Pàgines

dimecres, 26 de setembre del 2012

Convocat Plenari Ordinari per al 28 de setembre a les 20:00 h


Ordre del dia:
1. Aprovació  actes sessions 28/06/2012 i 14/08/2012 i 01/09/2012.
2. Sol·licitud AMPA subvenció adquisició llibres.
3. Moció JPA Conveni UJI Programa Campus Obert.
4. Assumptes caràcter urgència.
5. Resolucions Alcaldia.
6. Precs i preguntes.

ACORD MUNICIPAL PERQUÈ ALBOCÀSSER SIGA SEU DE CAMPUS OBERT DE LA UJI
FETS I RAONS

Campus Obert és un dels programes de comunicació corporativa de la Universitat Jaume I. Aquest programa naix amb l’objectiu de millorar la integració de l'UJI en la societat de Castelló, a través de dues línies d'actuació: d'una banda, donar a conèixer la Universitat i d'altra, difondre la cultura i l'extensió universitària, fonamentalment a través d'accions d'orientació i formació i activitats culturals.

La seu és un concepte comarcal. Dóna servei no només al municipi on es troba ubicada, sinó a tota la seua àrea d’influència, que normalment respon a tota la comarca.  A més, la seu vol aconseguir ser un referent respecte a una temàtica escollida segons la situació estratègica de la comarca a la qual dóna suport.

Totes les seus compten amb unes instal·lacions adequades per a la realització tant d’activitats culturals com de cursos de formació i compten amb uns serveis comuns: biblioteca, servei a l’estudiantat, punt d’informació de l’UJI, ciberteca i centre d'autoaprenentatge de llengües. També participen en el Programa Campus Obert altres entitats vinculades amb l’UJI com la Fundació Universitat Jaume I-Empresa i la Societat d’Amics i Antics Alumnes de l'UJI (SAUJI).
Actualment estan en funcionament 6 seus al seu entorn d'influència: Seu del Nord (Vinaròs), Seu dels Ports (Morella), Seu de l'Interior (Sogorb), Seu de la Ciutat (Castelló de la Plana), Seu del Penyagolosa (Vistabella del Maestrat) i Seu del Camp de Morvedre (Sagunt). 

Com es pot apreciar al mapa, queden dues comarques en la província de Castelló fora de l'àmbit de Campus Obert i una és  l'Alt Maestrat. JPA s'ha posat en contacte amb l'Àrea de Comunicació Corporativa i Patrimoni del Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I, i són els primers interessats en què Campus Obert comprenga tot l'àmbit de la província.

Albocàsser no pot deixar passar l'oportunitat de demanar aquesta seu abans que se'ns avance alguna altra iniciativa.


Per tot açò exposat, l'Ajuntament d'Albocàsser

ACORDA

Proposar la creació d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Universitat Jaume I per a què a Albocàsser s'ubique una seu del Programa Campus Obert.

1 comentari: