugen fer, sense eixir de casa

      Elimina
  60. Poden malparlar de JPA que fa 4 dies que estan,pero lo que esta MOL CLAR es que el que han portat el poble a la RUINA ha segut el PP local per no haver sabut administrar els dines de TOTS. Malgastar+malgastar+malgastar = RUINA

    ResponElimina
    Respostes
    1. En efecte, comprar cases per a museus?? que en estos temps no son imprescindibles + comprar terrenos per a unes escoles quan el terreno ya el teniem + sueldos i mes sueldos etc... = DESPILFARRO = RUINA= INTERVENCIÓ

      Elimina
  61. PER ALBOASSER BOCASSINS31 de maig del 2012, a les 11:15

    Gràcies, però no faig més que defensar la veritat i d'això no cal tenir por ni ara ni mai.
    Espero que aviat pogueu gaudir d'una publicació de la història de la COOPERATIVA D'ENSENYAMENT ALT MAESTRAT, que sense cap dubte tant de bé ha fet en l'educació a la nostra comarca. Així ho han reconegut ,i estic segura que vosaltres ,la bona gent, també esteu orgullosos i agraits. Jo reconec que coneixent i tot la trajectòria de primera línia em vaig emocionar, com molts dels asistens. Va ser de les poques vegades que els aplaudiments i les felicitacions els varen fer sentir reconeguts i satisfets de la seua decicio en treballar per la educació del mon rural.
    ORGULLOSA DE SER D'ALBOCÀSSER PER SOBRE DE TOT, EL MEU POBLE !!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sra Teresa, con todos mis respetos. Cada cual defiende su verdad, pero resulta que en este pueblo tambien hay memoria historica. y la gente sabe perfectamentecomo ha ido el tema de la cooperativa, yo tambien estoy deseando disfrutar de esa publicacion.

      Elimina
    2. Sin intencion que esto sea una conversacion, solo quiero decirte que si no te importa identificarte estoy a tu disposicion para demostrar y aclarate todo lo que he defendido. Espero poder contactar. Me atrevo a decir que seguramente hablando quedaria todo claro, muchas veces se opina sin información o con mala información. un saludo.
      PERDÓN A LOS PARTICIPANTES DEL BLOG POR LO REPETITIVO DEL TEMA.MAS LO SIENTO YO.

      Elimina
    3. Tengo mis dudas de lo que dices que la gente sabe perfectamente como ha ido el tema de la cooperativa....(y no es por no explicarlo abiertamente y con pruevas).... Yo si que lo se perfectamente y tambien valoro mucho la memoria histórica.

      Elimina
    4. Es tot un luxe que els nostres fills puguen estudiar al poble, a La Planeta, jo agraeixo a qui correspongue que aixó sigue possible.
      Ara trauen este tema per amagar el problema que tenen els responsables de tant de despilfarro a l'ajuntament, i que els números no els quadren.Les dades contables son totalment objectives es una barbaritat de diners els que es deuen, i qui aprove cóm es gasten els diners i en qué, es qui ha de respondre de la seua gestió, i no va ser Zapatero.

      Elimina
    5. Por lo menos en el edificio del qyuntamiento los niños han podido estudiar hasta ahora ...que en los PAI del ayuntamiento como no vayan a hacer picnic... y en la famosa "bodega" que tantos años estuvo paralizada con todas las infraestructuras municipales mojándose al aire libre ... hablemos claro y midamos las cosas con la misma vara ... y comparemos ... con coherencia y crítica constructiva.
      Y en relación con los conciertos sólo comentar que, aunque defiendo a capa y espada la EDUCACIÓN PÚBLICA Y DE CALIDAD, espero que como usted, y participo activamente en las manifestaciones que se hacen día sí y día no en defensa de ello, no hay que olvidar que gran parte de las experiencias educativas más innovadoras hace algunas décadas se iniciaron a través de cooperativas de gente que decidió poner todos sus esfuerzos, empeños y recursos en ofrecer un servicio del que pudiera beneficiarse la comunidad ... no hay tanta gente que decida eso ... mira tú .. .estamos aquí hablando de un ayuntamiento que no lo hace por su pueblo ... Después estas estructuras se homologaron para que los estudios pudieran ser reconocidos ... Simplemente comentarte que no todos los conciertos son colegios de monjas y no todas las experiencias educativas pueden ponerse en el mismo saco.

      Elimina
  62. al final el tema de la MARQUESA com a quedat? es que jo encara no se qui es i m'agradaria saber-ho, per si de cas me la trobo poder fer-li la reverencia

    ResponElimina
  63. Açò es per penjar-los!!
    Que donen gracies de la passibitat bocassina!

    ResponElimina
  64. Ja estarà bé collons!!!!!!!!! Això ha de durar tota la vida!!!!!!!!!A qui cal demanar perdó per voler fer cultura!!!!!!!!!! això ja sembla la república quan la dictadura odiaven als mestres i la van prendre amb els que aprenien a pensar!!!!!!!! Ja estic fins als ovaris!!!!!!!!!!!! dels liantes de sempre!!!!!!!! TODOS A LA MIERDA!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  65. El que diu que sap com va anar el tema de la planeta podria dir-ho per a que ho sapiguem tots,i puguem opinar. La planeta potxer no a sigut un negoci rentable, no es un negoci , es un servici per als xiquets i pares del nostre poble, els xiquets als 13 anys son adolescents i deveguades ens porten problemes , es molt bo poder tindrels prop.

    ResponElimina
    Respostes
    1. totalment d'acord en tu, jo no he viscut sempre al poble hi han moltes coses que no se , aquest que n'he sap tantes que les expliqui totes i podrem opinar i valorar des de tots els punts de vista.
      La llàstima es que els nostres fills no puguin fer el batxillerat al poble i que tinguin marxar a estudiar fora

      Elimina
  66. Que no on adoneu? Quan la gent menos sap i mes ignoran es,es mes facil de engañar i de portar.Els mengen el tarro i actuen com una secta que es el que ells volen.Per aixo la enprenen en la educació dels nostres fills.En tan de retall nomes estudiaran "LOS ELEGIDOS".

    ResponElimina
  67. Estem com a la dictadura, un poble ignorant es més facil de manipular, volen que els nostres fills siguin uns ignorants i que no més puguin estudiar els seus

    ResponElimina
  68. cada dia al·lucino més en lo que passa aquest poble, i pensar que vaig estar a punt de venir a viure, de la que me LIBRAO !!!! ara els sap mal que els xiquets tinguin un institut de secundaria, això m'ho fan vore VIVIR PARA VER des de luego teniu els que es mereixeu, per votar a estos del PP

    ResponElimina
  69. Desde aqui quiero darle animo al mejor alcalde que ha tenido este pueblo ,el sr Antonio Querol , tan defenestrado desde este blog , y quiero repetir que la prosperidad de la que disfrutamos se debe a su esfuerzo y al de sus cooperadores del partido popular tanto del pueblo como de la provincia y comunidad, si en este momento hay algun problema economico ,se debe a que el sr Zapatero ,(que en gloria este)ha dejado esta nacion arruinada, y el estado no puede aportar los fondos que debiera para el sostenimiento de los ayuntamientos, esperemos que hayamos aprendido la leccion y nunca mas dejemos este pais en manos de esa pandilla de ali baba que son los socialistas, y que poco a poco ,con esfuerzo el sr Mariano Raloy nos sacara del pozo ,y el dinero volvera a ir a los ayuntamientos y la prosperidad se volvera a instalar en el pueblo, pero eso si los rojillos y sus amigos NUNCA MAS ,NI EN ALBOCACER NI EN MADRID .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el dinero no hubiera salido del ayuntamiento a manos,mejor dicho a bolsillos llenos ahora no haria falta que entrara a POVALAES

      Elimina
    2. AMEN !!! (va aquí, que aquest comentari sembla una rogativa,)i amés totalment d'acord en que la prosperitat de la que disfrutem es deu al millor alcalde que ha tingut este poble segons por españa,coño, i que segueixe rogant que del despilfarro a la malversació va molt poc.

      Elimina
    3. Si alguien tiene pruebas de mala gestion o apropiacion indebida en el ayuntamiento ,que vaya al juzgado , ni no que se calle y deje de manipular a la gente.que ya esta bien de calumnias e insidias sin fundamento.

      Elimina
    4. El sr Mariano Raloy nos esta llevando al fondo del pozo que no es lo mismo. Si hubiera informado en campaña de la mitad de las cosas que esta haciendo seguro que no estaria donde esta. Y al mejor alcalde que ha tenido el pueblo según tu (según piensa mucha gente no tan bueno y eso es lo que te molesta y hace que saltes), si hubiera sido bueno y un poquito listo, Albocàsser ya tendria un colegio de primaria en condiciones y no una deuda por unos terrenos en los que nunca se va a construir ningún colegio.

      PD: Que pasa que ladras por que otros cabalgamos?

      Elimina
    5. Com a molt li deus cabalgà al del bigot, bueno, això si te dise.

      Elimina
  70. QUE NO T'HAS ENTERAT QUE A LA COMUNITAT VALENCIANA FA 20 ANYS QUE GOVERNA EL PP!!!!! I DE PROSPERITAT RES DE RES AL CONTRARI.Ara que si de la tele nomes mires CANAL 9 entenc la teua DESINFORMACIÓ de com ens ha deixat CAMPS (que en gloria esté)

    ResponElimina
  71. El Tema de la Planeta és el nostre Guadiana. Quan no sé per on eixir, es trau el tema i ja està.
    Anònim, a tu no t'importa la Planeta ni els seus treballadors. Et faig més intel•ligent i vull pensar que fas el llit als teus interessos polítics: no es pot aguantar més una educació pública i de qualitat. El teu pensament està ben arrelat. Fins fa molt poc temps, sols estudiaven els fills dels poderosos, i eixe es per a tu l'estat normal del que no deuríem d'haver eixit mai. Les coses anirien molt millor. El fill del metge, metge. El fill del notari, notari... el fill del poble, analfabet.

    Pos bé, estimat anònim. Fa trenta-quatre anys un grupet de la comarca pensarem que eixa tendència serie Bo que canviés. Informats per la Delegación Provincial de Educación, de que desde Castelló a Terol no es construiria mai cap Institut ( el de Vilafamés feie uns anys que l'havien tancat), decidirem montar-ne un. Ere el maig de 1978, i volíem que el alumnes que finalitzaven els estudis d'EGB al juny, tingueren un lloc per a estudiar al setembre. Sí, al setembre de 1978!! Teníem tot el juny, juliol, AGOST i setembre, per a aconseguir un lloc adequat, que fos digne per a estudiar, menjar i dormir. Visitarem tots els llocs disponibles i oferts pels ajuntaments: Atzeneta, Vilafamés, Cabanes, Benlloch i Albocàsser. Es va decidir per Albocàsser, a l'ermitori de Sant Pau, que, en 1978, tenia unes condicions acceptables.

    Estimat/da anònim, ho sento, fa ara treta-quatre anys et vam trencar el teu esquema socio-polític. I ahí és on te pique. Tu saps que la compra no té cap importància. Que si la comparem amb els diners gastats amb carpes, flors, menjars o amb els sous que han cobrat els regidors per la feina que feen, quan altres ho han fet gratuïtament, o amb la compra d'uns terrenys per a l'escola, o per a fer un museu, o per ampliar l'Ajuntament tu saps, estimat Anònim, no ho resisteix. L'escola de la Planeta HA FUNCIONAT a ple rendiment trenta-quatre anys. Coneixes moltes instal•lacions locals amb esta rendibilitat? (Depuradora de purins, Infoturisme,...).
    Ah, i de pas te suggereix, que si eres creient, resa un pater per: Lluís Salvador, de les Coves, Manolo Berberà, d'Almassora, Isidoro Herrera, La Pobla Tornesa, Paco Segarra i Miguel Bellmunt, d'Albocàsser, que mentre visqueren donaren moltes idees, temps, i diners per a que aquest projecte tirare endavant.

    Mai sabràs, si no vols, l'esforç de tot tipus que professors, treballadors, consellers, socis han fet i fan per a gaudir d'una educació de QUALITAT I GRATUÏTA per al teu poble i la comarca.

    Si vols saber-ne més ja saps on visc!

    P.D. La Planeta encara no s'ha inaugurat. T’imagines si hem segut de raros en un poble on el centre de tota inauguració es la picaeta?

    ResponElimina
    Respostes
    1. perdona las Cuevas de Vinroma tambien era candidato, y por el empeño de gente de nuestro pueblo, y con su debida aportacion monetaria, se decidio por albocasser.
      Si cada vez que se ha comprado la planeta se tuviera que inaugurar, no saldriamos de "picaetes". i si hay alcalde o concejales que han cobrado durante dos años de los 13 que estan gobernando, es porque no son funcionarios (que aunque no acudan a su puesto de trabajo es igual)

      Elimina
  72. Mira per a on la "crisis de l'IBI eclesial" ens obri els ulls a una font de financiació que allumenà Dª Esperanza Aguirre fa un temps: cobrar l'IBI a l'estat pels immobles de la seva propietat. De colp, duplicaríem els ingressos municipals. Estic segur que si Zapatero governara estaríem farts de la "cantinela de Dª Esperança". No obstant, si era de justícia al novembre, també ho serà al maig. Què bo serie, ben gestionat, es clar, per al nostre poble.
    En la presó tenim una font d'ingressos que es de llei que paguen. Sabran lluitar tant per aquesta reivindicació con ho van fer-ho per a la seva construcció? Ara ho tenen molt més fàcil: tots són del mateix color polític.

    La llibertat d'expressió es molt bona, però aprofitem-la també per a aportar idees.

    ResponElimina
    Respostes
    1. sr Paco no fage demagogia barata, voste sap que la preso esta exent de pago de IBI per llei, li recordo que la construccio la va fer el seu partit... i voste va eixir molt pero que molt beneficiat.

      Elimina
    2. Jajaja, no m'ho puc creure el que estic llegint, Pacooooooooooooo

      Elimina
  73. Zapatero tenia raó. Sí, aquell que fou president del Govern. Els "brotes verdes" existien i estaven a Albocàsser.
    Això es lo que diu un informe de la Universitat Complutense de Madrid, del geògraf Jesús Télbar. Informe sobre 8.116 pobles i que distingueix Albocàsser com a poble modèlic de gestió municipal! D'on va traure les dades? ALBOCÀSSER, UN POBLE SENSE ATUR SIGNIFICATIU!!! Va preguntar si, els que tenen treball, cobren? Li van informar de l'abandonament del Centre Parroquial, del Banc Central, de ca Bartolillo? Li van informar que tot el terme està "emmerdat" amb dissenys de PAIs? Li van informar que el teixit industrial ha desaparegut en la seva totalitat després de cinquanta anys? Serà que tenim entre nosaltres un assessor de Bankia, de l'equip de D. Rodrigo Rato?

    Comentari tret sobre l'article "Los oasis de la crisis, de Aitor Tezamos. Las Provincias 27/05/12" http://www.lasprovincias.es/v/20120527/castellon/oasis-crisis-20120527.html que acaba escrivint "... hay mucho que aprender de estos pueblos que no perdieron la cabeza durante el "boom" y que ahora recogen los frutos de haber sido tan precavidos en su momento, en una lección de buena gestión."

    Tindrem prou locals, CDR, CEDES, Casa de la Cultura, Escola, Institut, Sant Pau, Auditori,... per a donar-los cursets anticrisis? Això si que serà una bicoca per al poble!

    Gràcies geògraf Jesús Télbar. Que Deu et conserve la vista, l'oïda, el gust, el tacte i ... l'olfacte!!

    ResponElimina
  74. Ja que ha eixit el tema de l'educació, vos comunique que demà, 1 de juny, hi haurà una concentració per l'ensenyament públic a les 19'30h a la Plaça Major de Sant Mateu.
    Estaria bé que demà, tots els que ací parlem i defensem l'ensenyament públic, de manera anónima o no, demà donarem la cara tots units.
    De veres, que m'agradaria vore a molta gent d'Albocàsser allí.

    ResponElimina
  75. tengo una duda, los partidarios de "la planeta" defienden la enseñanza PUBLICA o la PRIVADA CONCERTADA? por mucha cooperativa que sean.

    ResponElimina
    Respostes
    1. CON MUCHO GUSTO ,NO PARTIDARIO-A DEL CENTRO DE ENSEÑANZA DE SECUNDARIA ALT MAESTRAT.
      El centre d'ensenyament mitja ALT MAESRTRAT es un centre concertat per el sistema public i MAI s'ha cobrat a cap alumne per estudiar.. TU MISMO...
      Si aixó de dedicar la vida a donar les mateixes oportunitas a tots i més als discriminats per condicions i ubicacions ,no es sistema public, no se que sera....Etiqueta-ho!!!

      Es que.... m'he empenyat en aclarir dubtes.. Que hi farem....!!!!
      ,

      Elimina
    2. "la PLaneta" es una cooperativa ,de profesores, que con un proyecto de enseñanza muy respetable,consiquen trabajo, y al lado de casa, sin tener que pasar por unas oposiciones, cosa que tiene su merito ,pero ,no que ,con dinero publico ,(ya que dicha cooperativa estaba en mala situacion economica), se le proporcione un local, para ejercer su negocio.
      Es como si a un granjero ,que no puede devolver el prestamo de su granja y se la van a embargar,el ayuntamiento le compra el local,le soluciona el problema, y el sigue trabajando alli,en un local propiedad del ayuntamiento ,solo poniendo la mano de obra y llevandose los beneficios, si yiene que haber estos "chollos", tienen que ser para todos ,no solo para algunos.

      Elimina
    3. No n'has acertat ni una ...., lo unic que m'ha quedat clar és que has comparat als xiquets del poble en animalets de granja.

      Elimina
    4. TERE i per ultima vegada.2 de juny del 2012, a les 10:49

      Podeu difamà, podeu insultà , podeu enmascarà, podeu escampa mentides per tot el poble, podeu inventar històries, podeu comparar inversions d'educació en animalets de granja,bous,comilones,adquisicións innecesaries....PERO NI EN TOTES LES BLASFÈMIES DEL MON , MAI CONSEGUIREU QUE EL MEU HOME S'ARREPENTIXQUE DE HABER DECIDIT NO HABER FET OPOCICIONS Y HABER DEDICAT LA SEUA VIDA LABORAL Y EL SEU COMPROMIS SOCIAL A L'EDUCACIÓ DEL XIQUETS I DE LES XIQUETES DEL MON RURAL "ELS NOSTRES" (o sigue,no cal que vos esforceu més...) GRÀCIES JOSEMA!!!!!TE VULLC COM ERES!

      Elimina
  76. Paco Llopis el teu comentari , es el més intel·ligent que he llegit, des de fa molt de temps , enhorabona !!!

    ResponElimina
  77. El de por españa ; coño, si lo que quiere es asustar a la gente ,conmigo lo ha conseguido, su manera de expresarse me recuerda a las peliculas, de "cine de barrio"(, propagandista del regimen de Franco,) que miedo me da saber que cerca de mi casa hay un fanatico como usted y pensar que en algun momento de mi vida s
    eguro que ha estado cerca de mi tomandose algo, me da escalofrios solo de pensarlo
    Como en este pueblo hayan muchos que piensen a si , lo tenemos claro

    ResponElimina
  78. Jo soc partidària, de " la planeta "i no me importa si es publica o si es concertada, me importa que els meus fills puguin estudiar prop de casa, me importa que tinguin un ensenyament de qualitat, me importa que asta el moment no he tingut que pagar res a par dels llibres i me importa molt moltíssim que els mestres estiguin motivats i els meus fills estiguin contents

    ResponElimina
  79. ara si que penso que estic al lloc equivocat, despres de llegir , el que a escrit el de " por españa; coño" Estic d'acord en la que te temor , a mi també m'agafen calfreds de pensar que una persona tan radical està a prop de mi i de la meva família.
    Si aquest home pensa que el millor alcalde a que a tingut Albocàsser a sigut el escelentisimo Antonio Querol, ja no cal que digui res més....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu problema ,no sera ,que lo piense yo ,para tu desgracia ,lo pensamos la gran MAYORIA DE VOTANTES de este municipio.,las derrotas electorales son por GOLEADA. no se ni como tienen moral de presentarse ,los de la oposicion ,pero bueno ....
      si los votantes del partido popular somos radicales, simplemente ,no nos votes, pero si te dices democrata ,acepta los resultados,y por favor no acuses a las personas decentes sin pruebas.
      Saludos cordiales

      Elimina
  80. Tere i Paco Llopis , tan de bo jo fos tan valent com vatros , tan de bo que la mitat de la població de Albocàser fossin tan valents com sou vatros que doneu la cara i expliqueu les coses tal com son , enhorabona als dos, en gent com vatros val la pena conviure , no com el del " coño" que la unica cosa que fa es riure o plorar segons com es miri

    ResponElimina
  81. PP d'Albocàsser, quan no sap donar explicacions trau La Planeta.
    PP de Madrid, quan no sap donar explicacions trau Gibraltar i Peregil.

    ResponElimina
  82. al de España: un consejo desde el cariño, no hagas comentarios como ese en este blog, solo hace que alimentarlo, es lo que quieren. ¿porque crees que muchos no hacemos ningun comentatio a tanta mentira?

    ResponElimina
  83. di que si," en boca cerrada , no entran moscas " y a vosotros cada vez que abris la boca os salen culebras, calladaditos estais más guapos........

    ResponElimina
  84. el tema de " la planeta " es una cortina de fum , pa que no parlem ni pensem en res més, ara ha estes alçades de la pel·lícula han fet eixir aquest tema, pa que no parlem dels diners que deuen , que listos que son estos peperos, sabien que treien el tema de l'ensenyament es ficarem tots a les tres pedretes, hi ha que reconeixer que o han aconseguint

    ResponElimina
  85. Encara no us heu adonat que l´usuari de "por España, coño" és la filla gran de l´alcalde??? C.Q.A.

    Que Paco LLopis es quede tranquil, igual que la seua família i Tere Boix, que tenen tot el suport de la majoria de bocassins.

    i la de españa, coño es igual que esperanza aguirre,.... com no saben defensar la mala i deplorable política del PP, desvien el tema.

    Jo em vaig educar a la Planeta fa molts anys i estic orgullòs de l´educació, els valors , els principis i gràcies a això ara sóc llicenciat i tinc un negoci!!!

    LA DE POR ESPAÑA COÑO, NO BLASFEMES TAN QUE ACABARÀS A LA FOGUERA PER BRUIXA!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. no acuses a ningu sense tindre cap proba
      POR ESPAÑA COÑO SI ESTAS PRESENTE MANIFIESTATE.
      i aki la unica bruixa es ta mare¡¡¡¡

      Elimina
    2. Primer de tot, en nom del meu Pare i de la meva família gracies pel suport.
      Per altra part, si l'usuari "por España, coño" té tota la llibertat del món a no voler donar a conèixer la seva identitat. Formes de veure les coses hi ha com persones en el món, i una de les finalitats d'aquest blog es que hi hagi un debat polític saludable i, que entre tots, millorem les condicions de vida d'aquest poble. Entrar en divagacions sobre l'identitat d'un usuari, o entrar en descalificacions personals, no afavoreix de ninguna manera aquest propòsit.
      Per cert, tant la meva germana com jo, també varem estudiar a la Planeta, i verem tindre la sor d'estudiar tot el Batxillerat a Albocàsser. Ella es Llicencià en Dret i jo sóc Enginyer Informàtic, molt malament no ho degueren fer.

      Elimina
  86. Jo també vull ficar el meu granet d´arena sobre el tema de la planeta, vaig ser dels primers que van estudiar els 4 anys a la planeta, entonces crec que es deie B.G.E. (Batxillerat General Experimental) i gràcies a ells vaig poder aprovar la selectivitat i anar a la universitat, estic segur (en el meu cas)que si no haguera tingut l´escola al poble no haguera seguit estudiant, ni ara tindria uns estudis, i si haguera anat a un altre lloc a estudiar no haguera aprofitat tant els estudis, vull dir que al estar prop de casa estas mes controlat, tens als teus amics, son classes amb pocs xiquets i aixó val molt.

    ResponElimina
  87. Mai no havien caigut les llàgrimes per ràbia i avui m'han caigut de goig.
    Seguiré defensan per sempre que a Albocásser hi ha bona gent.

    ResponElimina
  88. Hola!!! jo també crec que no s´ha d´acusar a ningú sense proves.
    Respecte al tema de la Planeta, m´he sentit aludida perquè jo també vaig estudiar allí i tinc molts bons records i molt bon rotllo amb els professors. Ximo, José Manuel (Josema per als alumnes), Xavi, Joaquina, Ana de matemàtiques, Pascual, etc. Però sobretot, perquè també vaig conéixer molta gent de Villafamés, Vall d´Alba, Benassal que ara s´han convertit en grans amistats i això no ho canvio per res del món.
    Els meus germans també van estudiar i de moment no ha eixit ningú sense títol superior o universitari.
    No entenc aquest assetjament contra l´Institut de la Planeta.
    A Paco Llopis i Tere donar-los tot el meu recolzament.

    ResponElimina
  89. No importe qui es por españa coño.
    Amb els comentaris es retracte.
    PD. Ens pots dir que et prens? Te pinta de ser algun tipus de droga mol potenta!

    ResponElimina
  90. ¿No serà que al ser la Planeta un centre concertat, no poden fotre ma, posar un director/a de la seua conveniencia, obligar a augmentar la ratio d'alumnes en detriment de la qualitat, crear una AMPA partidista .....? No se m'ocurris altres motius per a desprestigiar una entitat del poble que port tatns anys i es tant ben considerar per quasi tots. Anims a la junta de professors. Esteu fent una bona feina. Ho diuen els vostres exalumnes.

    ResponElimina
  91. Sabeis porque los del psoe decian NO a la carcel ,entre otros motivos .....
    Si el pueblo prosperaba ,venian mas habitantes, habia que hacer nuevos equipamientos
    escuela primaria nueva.... instituto , claro ,y si hay un instituto nuevo.....para ESO y bachiller......que sentido tiene subvencionar la planeta, a mas de uno le hubiese tocado coger las maletas.....de todas maneras gracias a la gestion de su amigo Zapatero ,y con los recortes que tocara hacer , la falta de niños, el aumento de ratios , la cercania del instituto de Vall d´alba etc ,tambien es posible que dicho centro tenga los dias contados.....

    ResponElimina
    Respostes
    1. JA , JA ,JA SI PROSPERABA!!!!!!! ME PARTO!!!

      Elimina
  92. que bé que os ha vingut el te de la planeta, ara tots parlen de això i no es parla del deute tan gran que hi ha al ajuntament,que bé que heu desviat el tema, sou molt listos, pero no penseu que se'ns oblida, tots el milers de euros que deveu, com tampoc se li deu de oblidar als ganaders els diners que li deveu dels bous de festes....

    ResponElimina
  93. de todas maneras ,para vuestro gozo y descanso , y viendo que no soportais la critica constructiva ,(no he insultado personalmente a nadie) y si alguien se siente ofendido , le pido disculpas ,ya que pretendia hacer una critica politica ,no personal ,no como la que haceis algunos con el sr alcalde ,prometo no publicar nada mas en este blog.

    ResponElimina
  94. Al Anònim 1 de juny de 2012 9:21.


    Clar que l'IBI no es paga pels immobles dels centres penitenciaris, per llei; però això es pot canviar. El PP està llançat a canviar tot allò que li pareix contrari als seus principis. I té tot el dret democràtic del món. La raó, la raó potser no la tinguen tota. Estàs d'acord?
    Perdó, m'estàs dient que Dª Espenaça Aguirre quan reclame el mateix que jo, fa demagògia barata?
    Sobre el nostre partit té diré que jo sóc tant eclèctic que no m'atreveix a afiliar-me. Penso que tu si que ho tens molt clar!
    En referent a que vaig eixir molt molt beneficiat:
    -Et referiràs a que, des de la inauguració del centre penitenciari, les cases rurals no paren de rebre turistes?
    - Et referiràs a que aquells que vam anar a l'expropiació forçosa ens van pagar un 80% més per els nostres terrenys? ( Has calculat la quantitat d'euros que els venedors deixaren de rebre per seguir les recomanacions d'algú, possiblement, molt interessat?¿)
    - Et referiràs a que la llibreria li subministra la premsa 365 dies a l'any a domicili. Pos bé, amb el permís de Rosa, et passo l'exclusiva! Ara bé, com sabré qui eres si prefereixes estar en l'anonimat?

    ResponElimina
  95. Als anònims agraïts.
    Sols per la teva gratitud manifesta, extensible a tots els que pensen com tu, ja va valdre portar endavant el projecte d'ensenyament a la comarca. Gràcies!

    ResponElimina
  96. Al Anònim 1 de juny de 2012 9:46:

    T'accepto el perdó. Torna a llegir l'escrit i fixat que parlo de 1978. Les Coves de Vinromà no va ofertar cap lloc per a poder cursar al setembre de 1978 el primer curs. Les Coves va ofertar, uns anys més tard, un solar apropiat per la construcció del centre d'ensenyament Els Ports. El nom de la Planeta li'l donem els d'Albocàsser popularment.

    La ubicació i el seu procés té tans matisos que me perdria explicant-los. Però, home/dona si vas estar en el procés ho sabràs i si t'ho han comptat pots vindre a fer una xerrada i tindràs un altre punt de vista.

    Quan dius "si cada vez que se ha comprado ..." implica que s'ha recomprat, perquè s'ha venut unes quantes/moltes vegades. M'agradaria que m'ho aclarires.

    T'aclaro que jo sóc partidari de remunerar el treball, el físic i l'altre. Prioritzar les invercions es la facultat que tenen els polítics. T'estic dient que “els teus” han decidit posar en l'últim lloc l'adquisició d'un centre d'ensenyament secundari i, a més a més, estigmatitzar-lo sempre que vinga a compte o no.

    ResponElimina
  97. Resposta a por españa,coño del 31 de maig de 2012 19:02
    Mira qui anae a les llistes, perdon, mira quien iba en las listas de La Bisbal del Penedes el año 2007: C.Q.A.

    http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=3525_19_297642__Comunitat_Valenciana-Carlos-Fabra-trasvasa-militantes-entornoa-listas-municipales

    No digas nunca mocoso si tienes nariz.

    ResponElimina
    Respostes
    1. a ver... no es ningun delito ir en unas listas municipales...
      de todas formas recuerdo que en las mismas fechas D. JM.S.E. MILITANTE DEL psoe, tambien se presento por las listas de ZORITA, y dejo sin candidatura a Albocasser.
      ESO... NO DIGAS NUNCA DE ESA AGUA NO BEBERE.

      Elimina
  98. A por España coño:
    Que al poble vindria la prosperitat només os ho vau creure vatros i cuatre com vatros. Al final s'ha cumplit el que dien els altres UN POBLE FANTASMA

    ResponElimina
  99. La prosperitat va vindre, pero a casa d'alguns.

    ResponElimina
  100. No vos doneu compte que el o la del coño esta pasanse-ho bomba jugan y dien barbaritats per a desviar el tema important dels diners ????????.Envieu-lo a CAGARRRR!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como decia el memorable humorista GILA " me habeis dejado sin hijo pero me ha reido"

      Elimina
  101. El blogg aflora amb la primavera, que bonic!

    ResponElimina
    Respostes
    1. es todo un montaje ,son los mismos de JPA que interpretan a un personaje con ideas fachas,

      Elimina
    2. TERE i per ultima vegada2 de juny del 2012, a les 14:10

      Podeu difamà, podeu insultà ,Pode utilitzar-nos,podeu embolica, podeu enmascarà, podeu escampa mentides per tot el poble, podeu inventar històries, podeu comparar inversions d'educació en animalets de granja,bous,comilones,adquisicións innecesaries......... PERO NI EN TOTES LES BLASFÈMIES DEL MON , MAI , MAI CONSEGUIREU QUE EL MEU HOME S'ARREPENTIXQUE DE HABER DECIDIT NO FER OPOCICIONS Y HABER DEDICAT LA SEUA VIDA LABORAL Y EL SEU COMPROMIS SOCIAL A LLUITAR PER L'EDUCACIÓ DEL XIQUETS I DE LES XIQUETES DEL MON RURAL "ELS NOSTRES" (o sigue,no cal que vos esforceu més.....no ens feu mal.) GRÀCIES JOSEMA!!!!!TE VULLC COM ERES!
      Respon

      Elimina
    3. por españa coño, FIN2 de juny del 2012, a les 15:21

      No pretendo criticar a tu marido como enseñante, ni mucho menos ,pero si como alcalde, al señor Antonio Querol, creo que ni se le pasa por la cabeza venderle su empresa al ayuntamiento, si tuviese perdidas ,o que este se quede con las casas que no puede vender.
      Yo solo se ,que a la gente del pueblo ,no le gusto mucho lo que hicisteis, la prueba , el resultado de las siguientes elecciones donde perdisteis claramente.

      Elimina
    4. No val la pena ni contesta pero va ... ni ere la seua empresa , ni tens idea de res , ni del paper que fa un centre al poble ni pa que val ... no ho entens ni ho entendras mai , per molt que s'explique. La teua capacitat ha quedat demostrada en les comparacions q'has fet ,igual que la teua manera de ser. De Querol, dels seus negocis i dels seus beneficis val mes no parlar... I per ultim , no va perdre les eleccions perque no es va presentar. I la gent del poble sabie.... les mentides que alguns vos vareu encarregar de escampar ,com despres em sabut.

      Elimina
    5. por españa coño; FIN adios hijo, adios ya puedes descansar tranquilo, que seguro que tienes dolor de cabeza porque con todo lo que has pensado estos dias..... ale!!

      Elimina
    6. Esta es vuestra manera de entender la democracia y el pluralismo,la descalificacion personal, sin argumentos,claro,como sois democratas conversos, que en la dictadura erais los primeros en levantar el brazo
      Esto no es un foro, es una secta ,donde todos pensais como vuestro lider ,sin la mas minima autocritica ,si tan bien lo haceis ,tam buenas ideas teneis, tan guapos sois, ¿que haceis en la oposicion ?

      Elimina
    7. Hola señorita por España coño!Yo creo que el respeto lo tiene quien se lo merece,el sr Antonio Querol no se lo merece mucho aunque yo lo respeto como persona pero no como político,porque un buen político y más un alcalde sabe contestar a las preguntas que formulan los miembros de JPA en los plenos,y si fueras a los plenos de tu pueblo y que tanto te preocupa su política verias como el excelentísimo alcalde se ve apurado cuanto le formulan preguntas y no sabe que contestar...pero gracias al teniente alcalde sale del apuro contestando élaunque las preguntas vayan dirigidas al sr Antonio Querol!PARA MI EL ALCALDE QUE MERECE MI RESPETO ES AQUEL QUE SE ENTERA UN POCO DE QUE VAA LA PELICULA!!!RESPETO A QUIEN RESPETA!

      Elimina
  102. I tornan al tema principal: ELS DEUTES:
    Si al desembre 2010 debien 97000 euros i al març 2012 ja en deuen 882.861 , o sigue han aumentat el deute considerablement, i no havien pagat a NINGÚ.Que pensaen fer seguir aumentan el buñol? Fer com l'avestruz?

    ResponElimina
  103. http://m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DoIEW392BuVg&v=oIEW392BuVg&gl=ES
    Deixe el millor discurs per la gen del poble.
    No te desperdici.

    ResponElimina
  104. Aixo, aixo que ens explique "A por la saca coño" que han fet dels nostres dines

    ResponElimina
  105. M'AGRADA.
    Si . És tota una lliçó per la gent del poble. PENSEM....

    ResponElimina
  106. No escric mai asi, pero vist aquest posts necesitava compartir el video.
    Recomane veurel complet y reflexionar sobe la nostra realitat.
    Malegre q t"agrade.
    Salutacions a tots.

    ResponElimina
  107. Comentari del video....(avore si puc...sense rebre atacs..)
    Si veieu el vídeo us donareu compte que amb molta tranquil·litat,sense cap violencia, però això si ,pensant i escoltant el que la nostra consciència ens respon tenim la força i el poder de canviar el cim de la piràmide. Nosaltres som la base i decidim. Els de dalt estan perquè els aguantem els de baix, per res més. Com molt bé diu ... no volem llibertat...SOM LLIBERTAT!!!!

    ResponElimina
  108. yo tampoco he leido absolutamente nada de eliminar la gratuidad en sanidad, en educación, en servicios asistenciales, en paguillas mensuales y efectivas, en pago de alquileres y otras prebendas de las que gozan y disfrutan por la cara, y sin contraprestación laboral alguna, varios millones de inmigrantes que no se van de españa ni echandoles agua hirviendo (claro, cómo se van a ir si aqui viven gratis).

    tampoco he leido nada de suprimir las operaciones de cambio del sexo a la gente de medio mundo que se lo hacen gratis (cada operación sale por 100.000 euros=16 millones y medio de pesetas), mientras a un español cotizante le hacen pagar las gafas o la dentadura, o pagar los medicamentos.

    tampoco he leido nada sobre eliminar 300.000 liberados sindikales que están todo el dia tocandose los cojo*nes y cobrando a fin de mes como buen cristiano, eso sí.

    ESO SI, impuestos a punta pala. para mantener a los gandules extranjeros.

    anda ya,

    ResponElimina
  109. Rajoy reventará España. Sigue manteniendo los gastos totalmente innecesarios e injustos a costa de los contribuyentes. De ayudas a la cultura,esto es,cine,teatro,música y sus derivados no hay que rebajarlas...¡¡HAY QUE ELIMINARLAS COMPLETAMENTE!!
    Lo mismo hay que hacer con subvenciones a partidos y sindicatos,sin olvidarnos que la inmigración se llevan millones de nuestros impuestos para ZANGANEAR Y VIVIR A COSTA DE LOS ESPAÑOLES CON BARRA LIBRE.
    Inmigrantes que estén sin trabajo en España y no tengan perspectivas de obtenerlo que se vuelvan a sus paises.
    Fuera las subvenciones a los molinillos y placas (energía "ecológica")y la empresa que no pueda autofinanciarse con la generación de recursos,que se liquide.
    Fuera autonomías con toda la mamandurria que llevan aparejadas: politicos,cargos de amigos y familiares,coches oficiales,despachos,escoltas,tve...
    Si España quiere salir de la crisis o vivir décadas de miseria debe hacer lo aquí expuesto y mucho mas,o viviremos con nuestros hijos décadfas de hambre y miseria mientras los politicos se rien de nosotros.
    O cumplen con todos los recortes y liquidaciones o habrá que salir a la calle y no pacificamente.

    ResponElimina
  110. Gracias a los prohombres del Reino, los españoles ejemplares que lucen collares y orlas, gracias por que nos han dejado en herencia una constitucion que no se cumple, los amigos de los terroristas mandando, y los separatistas abusando.

    Gracias, por que ahora matrimonio es otras cosas aparte de lo que siempre fue. Gracias por el aborto libre (aborto=primera causa de muerte en España).

    Gracias por que hoy se puede quemar una bandera de España y no pasa nada. Gracias por que ellos deciden como se llaman las ciudades en nuestra lengua, y no nosotros.

    Gracias por tantas cosas....gracias a todos. Ojalá vuestros esfuerzos sean reconocidos.

    ResponElimina
  111. Se doneu compte que totes les mesures que proposeu, son mesures politiques y no economiques?
    El PPrisme cega molt.....
    Tere, molt ben interpretat el video.
    PPeros, afanyeuse en borrarlo de la red, que la gen despertara!!!!
    Algun dia caureu, vosaltres la merquel y tota la bazofia hipercapitalista y explotadora.
    Si el fi dels governs fos el benestar y no la economia, no pasarie ningu fam al mon!!
    En el programa perdidos en latribu, van portar els indigens a Madrid.
    Cuan van veure la cantitat de gen al carrer sense casa ni menjar, es van quedar alucinats, ploraven I tot, no paraven de preguntar perque permitim gen sense casa ni mingar si ho tenim tot!!
    Ells sense recursos, ni diners, ni edificis, ni bancs
    Pero es reparteixen els pocs pocs recursos que tenen, tots menjen y tenen sostre!!

    ResponElimina
  112. De l'empresa de l'Alcalde no cal ni parlar-ne que li ho pregunten als seus treballadors. El problema és que l'Ajuntament l'ha afonat igual que la seua empresa. Gràcies a ell, ni els seus treballadors ni el 60% del poble pot arribar a final de mes. Però això si, ell i els seus regidors que han passat per l'Ajuntament casa nova i cotxe nou, a costa de nosaltres. El millor alcalde que ha tingut Albocàsser???? o el millor....

    ResponElimina
  113. Si sempre ha sigut un alcalde que ha mirat pel seu poble, millor dit per la seua gent, la filla col·locada de hija de... a l'ajuntament de castelló, els homes o parelles de les regidores col·locats i elles cobrant, els de la cabotà als tallers ocupacionals, ... i els que han suspirat una mica en contra de la seua forma de fer o de la de la seua ilustríssima dona, no els ha donat ni opció a un lloc de treball per molt capacitats que estaren. Ah, i si han tingut lloc de treball ja ha anat la ilustríssima en el seu poderio a tirar-los al carrer o a que no els contractaren. Això si que és treballar pel poble i preocupar-se pel seu poble, cobrant i tenint als de la cabotà baix de l'ala, ole amb dignitat. Teniu raó el millor alcalde que ha tingut Albocàsser i el que més poca vergonya ha tigut.

    ResponElimina
  114. Anem al "tema" ... Aón están els diners malbaratats?, perqué no aclarixen els comptes? Els que estos anys han decidit tant alegrement en qué es gastaven els diners i qué es pagave, cóm i de quina manera, que donen les explicacions corresponents.
    Perqué ara s'amague el millor alcalde que ha tingut Albocàsser i no va ni als "actes oficials" que organitze el propi Ajuntament?. Si no saben eixirse'n en tant de deute sense justificar, mes val que s'ho dixen i no ens endeuten mes, peque desafortunadament i com di la dita popular "aço no es quedará aixna, aço s'unflará"

    ResponElimina
  115. El millor alcalde d'Albocàsser també ha apartat als seus "colegues" de les obres municipals, en tots aquests anys no els ha deixat ni presentar-se a concursos, perquè sempre li ho dona al mateix. A canvi de què? Bé tots ho sabem però ...i, a més ha preferit portar empreses de fora abans que els diners de l'Ajuntament es queden al poble i que les empreses del poble prosperen. El millor Alcalde d'Albocàsser sempre pensant en els seus veins i...en els seus interesos personals. Això dic jo, on estan els diners...A la saca.

    ResponElimina
  116. També el millor alcalde d'Albocàsser va tenir els sants collons de posar-se una placa amb el seu nom i inaugurar un centre de salut en el seu partit el PP, els mateixos que ens ho varen denegar després d'estar concedit i signat per l'anterior govern del PSOE, que ho van denunciar, ho van guanyar i varen aconsseguir que els obligaren a construir-lo en un breu termini.

    A això jo li dic : LLADRES I POCA VERGONYA.

    ResponElimina
  117. Pregunto... com a reguidors del poble , no teniu dret a exigir que vos donen comptes dels diners que han entrat i han eixit a l'ajuntament ??

    ResponElimina
  118. Jo estic en el mateix. Quin mèrit te gastar-se els diners d'un altre? Millor dit, els meus diners? perquè jo soc d'aci i pago impostos.Tot el que poc que s'ha vist en aquest poble son fanfarronades que si bous, que si carpes,...i en els diners del altres tots sabem fer el fanfarró. No han invertit ni un gram en millores i en qualitat de vida. I ara què? No ens han deixat ni un lloc de treball per poder treballar els que tenim ganes. Ja poden fer-se cases grans i canviar-se el cotxe ja, a la salut dels veins. Per a mi, i per a molta gent, no cal que vagen en el cap molt alt, que se'l guarden per a pegar la cabotà, perquè els que han permés tot açò no només han perdut la credivilitat sinó també la dignitad. Ale a seguir anant a les pocessons, a vins espanyols i a embolar bous com si no passares, que els altres si no podem anar perquè l'ajuntament no ens financia ens quedarem a casa.

    ResponElimina
  119. I la imatge del poble és depriment!!!!!!
    Tants cursets de turisme i jardineria ..Pa que??????
    VERGONYOS!!! per el turisme rural i per a tots els que vivim.

    ResponElimina
  120. Pa jardins, els que hi ha per alguns carrers del poble

    ResponElimina
  121. Ja sabem tots per a que son els cursets de turisme i jardineria...no coment

    ResponElimina
    Respostes
    1. Undelpoblediu,m'agradaría saber "paque" son eixos cursets?

      Elimina