Pàgines

dimecres, 29 de juliol del 2015



Plenari extraordinari 24 de juliol

1. Aprovació acompliment de càrrecs de dedicació parcial i les seues retribucions

Per part de l'Alcaldia es presenta una proposició en la que determina que l'Alcaldia i Maria José Colomer realitzen funcions en regim de dedicació parcial a l'Ajuntament amb una presencia efectiva de 20 i 15 hores setmanals respectivament. Estableix que l'Alcaldia  rebrà una retribució neta de 1.500 €/mes i la Regidora de 500 €/mes, i que tant aquest sou com l'alta a la Seguretat Social les assumirà la Corporació.

JPA estem d'acord en què l'Alcalde i regidors han de tenir una compensació econòmica en arranjament al temps que dediquen. Una compensació d'acord a les hores dedicades i que després justifiquen a l'oposició. Ara ens presenteu aquest punt a un Plenari sense que abans hagueu buscat consens en les quantitats i temps de dedicació. Hem dit que ens pareix bé un sou, però en un Ajuntament transparent i amb comptes clars.

JPA votarem a favor de la proposta si l'Alcalde es compromet, ací davant del Pleno a:
1. Donar publicitat a la gestió municipal a través de la pàgina web i publicant les actes dels Plenaris.
2. Facilitar tota la informació que l'oposició demane dins del trimestre.
3. Tenir els comptes clars.
4. Auditar els Comptes de les legislatures 2007/2011 i 2011/2015 abans de que acabe aquest any. Se'ns pregunta si l'Auditoria ha de ser externa o interna i responem que externa.
5. Deixar revisar les obres municipals fetes en les dos legislatures esmentades per tècnics proposats per JPA.
6. Donar publicitat, mitjançant la gravació, de com es desenvolupen els Plenaris, sense vergonya del que es diu.

- S'accepten aquests punts? Se'ns accepten els punts 1, 2, 3 i 5. No se'ns accepten els punts 4 i 6. JPA  demanem 2 minuts per deliberar i consensuar el sentit del vot d'aquest punt donada la bona predisposició del PP. Un Ajuntament ha de ser transparent en els seus actes i ha d'estar sanejat, per tant hem decidit que acceptem una Auditoria interna però que el PP ha de permetre que els Plenos es graven i es publiquen a la web de l'Ajuntament. Se'ns contesta que això no.

· Votem en contra. Demanem que conste en acta que el sentit del nostre vot ha vingut condicionat únicament pel punt 6.

2. Aprovació inicial d'expedient de modificació de crèdits

Els 17.457 € que fan falta per als sous d'aquest any es financen amb 9.500 € de despeses de viatges de membres de la corporació i 7.957 € a costa de reparació de maquinària i instal·lacions.

- Si els pressupostos 2015 no estan confeccionats, on estan pressupostades les despeses de viatges de membres de la corporació? Se'ns contesta que es prorroguen els pressupostos de 2014.

- El mateix Ajuntament, l'Institut o el pavelló estan plens de goteres, en precís tocar aquesta ja insuficient partida de manteniment d'instal·lacions? Se'ns contesta que les instal·lacions es refereix a mobiliari d'oficina.

Per cert l'Alcalde es va comprometre a solucionar les goteres de l'Institut davant dels pares aquest mateix estiu, com van les obres? Ens contesta que a vore si es mamprèn ara la 1a setmana d'agost.

· Ens abstenim.

3. Aprovació del programa de Festes i elecció de la Reina i Dames 2015

· Ens abstenim en el programa. No ens s'ha demanat parèixer ni col·laboració.

· Votem a favor de l'elecció de la Reina i Dames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada