Pàgines

dimecres, 15 de gener del 2014

Convocat plenari extraordinari per al dia 17 de gener a les 19:30 h

L'Alcalde ha convocat el plenari extraordinari que JPA ha demanat per proposar la sol·licitud d'una Auditoria externa. La creiem necessària per defensar els interessos generals del nostre poble, i en particular els que afecten directament al propi Ajuntament. És així com es demostre que no s'ha fet un ús fraudulent dels diners, i que els comptes estan clars, més quan no es facilita i tot són pegues per accedir a documentació sol·licitada.

Ordre del dia:

1. Acordar la sol·licitud d'una Auditoria Externa al objecte de saber com s'han adjudicat realitzat i certificat les obres municipals des de l'any 2007.

2. Que s'habiliten les partides pressupostàries necessàries i s'òbriga el corresponent procediment per a la contractació dels encarregats de dur-la a terme, establint-se les bases per a la seua contractació pel procediment legalment establert.

3. Que es cree una Comissió Especial composta per regidors dels dos grups municipals a fi d'emetre els informes necessaris i establir el control i fiscalització de l'Auditoria fins a la seva conclusió i presentació al Plenari per a la seva aprovació.

2 comentaris:

  1. no se... algo s'esta fent malament. la gent comente que sempre estas ficat al ajuntament, inclus en horari que se supose deuries estar treballant. si no te donen informació que fas alla? si no te donen informacio com publiques totes les dades al blogg? te les inventes?. me pareix be una auditoria, pero no que la pague l'ajuntament. SALUT¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. És ben clar que qui mana ho està fent molt malament, però Fermosell també deixa molt que dessitjar en formes i educació, molt perquè moltes de les seues actucions són dennunciables. Mala solució de futur si depenem dels qui manen ara, però igual o més roïna si qui ara es pensa qui té el poder de la raó té la vara d'alcalde.

    ResponElimina