Pàgines

dimarts, 19 de juliol del 2011

JPA en l'Ajuntament


     La voluntat de JPA és treballar i poder atendre en i des de l'Ajuntament a tots els veïns que desitgen els nostres serveis, però fins ara sols ens em trobat traves i impediments en tots els sentits. Ens s'han negat totes peticions fetes, fins i tot  unes tant elementals, a les que qualsevol veí ha de tenir accés com són: cadastre municipal per consultar els m2 del solar que ocupa l'escola, identificació del lloc en el PGOU on es vol construir una escola nova o consultar les Ordenances Municipals.

     El Sr. Alcalde ha dit públicament en varies ocasions que és bo per al poble tenir oposició a l'Ajuntament, i que se'n alegra, que està disposat a parlar i escoltar a tots, però ara que la té pareix que no li fa molta gràcia per què:
  • No accedeix a debatre política municipal i vol prendre les decisions a porta tancada.
  • No informa ni ens facilita l'informació demanada, i encara ens acusa d'actuar des de la desinformació.
  • No vol tenir un seguiment de treball amb nosaltres.
  • No ha contestat ni una sola de les nostres preguntes des de que es va constituir l'Ajuntament.
  • Utilitza la web oficial del poble per usos partidistes i fer valoracions personals.

     Segons es desprèn del tauló d'anuncis de l'Ajuntament, ja que JPA no hem estat informats, el passat 14 de juliol es va celebrar una sessió extraordinària de la Junta de Govern, amb els següents punts a tractar:
  1. Constitució Junta de Govern. Règim de sessions.
  2. Donar compte resolucions alcaldia i acord plenari delegacions de funcions. 
  3. Llicència d'obres. 
  4. Escrit Conselleria d'Educació i CEIP Joan de Brusca dies festius curs escolar 2011-2012. 
  5. Aprovació expedient taxació conjunta expropiació terrenys centre docent i àrea educativa.

     JPA a informat al Sr. Alcalde, a la fi de que no actue amb desinformació si ja s'ha aprovat l'expedient per a expropiar els terrenys per a la nova escola, de que:
  • Segons dades que JPA ha extret de Ordres de la Conselleria d'Educació, calculem que per a construir una escola de 1 línea la Conselleria requereix 4885 m2.
  • En els terrenys on es troba l'actual escola JPA calcula que hi han al voltant de 5950m2.
    Per el que li ha demanat entre altres:
  • Que considere els actuals terrenys com a lloc idoni per una escola nova i estalvie al poble de un préstec innecessari.

     JPA també ha demanat un despatx complet, amb la mateixa dotació de mobiliari d'oficina i material d'escriptori que correspon a una regidoria, a la fi de poder treballar i atendre als veïns. Davant el silenci d'aquesta petició vam demanar, mentrestant un lloc provisional, cosa que ens ha segut negada. JPA és veu obligada a escriure sentats a una cadira del corredor i damunt dels genolls perquè ens s'ha negat fins i tot una taula. Hem volgut posar una mostra de les condicions de com  treballem en aquets blog.



12 comentaris:

  1. Que fort, no tinc paraules, es una vergonya el que está fent l´Ajuntament, per a una persona que té ganes de treballar i no la deixen. Natros també volem saber com marxa el tema de l´escola.

    ResponElimina
  2. Que fort, no tinc paraules, es una vergonya el que está fent l´Ajuntament, per a una persona que vol treballar i no la deixen, natros també volem saber com marxa el tema de l´escola.

    ResponElimina
  3. Hablarles de democracia a los del PP ,es como lavarle la cabeza a un burro ,se pierde el tiempo y el champu, ni saben lo que es ,ni les gusta ,ni la practican ,aparte que pusieron todos los impedimentos posibles ,para que no hubiese la poca ,poquisima democracia que tenemos,ni aqui ,ni en Valencia ni en Madrid, no la quieren ni ahora ni en dos 40 años anteriores que mandaron,solo se sirven de ella para alcanzar el poder.
    Os van a dar lo mismo que dan a la oposicion en canal 9, por ejemplo, no os habeis dado cuenta que este pueblo es suyo por derecho divino;porque teneis la osadia de molestarles? ,cuando ellos se dejan la piel por el pueblo.
    Actuan como cuando estaba su generalisimo, se creen que la democracia es ir a votar un dia ,previa campaña de presiones y coacciones, y despues cuatro años para hacer lo que les de la gana.
    Pero lo malo no es eso lo malo es que mucha gente les apoye , aunque eso si cada vez menos.

    ResponElimina
  4. Jo no em preociparia massa perque la gent, que es intel-ligent, ja veu que, a pesar de tots els inconvenients que os fiquen, ja esteu fent oposicio i de la bona.
    Ells mateixos se retraten al actuar d'eixa manera en un grup d'oposicio que te tot el dret a tindre un espai fisic a l'Ajuntament, des d'on poder atendre als ciutadans que ho requerisquen.
    Es que tenen añgunes coses que amagar? esta clar que si, perque si no fos aixina i tot fore transparent, no atirien de que ho sabiereu.
    Ara no sabem que amaguen, pero en eixa actitud saben que algo amaguen. I ja es prou.
    Seguiu lluitant.

    ResponElimina
  5. CAMPS DIMISSIÓ, CAMPS DIMISSIÓ, CAMPS DIMISSIÓ..... Hoy es un dia històrico para la democracia!!!
    El pueblo unido, jamás será vencido!!!!
    Amunt JPA!!!

    ResponElimina
  6. Nada ,nos ha jodido el invento ,ahora como gritaremos lo de "EL PRESIDENT, A PICASSENT",el proximo traje que se lo hagan a rayas por si acaso.
    Por cierto ,por este pueblo tambien hay algun que otro imputado ,al menos por la fiscalia.
    cuando veas las barbas de tu vecino afeitar ,pon las tuyas en remojo ,verdad sr alcalde.....claro que la carcel que tan orgullosamente inauguro ,la tendra mas cerca.,muy cerca de la celda que hay preparada para el sr fabra , si algun dia alguien se atreve a juzgarlo.

    ResponElimina
  7. Estem d'enhorabona al pais Valencià, se n'ha anat entre altres coses un gran manipulador dels mitjans d'informaciò, prohibin els que no li convenia que vegerem com TV3,i retallan-mos llibertats, o sigue un dictador.

    ResponElimina
  8. Tan de bo, aquest, tal Fabra canvi alguna cosa, per a bé......TV3 YA !!!!!!!!

    ResponElimina
  9. A vore, i en tot això, el secretari de l'Ajuntament no té res a dir? Pot un secretari, en teoria "neutral" negar-se a donar informació que ha d'estar a l'abast de tots els veïns i veïnes?Perquè quan jo personalment he demanat el catastre sempre me'l han deixat veure sense cap tipus d'impediment i inclús me n'han fet fotocòpies.Tal vegada és que el secretari no està fent bé la seua feina...
    Ole,Ole!! Per la dimissió de Camps!!

    ResponElimina
  10. Per cert, que fot lo de l'escola!! A la pàgina web oficial de l'Ajuntament, a banda d'insulta a l'oposició, també és poden contar mentides? Torno a dir que alguna cosano funciona a la secretaria de l'Ajuntament.

    ResponElimina
  11. Tot açò és molt raro, què estan amagant? Pareix que mentre van donant llargues i parant els peus a l'oposició estiguen intentant arreglar les coses per a que no ixquen a la llum.

    ResponElimina
  12. El secretari també?????? Deuria donar més transparencia i ser imparcial.

    ResponElimina