Pàgines

diumenge, 19 d’octubre del 2014

Adequació poliesportiu



La Junta de Govern d'11 de juny va adjudicar el contracte de les obres d'Adequació del Poliesportiu a l'empresa Francisco Fabregat Barreda per la quantitat de 238.350 €, pel procediment de negociat sense publicitat i unes millores a càrrec de l'empresa de 6.200 €.


Es va convidar també al concurs a les empreses Julio Celades Barreda, que no presenta oferta, i a Santiago Garcia Boix que va oferir unes millores valorades en 2.400 € i no va presentar personal ni mitjans per realitzar una obra que al final s'ha realitzat entre les tres empreses convidades i tot el seu personal. (Les tres empreses també van realitzar el muntatge i desmuntatge de la plaça de bous)

L'execució  de les obres és de caràcter plurianual 2014/2015. L'any 2014 s'invertiran 100.400 €, i l'any 2015 s'invertiran 65.120 € (+ despeses generals, + benefici industrial, +IVA). Les obres consten de: pavimentació, execució de murs, xarxa de sanejament, reg i jardineria, instal·lació elèctrica, i execució d'una pista de pàdel. Per al 2015 es preveu la construcció de la pista de pàdel per 25.850 €, i varis (?) per valor de 26.260 €.

Les millores ofertes per l'adjudicatària són: construcció de local per a productes de manteniment de la piscina, execució de sistema de ventilació del soterrani i reforç en els panells solars.

Les obres estan incloses en el Conveni subscrit amb la Diputació relatiu al Pla d'Inversions Municipal, i no apareixen en el Perfil del Contractant de la web del poble, però si que es van gastar aprox. 300 € per inserir-les en la premsa aquest estiu on també apareix el nom de l'empresa adjudicatària.

Cal esmentar que en la construcció de l'obra, que va realitzar Miguel Asín SL, les cristalleres de tota l'obra han anat a càrrec de l'empresa Comayco, l'administrador de la qual, comparteix administració amb l'Alcalde en Promociones Albu SL.


* JPA posa en coneixement del veïns que els dissabtes de 13:00 h a 14:00 h, estarem a l'Ajuntament a la disposició de qui ens vullga transmetre queixes i escoltar propostes o suggeriments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada