Pàgines

dimarts, 12 de juliol del 2011

Plenari extraordinari celebrat el divendres dia 8 de juliol a les 22h

  1. Donar compte constitució grups polítics.
En primer punt es van constituir els dos grups polítics del l’ajuntament. Es van nomenar tots els regidors.
 Aquest punt no es va votar.

  1. Periodicitat de les sessions del plenari.
Se’ns va dir que els plenaris ordinaris seran cada tres mesos i si hi ha algun tema urgent, es farà un plenari extraordinari.
Junts per Albocàsser votarem en contra, perquè el nostre grup havia proposat que es feren mensualment.
En aquest punt se’ls va dir a l'equip de govern que no pensaren que amb aixó restarien activitat a l’oposició, sinó tot el contrari. Cada 15 dies estarem demanant informació per escrit. Fins ara, en el mes que portem des de la presa de possessió, no hem tingut resposta a cap de les nostres preguntes. Si se’ns dona la informació que requerim, no actuarem amb desconeixement.  
Volem que la gent del poble sàpiga de totes les actuacions que es puguen portar a terme (i no com han fet en el tema de l’escola, tot a corre-cuita).
 
3.      Creació comissió especial de comptes.
Li preguntarem al secretari quin és el percentatge de regidors de l’oposició ens correspon estar en la comissió especial de comptes.
Se’ns contestà que la Comissió especial de comptes estarà formada per:
Sr. Alcalde Antonio Querol Ferrando
Regidor Partit Popular Joaquin Puig Segarra
Regidor Junts per Albocàsser Joan Josep Fermosell Roig
Votarem a favor.

4.      Nomenament representants corporació òrgans col·legiats.

Pormader: Titular Sr. Alcalde Antonio Querol Ferrando
Consell Escolar: Joaquin Puig Segarra i Antonio Quero Ferrando
Mancomunitat del Alt Maestrat: Titular Sr. Antonio Querol Ferrando i Mª Jose Colomer Alcacer
Consorci de Bombers: Titular Sr. Alcalde Antonio Querol Ferrando, suplent Joaquin Puig Segarra
Consorci Residuos:Titular Joaquin Puig Segarra.
En la votació ens abstinguérem.

5.      Donar compte resolució alcaldia nomenament tt. Alcalde
TT. Alcalde Sr. Joaquin Puig Segarra
En la votació ens abstinguérem.

6.      Creació junta de govern.
La junta de govern es va crear en data 25/06/2011 i està composta per:
Sr. Alcalde Antonio Querol
Joaquin Puig Segarra
Jose Francisco Febrer Beltran
Mª Jose Colomer Alcocer
Li preguntarem al Secretari si les juntes de govern son públiques i ens va contestar que no.
Votarem en contra.
 
7.      Nomenament tresorer
Regidor Antonio Manuel Tena Bellmunt
En la votació ens abstinguérem.
 
8.      Delegacions plenari.
Delegar en la Junta de Govern la major part de les decisions de l'Ajuntament, entre les que destaquen l’Aprovació de contractes, l’elaboració d’expedients d’obres, les festes de caràcter local.
Votarem en contra

Es tanca la cessió.

Fora del plenari es demana parlar amb l’alcalde i se li diu:

Dir-vos que la pagina Web Oficial de l’Ajuntament no es lloc per a criticar l’oposició. Si voleu fer crítiques a l’oposició, creeu una pagina web del vostre grup. Acceptarem totes les crítiques que ens vulgueu fer, cosa que vosaltres per lo que se veu, os costen tan d’acceptar. Volem que l’administrador de la pàgina tregui la part on l’alcalde diu que el difamem.

13 comentaris:

  1. Opino que: Sin salirse de la legalidad ni de las normas marcadas por la ley respecto al uso y derecho como partido politico, JPA debe seguir en la linea de marcar en lo posible las actuaciones del actual gobierno, ya que:
    1. Para una población de estas dimensiones, es increible que se tome la dirección del pueblo como una rivalidad. El PP hace mal de no querer compartir mandato con JPA y tomarlos a estos como una molestia. JPA manifiesta que no se le atiende y eso dista mucho de que nada se pueda hacer por colaborar todos juntos POR EL BIEN COMUN.
    2. JPA adopta una actitud de ataque o manifiesta abiertamente que no es escuchado ni tenido en consideración. Agradecería leer en su propio blog que JPA intenta por encima de todo un acercamiento amable: sería lo mas inteligente a pesar de que ellos quieran ponerse (o no) cabezotas. Hay que entender que desde esta última legislatura, digerir que haya otra porción del pueblo que no les sean afines no es fácil (aunque tampoco es excusa).

    Lo que entiendo de este pleno es que JPA quiere marcar en todo momento a PP de que no se puede salir de la línea (en un gobierno de mayores dimensiones se entiende... pero en un pueblo de 1300 habitantes....), mientras que PP no quiere aceptar que haya otra opción política en el pueblo (haber sido el rey del castillo y ahora tener que pasar a compartirlo es violento, pero hay que hacer un esfuerzo para aceptarlo).

    Señores del JPA y del PP (si es que alguien del PP lo lee, claro está): Desde sus propios partidos políticos que representan, desde su propio sentido común que les caracteriza estar representando a los ciudadanos tienen ustedes la opción de: O MANDARLO TODO A HACER PUÑETAS Y CONDENAR EL PUEBLO A UNA DIVISION ENTRE LOS PROPIOS CIUDADANOS POR CUATRO AÑOS MAS O ACERCARSE ENTRE USTEDES Y DEMOSTRAR A TODO EL PUEBLO QUE, AUN SIENDO DIFERENTES, SE PUEDE COLABORAR CONJUNTAMENTE Y ACTUAR EN EL BIEN COMUN DE TODOS.

    Lamento si el tono suena un poco brusco, pero creo que alguien debía pegar un puñetazo en la mesa para llamar la atención e invitar a la reflexión a ambos partidos.

    Muchas gracias por vuestro foro, donde líbremente me expreso al igual que el resto de los ciudadanos. A ver si el PP hace lo mismo y podemos opinar en ambos lados.

    ResponElimina
  2. El que està clar es que una altra vegada totes les decisions a porta tancada, pero de que tenen por?, tenen la majoria no podran perdre mai o el que tenen és vergonya de dir-les en veu alta i clara i en public?

    ResponElimina
  3. Hola Estrella, respecte al teu comentari sobre com hauria de funcionar el nostre ajuntament et diria en el meu nom i crec que els meus companys de JPA pensen igual,que el que mes ens agradaria és poder treballar tots junts pel bé del poble, aportant i valorant les idees de cadascú perquè hi haja pluralitat. És precisament per això pel que ens hem mobilitzat i estem ací.
    Açò que podria ser tan bonic i constructiu es convertix en una cosa impossible i frustant al veure que som un destorb i en compte d'acceptar-nos només rebusquen les maneres per a poder continuar prenent ells sols les decisions de com governar el poble sense comptar que representem una part molt important dels ciutadans.

    T'assegure que el nostre projecte és formar part de l'ajuntament per a treballar i no sols per a protestar però de moment és impossible si la seua actitud és :

     no contestar davant de la petició d'una primera entrevista amb l'alcalde
     no facilitar el seu horari de treball.
     no tindre en compte la data del primer ple davant d'una absència personal del Portaveu.
     no facilitar un espai per a poder treballar.
     no accedir a la petició de plens mensuals.
     no permetre que participem ,ja que decidixen funcionar per mitjà de comissions de govern a porta tancada.
     no es contesta a cap pregunta directa pel que s'ha de recórrer a sol•licituds amb registre d'entrada per a tot.
     no sabem res de la programació de festes sent part de l'ajuntament.
     I moltes mes actituds negatives com veuras en els nostres informes.

    Ja em diràs com es pot treballar conjuntament quan una part no vol,molt a pesar nostre només ens queda informar als nostres seguidors de tot el que per dret tenim accés , que sense cap dubte i coste el que coste ho farem.
    Però l'esperança i l'interés de aconseguir una millor relació com també tents tu no la perdem.
    Gràcies per el teu interés en que tot vaja bé!!!!

    ResponElimina
  4. No em digueu pesada,però no puc resistirme a la oportunitat que em dona el blog per a de una manera publica poder lamentar i recordar la trajedia tan horrorasa que va patir Espanya fa avui 75 anys, quan va començar una guerra horrible COM TOTES!!!! que ens va costar 600000 morts, milers d'exiliats, moltiiiiiisimm dolor, miseria, odi, i quasi 40 anys de dictadura.

    Crec que val la pena recorda-ho perquè mai mes torne a passar, i perquè valorem mes la democràcia.

    NO A LES GUERRES!!!nomes porten dolor i destrucció als pobles.

    Perdoneu vinc de Bosnia,i despres de 20 anys encara vens "tocada".

    ResponElimina
  5. Tere tu no et fas mai pesada !!!!!!! Estrella ja et trobàvem a faltar menys mal que has ressuscitat!!!!!!

    ResponElimina
  6. Molt bé Tere, és molt important recordar el passat per situar-nos i valorar el present. Per donar valor i respecte als nostres drets, que actualment es semblen tant normals però que no hem d'oblidar que els tenim gràcies a la sang van fer córrer en els nostres avantpassats. Has donar una lliçò de sensibilitat i respecte, en esta societat tant accelerada i crispada en la que vivim.

    ResponElimina
  7. No hableis mal del glorioso movimiento y de la cruzada de liberacion ,que sus herederos aun siguen gobernando ,Juan Carlos I,sin ir mas lejos ,muchos del pp y alguno del psoe ,y , vosotros participais de ese regimen pseuodemocratico que ellos instalaron.

    ResponElimina
  8. relajate un poquito " republica ya " que aunque estoy completamente de acuerdo contigo, me parece que lo mejor es luchar por un mundo mejor y no olvidar el pasado pero por lo menos no removerlo , que ya sabes el dicho la M.....cuando mas se menea mas huele..........

    ResponElimina
  9. Anonimo, aunque sea salirnos del tema local ,los republicanos y los que se dejaron la piel luchando por la libertad ,no tenemos NADA de que avergonzarnos ,quiza ,si lo tengan los que en su dia vitoreaban al francofascismo, y ahora se creen mas democratas que nadie, por cierto ,acaba de dimitir el molt honorable Camps,(molt delincuent diria jo),avui es un bon dia per a tot el pais valencia.

    ResponElimina
  10. que si , que tienes toda la razon, pero hay que mirar el futuro, y no olvidar, pero si enterrar el pasado, Punto y final

    ResponElimina
  11. hay ,que mirar al futuro ,claro ,pedir una republica es mirar al futuro ,la monarquia es lo obsoleto ,desde hace varios siglos, en todo caso no volveria la 2ª republica ,seria ya la 3ªrepublica , y no seria el regimen sucesor de una dictadura.

    ResponElimina
  12. cambieu el horari dels bous per la vila ,que no deixeu fer la mij-diada

    ResponElimina
  13. jo els ficaria un poquet mes tart i que s0'acabaren un poquet mes pronte que despres tot son preses i coregudes per anar a sopar!!!

    ResponElimina